2024-05-10 89 views
Happy Friday去將軍澳食個lunch chill下~一行五人挑戰30吋Pizza🤣最後係失敗,仲剩三塊haha .落單時店員問我哋係咪確定叫30吋pizza🤣🤣30吋Pizza可以叫兩隻味,我地叫左SIGNATURE PIGGIE同SEAFOOD UMAMI。上到枱係超大份😂Signature piggie係全豬為主,餡料有手撕豬手、辣肉腸、香草肉腸、洋蔥等。pizza 新鮮出爐,焗得很香脆仲有好多芝士,正!SEAFOOD UMAMI就以海鮮為主,餡料有魷魚、蝦肉、青口、蟹肉、帶子等,好豐富,兩款各有特色,兩款都好食.Lunch set我哋叫左兩款牛,其中一款吉列牛就overcook,一切個吉列皮同肉就分離😂呢個真係有d失望,同想像唔同😩.