Fine Dining@Greyhound Cafe® 食在灰狗記憶之中灰狗,第一時間我會想美國灰狗巴士但今次想同大家分享既灰狗Cafe係一間源自泰國既fusion菜, 菜式新穎具創意,泰式風味注入西方色彩, 感覺清新。推介三款菜式1.泰式炸魷魚圈薄薄淡黃色魷魚圈配韃靼醬, 味道軟滑可口。2.迷你排骨生菜包炸排骨粒配生菜, 莞茜, 青辣椒, 花生, 生薑, 洋葱, 青檸檬炸排骨混合酸椒脆爽四種味道, 充滿泰式風味。Tips: 淨食炸排骨味道會太咸, 建議排骨配生菜一齊食但生菜數量小太細片包晒所有食物有小困難3.軟殼蟹墨魚汁麵份量適中,墨魚汁麵口感煙韌。軟殼蟹夠大隻炸得非常軟身易入口, 墨魚汁麵及軟殼蟹炸味道出奇地夾, 香口濃郁。三款菜式之中我最LIKE軟殼蟹墨魚汁麵, 好新鮮既組合。
記憶之中灰狗,第一時間我會想美國灰狗巴士
推介三款菜式
1.泰式炸魷魚圈
薄薄淡黃色魷魚圈配韃靼醬, 味道軟滑可口。
2.迷你排骨生菜包
炸排骨混合酸椒脆爽四種味道, 充滿泰式風味。
Tips: 淨食炸排骨味道會太咸, 建議排骨配生菜一齊食
但生菜數量小太細片包晒所有食物有小困難
3.軟殼蟹墨魚汁麵
三款菜式之中我最LIKE軟殼蟹墨魚汁麵, 好新鮮既組合。
泰式炸魷魚圈
迷你排骨生菜包