2016-01-06 1611 views
今日岩岩出咗糧,所以決定同男友一起去tapagria度食野,享受二人世界。西班牙海鮮飯都價錢都算貴喇,而且味道又無算話好好食,海鮮都算多嘅,但系食落就覺得唔入味咯,而且肉質都唔覺新鮮彈牙~~,飯我就覺得可能味道好似平時屋企食落隔夜米咁,口感一點都不好,成個西班牙海鮮飯就齋食咗幾啖,實在食唔落咯。黑毛火腿都算認真一般喇,肉質算上乘嘅,但系味道就唔系好敢恭維喇,口感很老,一點都不爽口嫩滑,好失望吖!甜點是自助的,呢點都算良心,甜點口味反而比較出色,不會太甜,真係好味咯!環境就真係幾靚,係度食飯令人覺得很愜意舒服,但系咁嘅價錢食咁差嘅事物就認真唔抵吖!
2016-01-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)