2021-08-18 76 views
樓上cafe簡直就係最好嘅打躉地方,因為🈶️🉐️食又🈶️🉐️飲,仲🉑以同朋友玩埋Broad Game都唔會趕你走😆位於旺角彌敦道大街嘅《孖啡》,地點真係幾方便👍🏼今次我哋就輕輕食,點左2⃣️個小食,沙律套餐、2⃣️杯飲品同湯。蒜香雞翼外皮炸🉐️香脆而內裏肉質依然嫩滑。加上香口嘅炸蒜🧄食落好惹味。凱撒沙律套餐包一杯飲品,可再加錢加配龍蝦湯。新鮮沙律菜加上香濃沙律汁同芝士片,感覺好清新。龍蝦湯份量好足,味道偏甜,口感順滑。飲品方面補差價點左一杯顏色好靚但係唔伏嘅特飲。呢杯「節制」其實係西柚加菠蘿汁,味道唔錯。黑松露醬薯條🍟一定無得會輸啦😜香脆薯條同黑松露醬簡直係絕配😋

位於旺角彌敦道大街嘅《孖啡》,地點真係幾方便👍🏼

凱撒沙律

龍蝦湯份量好足,味道偏甜,口感順滑。
龍蝦湯

節制