食過牛魔兩次,覺得呢度幾舒服,食物質素又ok,就再黎食個午市燒肉🥰🥰🥰  Set2 和牛特選三種盛 呢個set係全牛,有牛肩肉,牛五花同牛舌  😋牛肩肉😋 牛味好出好濃厚☺️  🥰牛五花🥰 多翻d油脂食落香口d😗  😝牛舌😝 牛舌就十分爽口🤗  Set 5 More 肉盛 呢個有成六種肉,有齊豬牛雞肉,’我全部都要’就要叫呢個set喇☺️ 除左有頭先都有既牛肩肉同牛五花,佢仲有豚肉五花,雞肉,同豬頸肉😋😋  😍豚肉五花😍 有厚切同薄切,厚切就會食到QQ彈彈既豬皮薄切用黎包生菜一啖ko就啱哂🥰🥰豚肉五花最正真係個脂肪,而佢又唔會好肥,肥瘦均勻🤗🤗🤗  😚豬頸肉😚 豬頸肉當然都係好爽口  🤩雞🤩 最後個雞居然有驚喜,本身諗住係普通咁,點知佢又出奇地好食,肉質好滑🤩🤩  🙂乳酸梳打特飲🙂 乳酸味道酸酸甜甜,飲完特別開胃😚😚  😌巨蜂梳打特飲😌 呢杯有粒粒椰果,口味清新😝😝  埋單人均$275,燒肉唔想夜晚食咁heavy都可以係lunch hour黎試試🥰🥰🥰😋😋😋

Set2 和牛特選三種盛

呢個set係全牛,有牛肩肉,牛五花同牛舌
和牛特選三種盛

牛舌

Set 5 More 肉盛

More 肉盛

😍豚肉五花😍

有厚切同薄切,厚切就會食到QQ彈彈既豬皮
豚肉五花
豚肉五花

😚豬頸肉😚

豬頸肉當然都係好爽口
豬頸肉

🤩雞🤩

🙂乳酸梳打特飲🙂

乳酸味道酸酸甜甜,飲完特別開胃😚😚

😌巨蜂梳打特飲😌

呢杯有粒粒椰果,口味清新😝😝