食好西已經係一個享受,想像現場有埋live show一路聽歌一路食野,氣氛係有幾咁高漲!!😍😍😍位於大角嘴既Lost Stars LiveHouse Bar & Eatery擁有極大空間,時尚又華麗既裝潢令用餐氣氛推致最高點!餐廳提供五花八門嘅多國菜,既創新質素又高,用餐體驗幾特別!今次試左佢地既brunch menu🥰有三個唔同價位任君選擇。Set A $98| 水牛城雞翼 | 軟殼蟹卡邦尼扁意粉 | 意式冰淇淋咖啡| 玫瑰牛奶咖啡Set A我揀左水牛城雞翼做starter🔥醬汁經餐廳特別調配後好適合香港人口味,甜酸度剛剛好之餘微微香辣感仲好惹味😛主菜揀左軟殼蟹卡邦尼扁意粉🍝大大隻原隻軟殼蟹好吸精!成隻都好酥脆,估唔到嘅係入面仲有唔少蟹膏😍👍🏻卡邦尼味道到位,濃郁又creamy,係我鐘意既調味👍🏻甜品方面揀左比較少有既意式冰淇淋咖啡!先係咖啡夠nutty,其次雪糕唔會過甜蓋過咖啡味,Like!!Set C $168| 金沙薯條| 香烤新西蘭肉眼| 是日精選甜品| 牛奶咖啡Set C可以試到較高級嘅食材😇starter揀左比較少見既金沙薯條🙋🏻‍♀️金沙就係鹹蛋,餐廳刻意將鹹蛋保留成一小

Set A $98

| 是日精選甜品
| 牛奶咖啡
香烤新西蘭肉眼
金沙薯條

Set C可以試到較高級嘅食材😇starter揀左比較少見既金沙薯條🙋🏻‍♀️金沙就係鹹蛋,餐廳刻意將鹹蛋保留成一小塊,有嚼勁之餘鹹香味又加強到!主菜係香烤新西蘭肉眼,呢個價錢食到肉眼性價比高!估唔到嘅係質素都好唔錯😳肉質軟腍又重牛味😚配菜有大量入味嘅南瓜同番薯,好飽肚!是日精選甜品係朱古力布朗尼,比較乾身,但係朱古力味幾濃😚
玫瑰牛奶咖啡

飲品方面有推介!我愛上咗呢度嘅玫瑰牛奶咖啡🥹😍真係好啱女仔飲,淡淡的玫瑰味道成功令成杯牛奶咖啡嘅味道升華!!

香港好少餐廳有live show,聽講餐廳仲會經常同唔少本地音樂人合作,值得支持!🙋🏻‍♀️

📍 大角咀利得街11號利奥坊一期地下506號舖
🌟人均消費:$101-$200