2019-03-16 1258 views
平時經過海運大廈都被paper moon嘅環境同“櫥窗”內即搓嘅pizza所吸引 難得平日放假, 一於拉埋2個friend嚟試下我地2:30去到 可能午餐人潮剛散去 立即安排了一個可以望曬全海景嘅角落位置畀我哋。美中不足係當日陰天冇多影海景。點完餐後, 服務員立即遞上沙律&三款不同口感的麵包 有薄脆同軟綿綿的,再配上橄欖油同黑醋。有我最鍾意嘅三文魚同牛油果,好fresh,啱曬我口味!嚟到最想試下呢度即搓嘅pizza, 果然好鬆軟 野菌好多仲有淡淡松露香,推介!!龍蝦份量算大 肉質厚實 意粉軟硬適中 蕃茄醬酸酸甜甜好開胃! 下次嚟一定要自己食曬成碟幾個女仔當然要叫埋甜品先滿足! 甜品除咗賣相靚 味道都冇得彈 唔會好甜,特別係拿破崙同奶凍 簡直係Must Try items. 拿破崙又薄又脆又好味,再加上香濃既吉士,真係好味到無得頂 黎到必食總括而言呢個價錢食到 無敵大海景同美食,算係超值! 員工嘅服務態度有禮,環境坐得舒服又光猛。係個慶祝同約朋友chill嘅好地方!
難得平日放假, 一於拉埋2個friend嚟試下

有我最鍾意嘅三文魚同牛油果,好fresh,啱曬我口味!
蘇格蘭三文魚牛油果青瓜他他

牛肝菌黑松露薄餅

新鮮龍蝦番茄意大利粉

士多啤梨千層酥餅
雲呢拿奶凍伴野莓

2019-02-28
$300 (Lunch)
蘇格蘭三文魚牛油果青瓜他他
牛肝菌黑松露薄餅