2023-03-09 118 views
人氣餐廳GoodDay BadDay MamaDay🙆‍♀️一早好想黎🥳好彩朋友提早book定位同我去食晚飯好開心丫☺️室內設計好有特色好多打卡位💯影靚相一流!菜式名改得好盞鬼令人留下深刻印象好搞笑🤣有蟹Go又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁麵🌟有蟹膏,蟹肉,蟹棒,蟹籽,蘑菇,紅椒😋口感好豐富,而且蟹膏鹹香嘅味道好濃郁,意粉軟硬適中真係十分出色👍黑過墨汁三文魚比薩🌟第一次食呢個組合真心有驚喜🤪餅底好鬆脆,三文魚肥美,焗完d魚油出晒黎好香口!求其是但乜都炸啲啦🌟有炸魚.雞翼,炸蠔,薯條!芝士粉係重點🤩全部炸到金黃酥脆好惹味!份量又多好抵食👍New York Cheesecake🌟芝士味濃郁入口順滑,甜度適中不會膩!德國水蜜桃花茶🌟蜜桃味清香,飲茶可以解油膩感好適合我🙆‍♀️ 你今日飲左益力多柚子沙冰未呀🌟酸酸甜甜好開胃😜味道好清新!

室內設計好有特色好多打卡位💯影靚相一流!

菜式名改得好盞鬼令人留下深刻印象好搞笑🤣

求其是但乜都炸啲啦
求其是但乜都炸啲啦🌟
New York Cheesecake

New York Cheesecake🌟
芝士味濃郁入口順滑,甜度適中不會膩!
德國水蜜桃花茶

德國水蜜桃花茶🌟
蜜桃味清香,飲茶可以解油膩感好適合我🙆‍♀️
你今日飲左益力多柚子沙冰未呀

你今日飲左益力多柚子沙冰未呀🌟
酸酸甜甜好開胃😜味道好清新!

有蟹Go又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁麵
黑過墨汁三文魚比薩