2015-01-12 3043 views
選擇呢個地方係純粹就腳兼夾想食下brunch,一坐低諗都冇諗就叫左個Egg Benedict同一杯Latte,跟手就餵個仔食奶。趁個仔食奶都望下呢度究竟咩環境,modern bar嘅感覺,如果有時間坐喺度飲下嘢吹下水應該唔錯,夜晚坐室外會幾好feel。餐廳右手邊有個open bakery,未有機會試,感覺好似幾好咁。阿仔飲完奶我就係時候食嘢:Egg Benedict $98其實一上枱嘅時候有少少shock,可能我呢啲師奶仔心態啦,個碟真係淨係得egg benedict,少少side salad仔都冇,個感覺好dry。$98喎⋯⋯ 中上環喎、PMQ喎。 FINE!味道正路,冇驚冇喜。

阿仔飲完奶我就係時候食嘢:

Egg Benedict $98
Egg Benedict
$98喎⋯⋯
中上環喎、PMQ喎。
FINE!
味道正路,冇驚冇喜。
Latte
Other Info. : Service低分原因之一:唔知係我去嘅時段問題(3點左右)定咩,個場一係好多個侍應(1樓室內外場最少5個),一係一個人都冇;之二:落order落左三次 - 同侍應落order,佢轉個頭再返黎問一次,跟住經理再黎問多次個order...
2014-12-06
$150 (Lunch)
Egg Benedict
Latte