2023-03-14 107 views
𝗦𝗢𝗬𝗺𝗮𝗿𝘁 𝗯𝘆豆乳狂人🥛波波每次去荃灣,除咗會去南豐中心睇吓有冇平靚正筍貨之外,都會沿住天橋行過嚟海之戀商場嘅Donki Shopping🛍每次路過呢間SOYmart,都會見到一條長長嘅人龍喺度排隊;不過我今次見店內嘅人流唔算多就決定入去坐低慢慢歎~💛💛💛💛💛鮮芋泥豆乳🥛($32)一場嚟到,梗係要試吓最馳名嘅鮮芋泥豆乳啦~每啖都飲到質地Creamy嘅鮮芋泥➕️豆味濃郁嘅豆乳,飲晒成樽就已經覺得有飽肚嘅感覺⚠️溫馨提示:飲用前記得先用飲管搞勻⚠️超強芝士醬木棉豆腐🧀($38)外形小巧的骰,而且表面灑上少許七味粉作調味嘅木棉豆腐外脆內軟,非常惹味;不過「超強芝士醬」嘅味道比我想像中淡,而且質地有啲稀我覺得唔需要點醬都已經好好食😅💛💛💛💛💛
𝗦𝗢𝗬𝗺𝗮𝗿𝘁 𝗯𝘆豆乳狂人🥛

💛💛💛💛💛

鮮芋泥豆乳🥛($32)
一場嚟到,梗係要試吓最馳名嘅鮮芋泥豆乳啦~

⚠️溫馨提示:飲用前記得先用飲管搞勻⚠️

超強芝士醬木棉豆腐🧀($38)

我覺得唔需要點醬都已經好好食😅

💛💛💛💛💛