2020-09-27 62 views
今日同朋友去旺角睇Boardgame, 見餓想搵間cafe chill下,估唔到就有一間係左近12點幾,我地係第一枱客,cafe光猛得黎唔殘眼..好cozy熱愛boardgame嘅我地見到咁多擺係側邊都難掩興奮..不過都餓了,先comfort下個胃啦先點左「芝士西蘭花」芝士量好大方,怕食西蘭花嘅寶寶都可以一試因為同啲cheese夾埋一齊,又香又好易入口!「蜜糖雞翼」炸至金黄色一啲都唔燶「越式炸蟹餅」彈牙,不錯主食「黑松露雜菇飯」松露味濃郁菇量十足,飯硬度適中「薯角漢堡包」薯角炸得金香酥脆,手打牛:,肉汁仍瑣得:由頭帶落尾嘅「八寶美顏花茶」好大壺,三小時慢慢飲都keep住溫熱、味道亦唔:一杯靚拉花嘅Cappuccino都為心情加左: 兩個人冇咩boardgame玩到,玩玩象棋都不亦樂)見到慢慢都坐到full晒,下次一定會帶朋友黎~~享受高質嘅三小:

熱愛boardgame嘅我地見到咁多擺係側邊都難掩興奮..

不過都餓了,先comfort下個胃啦

芝士西蘭花

因為同啲cheese夾埋一齊,又香又好易入口!

蜜糖雞翼

「蜜糖雞翼」炸至金黄色一啲都唔燶

越式炸蟹餅

「越式炸蟹餅」彈牙,不錯

黑松露雜菇飯

主食「黑松露雜菇飯」松露味濃郁
菇量十足,飯硬度適中
薯角漢堡包

「薯角漢堡包」薯角炸得金香酥脆,手打牛
:,肉汁仍瑣得

八寶美顏花茶

Cappuccino

一杯靚拉花嘅Cappuccino都為心情加左
: 兩個人冇咩boardgame玩到,玩玩象棋都不亦樂

芝士西蘭花
蜜糖雞翼