2015-12-11 3043 views
book左星期一晚,都要限時90分鐘,真係估唔到~入座時得好少客,仲好好彩被安排坐左窗邊,雖然出面冇野好睇呢度冇set dinner,只能散叫先黎兩杯飲品左手邊香茅,右邊龍眼冰香茅o個杯真係好清新,仲成枝香茅咁插入去~初時仲以為做乜有條攪棍另一杯龍眼冰都頗多龍眼唔怕食到d牙黑哂o既墨汁意粉,覺得隻蟹比較油膩,如果一個人食哂應該會頂唔順意粉彈牙,而且因為唔係煮好先加墨汁,所以唔洗擔心會食到好樣衰覺得呢間冇又一城店個沙嗲咁好味,不過都仍然係水準之作如果6條都係雞柳就好喇~mini burger 3個d餡有少少分別,上枱第一件事係打開黎睇下先...左邊係pesto,中間係士多啤梨,右邊係最正常o既煙肉個pesto我覺得唔算重味,不過未必人人喜歡最正常o個個就唔需要多講啦至於中間o個個呢...其實係幾有趣o既,好在只係得一塊士多啤梨,否則可能會太酸薯條望落唔係好多,但其實因為擺得分散,食完哂呢碟野都覺得幾飽雖然好飽不過都係忍唔住叫左甜品我諗住食個千層會冇咁飽,d cream都係塞滿左我個人底下d芒果係冰凍o既,食到個人雪雪聲朋友要左呢個真係飽到上心口,雪糕下面有3舊brownie!食左1舊佢就
book左星期一晚,都要限時90分鐘,真係估唔到~
入座時得好少客,仲好好彩被安排坐左窗邊,雖然出面冇野好睇
呢度冇set dinner,只能散叫
先黎兩杯飲品
lemongrass drink, longan juice
左手邊香茅,右邊龍眼冰
另一杯龍眼冰都頗多龍眼
軟殼蟹墨魚汁麵
沙嗲雞柳
覺得呢間冇又一城店個沙嗲咁好味,不過都仍然係水準之作
如果6條都係雞柳就好喇~
mini burger
左邊係pesto,中間係士多啤梨,右邊係最正常o既煙肉
個pesto我覺得唔算重味,不過未必人人喜歡
最正常o個個就唔需要多講啦
雖然好飽不過都係忍唔住叫左甜品
芒果千層
我諗住食個千層會冇咁飽,d cream都係塞滿左我個人
底下d芒果係冰凍o既,食到個人雪雪聲
chocolate lover
朋友要左呢個真係飽到上心口,雪糕下面有3舊brownie!
食左1舊佢就已經訓低咁滯,最後無奈地放棄~
2015-12-07
Celebration