2014-07-06 7286 views
今日朋友拉大隊來左東大門,依到環境都算幾好,幾舒服既,不過抽風系統就好似一般喇,因為食完野成身都好大陣油煙味,不過都唔緊要喇先來前菜,有得揀兩款,我就揀粉絲,都算唔錯,不過唔夠乾身,午市自烤雙併餐,有好多款野揀,咁就揀兩款,我揀左依個牛肋骨同埋五花腩,食韓烤當然就要食牛肋骨,水準方面,當然無咩超過預期,當然價錢就唔貴喇,牛肋骨不算太肥,而牛脷既質感都一般唔算太正,肉味都唔會話太濃郁,不過味道都算唔錯,最後仲有得揀埋甜品,食完燒野當然要清清熱氣,就要左依個腐竹糖水,食落唔算太甜,幾好,但主要糖水為主,唔會太多料,不過都好,完整咁結束。
先來前菜,有得揀兩款,我就揀粉絲,都算唔錯,不過唔夠乾身,