2014-10-29 465 views
因為好耐冇食過米線,所以我同朋友去左學校附近既一間米線店到食。午市時間,人流比較多,座無虛席,外面亦有人等候位置。不過咁岩一去到就有兩人位,所以我同我朋友就唔洗點等着坐左入去 因為午市比較繁忙,所以大家都係要搭枱。如果介意既,咁就唔好繁忙時間去食啦。服務唔錯,d 侍應幾快手腳。客人一坐低,就會立即比餐牌,一舉手就立即過黎幫你落單,落單2分鐘內就有野食 今次叫左呢碗清湯米線,ok好食。魚腐係新鮮既,仲有湯汁鎖左係入面。生菜好足料,好似食極都唔完咁。我就覺得d蔥多過頭,可以減少一d。另外仲叫左碟雞翼 烤雞翼就幾唔錯,香草既香味好激發到食慾!因為係烤既,所以就唔太油。烤得岩岩好,外皮有少少焦,有脆既感覺。:-)但肉就岩岩熟,嫩嫩地咁!總結,米線就普通,不過雞翼就好食:-P

魚腐生菜清湯米線
另外仲叫左碟雞翼
新疆香草烤雞翼
總結,米線就普通,不過雞翼就好食:-P
2014-10-29
$40 (Lunch)
魚腐生菜清湯米線
新疆香草烤雞翼