2016-05-30 2134 views
今日又來銅鑼灣, 因為去JP 睇戲順便係呢度食野, 隨便試左呢間Green Waffle~看似是主打健康主題的餐廳, 原來有很多不同類型的食物供應!坐位與是在商埸內的開放或坐位, 空間感更大!我點了一個多寶薯粒鑊仔$109有香腸、煙肉、牛扒粒、蘑菇、炸薯粒、水煮蛋及車打芝士,材料豐富,薯粒好香口得來又唔會好油!此外, 重點是個蛋夠流心! sleeping beauty $40呢杯由奇異果,士多啤梨及豆奶組成的smoothies飲品, 好FRESH,以新鮮水果做的, 天然又無加糖,  MIX 埋感覺新鮮, 味道獨特又健康 另外ORDER 左淨薯蓉$38, 好好好好食 佢並唔係其他出面餐廳果D用薯蓉粉開出來的薯蓉, 佢地真係自已用薯仔壓成的, 食得出有一粒粒薯粒!!!!而且超香口, 牛油味香得來又唔會好重好油!強烈推介
看似是主打健康主題的餐廳, 原來有很多不同類型的食物供應!
坐位與是在商埸內的開放或坐位, 空間感更大!
我點了一個多寶薯粒鑊仔$109
sleeping beauty $40