2019-05-02 118 views
朋友今日第一日返新工,決定同佢食餐好嘅賀一賀佢~就卜咗呢間西餐廳啦。我地去到已經八點半,Last order 九點,好彩趕得切~一入到去成個氣氛都好Elegant,燈飾簡約得黎又有啲Modern,好啱放工chill下~所以一坐低就叫左Mocktail同Cocktail。Peach Lemonade $68,Beach Bae $68 |Peach Lemonade 桃味很香,加上Rosemary嘅糖漿,味道非常特別,同Vodka都好夾。Beach Bae有荔枝、青檸和薄荷,飲落有少少似Mojito,但荔枝味好香而且非常清新,雖然係Mocktail但Mix得好好,非常推介!香草鮮蠔芥末忌廉汁扁意粉 $ 168 |意粉醬汁調配得剛剛好,芥末味不會太重而攻鼻,加上忌廉汁有點點甜味而且有白酒令蠔味更鮮。蠔非常大粒,一啲都唔腥,唔會煮得過熟咬落仲有肉汁,非常好食,而且仲有4-5粒!好好食!香草燒羊架配烤菜 $268 |黎到The Grill Room 一定要叫下扒嘅。我地叫咗五成熟,羊肉嫩滑不會太羶,而且骨邊同脂肪位都燒得好香。配菜露荀都好新鮮~燒汁同羊肉已經好夾,唔洗另外再叫薄荷醬~

Peach  lemonade ,  Beach  Bae

香草鮮蠔芥末忌廉汁扁意粉 $ 168 |