👧🏻😋👅🍽✨MOO MOO burger永遠都唔會令人失望🤩-MOO MOO🇭🇰 觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖 🇭🇰-🍔咁近公司其實佢都成為左我飯堂, 今次又試左D新野所以又寫下😁🍔Openrice外賣自取有9折, lunch time都用得, 雖然好多單, 但廚房姐姐超快手, 等左一陣就有野食-🏝🍍🐮熱帶之堡 $67💯homemade手打牛肉厚身又juicy, 肉質好smooth💯pizza唔加得菠蘿姐burger可以🤣 加左菠蘿酸酸甜甜同千島醬一齊食超夾, 但完全冇整濕個包, 仲keep到個包又脆又鬆化-🧀🍛🍟芝士肉醬薯條配汽水 +$29✨呢個又係我次次黎都會叫, 29蚊咁大份同咁多肉醬, share食超抵!✨薯條就咁食已經好正 (淨薯條+汽水combo +$15), 新鮮熱辣辣, 但總係抵受唔住誘惑再加多14蚊有埋肉醬, 因為真係只應天上有...肉醬勁香濃又唔會太鹹, 芝士都好多但唔膩-🍅🐔滋味雞堡 $60💯雞扒超級厚身又juicy, 蛋黃醬辣辣地好惹味-🌳🥗翠綠森林 $44✨雖然呢間主打burger, 但又有沙律作主菜既選擇, 就扮下健康叫左個翠綠森林share,
👧🏻😋👅🍽✨

芝士肉醬薯條配汽水 +$29
芝士肉醬薯條

🍅🐔
滋味雞堡 $60

💯雞扒超級厚身又juicy, 蛋黃醬辣辣地好惹味
🌳🥗
翠綠森林 $44

✨雖然呢間主打burger, 但又有沙律作主菜既選擇, 就扮下健康叫左個翠綠森林share, 另外兩個沙律分別係雞肉同豬頸肉就真係可以當正餐
✨翠綠森林雖然冇肉, 但都有番茄, 羅馬生菜, 紅毛菜, 九芽菜, 粟米, 紅腰豆, 同麵包粒, 可選3種汁, 我地揀左柚子醋, 酸酸地夠refreshing
熱帶之堡
芝士肉醬薯條