運動後來一頓打卡下午茶💖❣️是日餐單🍽Boholic非凡全日早餐🍽由於我鍾意食龍蝦,一望個餐牌有龍蝦🦞諗都唔諗就揀食呢個🥰🥰🥰價錢仲要158(未計加一)好抵🙈🙈一上菜賣相滿分🥰🥰🦞龍蝦搶鏡之餘,用芝士焗都唔會搶左個鮮味😀😀蝦膏蝦子好香,龍蝦肉彈牙~~酸種包亦係我另一最愛,配上我太喜歡的黑松露炒蛋,但幸好黑松露味不太重💖加埋酸種包算唔錯~美中不足係酸種包烘得有點燶。白色腸好味油香重,煙三文魚就一般水準。值得一讚的是蔬菜🥬不少👍🏻烤茄子🍆應該油炸過,有點油😌雜菜沙律份量不少,但配的意大利香醋唔太靚,過酸😌薯角份量都ok👍🏻整體黎講質素都唔錯,勉強對得住個價錢😂😂龍蝦為整餐加左唔少分數💖💖
運動後來一頓打卡下午茶💖
❣️是日餐單
🍽Boholic非凡全日早餐🍽
Boholic非凡全日早餐

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$174 (Tea)
Boholic非凡全日早餐