Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-05-08 437 瀏覽
無時間返娘家,係香港都可以「望梅止渴」,食到原汁原味嘅韓國美食,主打手工炸雞嘅Yadllie Plate有幾家分店,就算平日晚市都人坐無虛,回味韓國滋味,點可以唔推薦一下! 黃金蒜香無骨雞 $128Yadllie Plate嘅手工炸雞,採用韓國空運到港的走地雞醃製,無骨雞啖啖肉,蒜香惹味,皮脆肉嫩,入口充滿肉汁,最讚係外皮沒有厚重漿粉, 即是油炸也沒有膩滯口感。鮮蝦沙律 $118習慣健康飲食,要平衡番食炸雞嘅邪惡心理,沙律是頭盆必然之選,粒粒大蝦配合酸甜醬汁,清新開胃!白切五花腩$288五花腩係韓國聚餐當然首選,肥瘦相間的肉質,晶瑩剔透,在鍋上熱蒸的五花腩,目的是要去除油膩,保持口感軟滑,聞到肉香四溢的五花腩,以生菜醬料包裹入口,別有一番滋味。八爪魚煎餅 $128 韓食太多香口美食,個人很喜歡這道八爪魚煎餅,薄薄煎餅與八爪魚份量比例恰到好處,金黃色的煎餅,外圍香脆,中間酥軟,大愛! 水冷麵 $88水冷麵的湯頭是這道菜式的重點,一般以蒜末、生薑、糖、檸檬汁等烹調,令到湯頭酸酸甜甜,湯頭雪凍和打冰,鋪上冷面,冰震上碗,混合芥末來吃,更添一番韓國風味!香蕉沙冰 $68蜜瓜沙冰 $68韓國人鍾

黃金蒜香無骨雞 $128

鮮蝦沙律 $118

白切五花腩$288

八爪魚煎餅 $128

水冷麵 $88

香蕉沙冰 $68
蜜瓜沙冰 $68
韓國人鍾愛凍飲,就算冬天也喝冰水,點了水果沙冰,為整頓豐富晚餐加上一點甜。
2024-05-01
初頭諗住呢個份量唔夠食,或者唔會太飽,點知最後三個人都食唔晒😂😂嚟呢度最初係俾佢嘅冰沙吸引🤭🫶🏻見到相同埋佢哋嘅價錢性價比非常高😍上到嚟,原來其他韓國嘢食都好吸引❤️佢哋嘅八爪魚煎餅🐙大家異口同聲都話好好食🇰🇷八爪魚煎餅~$128(我哋掛住傾偈煎餅,嚟到凍咗都未食,出奇地凍咗大家要食個口都話好好食😎,仲係脆👍🏻食到粒粒八爪魚)🇰🇷驚喜二重奏~$258(上枱時真係幾驚喜👍🏻細細塊鐵板好過癮😆不過小心真係好熱,第二個驚喜就係仲有四件炸雞,同埋一啲少少蔬菜沙律)🇰🇷蜜味乳酪粉炸雞~$188(呢個韓國炸雞,唔似出邊沾滿炸粉,感覺唔會好熱氣,同埋最特別嘅係有雞汁流出來👍🏻👍🏻好少地方可以整到咁樣👍🏻👍🏻)🇰🇷烤牛肉水冷麵~$128(麵質彈牙,最正係佢嘅烤牛肉烤得好香,不過如果多幾快就好啦🤣)🇰🇷蜜瓜雪冰~$88(睇到最期待嘅雪冰,佢哋嘅冰沙唔會太甜👍🏻賣相簡直一流,要瘋狂打卡,上面嗰支係韓國蜜瓜雪條😆)🇰🇷菠蘿米酒~$58🇰🇷巨峰乳酪梳打~$48(我比較鍾意菠蘿米酒🍍,甜甜地好清新嘅感覺,巨峰乳酪提子夏天解渴一流👍🏻)

🇰🇷八爪魚煎餅~$128

🇰🇷驚喜二重奏~$258

🇰🇷蜜味乳酪粉炸雞~$188

🇰🇷烤牛肉水冷麵~$128

🇰🇷蜜瓜雪冰~$88

🇰🇷菠蘿米酒~$58

🇰🇷巨峰乳酪梳打~$48
(我比較鍾意菠蘿米酒🍍,甜甜地好清新嘅感覺
,巨峰乳酪提子夏天解渴一流👍🏻)
  • 八爪魚煎餅
  • 驚喜二重奏
  • 蜜瓜雪冰
2024-01-16 3406 瀏覽
太想食韓國菜🇰🇷,就約朋友去食,兩個女仔又想食炸雞但又怕肥,最後叫左驚喜二重奏。驚喜二重奏:沙律、牛扒、炸雞 - 三種主菜帶來的不同口感和層次,沙律清新爽口帶酸甜;牛扒香嫩多汁;炸雞酥脆口感,再加熱石板,想食有幾熟就有機熟,不同口感相互交錯,層次分明,味道豐富。炸雞🍗雞嫩滑,仲要係成半隻炸雞的份量,絕對要叫🤪滷水五花腩 - 豬腩肉口感肥膩,但透過滷制後,肉質變得更加飽滿,口味也更加豐富,帶有淡淡甜味。醬料的選用也是關鍵,五香味和豆瓣醬的組合讓味道更加圓潤。食既時候加生菜🥬辣將五花腩的肥膩減卻,仲令我食哂成碟烤牛肉水冷麵 - 烤過的牛肉帶有微微焦香,搭配清爽冷麵,帶出獨特風味。調料醬油、辣醬和芝麻醬相互呼應,最特別有洋蔥絲、蘿蔔絲、青蘋果絲,層次豐富,讓人回味無窮。再加上湯底涼浸浸。香芋沙冰 - 香芋的香氣和甜味與冰沙完美結合,冰涼的口感中帶有柔滑的口感,伴隨著濃濃的香芋味道,加入果汁增加了口感豐富度。江西淡啤 - 酒香濃郁,口感柔滑微帶苦味,酒體醇厚回甘。

江西淡啤 - 酒香濃郁,口感柔滑微帶苦味,酒體醇厚回甘。

• 驚喜二重奏
  • 滷水五花腩
  • 水冷麵
店員好有禮貌👍🏻店舖裝修都唔錯😊坐得舒服😌食得開心😃地點又方便,下次一定要再黎食🤭一打開菜單就比飲品吸引住😍全部都好靚好飲😁最後我地都揀左三杯唔同仲好靚既飲品😋每杯都好有特式同好好味👍🏻草莓乳酸梳打🍓藍橙荔枝梳打🍊媟豆花青瓜梳打🥒八爪魚沙律🥗🐙呢個超開胃,少少酸辣好正,八爪魚好大隻🤤半半炸雞🍗(大蔥絲炸雞 /蜜味乳酪粉炸雞)叫半半炸雞可以食到兩款唔同既味道😌大蔥好正好多蔥炸雞仲好濃味😋蜜味乳酪好特別酸酸甜甜,我忍唔住食多兩舊🤤芝士牛肉煎餅🧀平時見同聽泡菜煎餅同海鮮煎餅多,好少有芝士牛肉煎餅😆估唔到又幾夾喎,芝士仲可以拉絲,呢個一定要叫黎食👍🏻紫菜手抓飯🍙好多小朋友都鍾意❤️有得食有得玩😌我當然都要叫黎試下啦 呢間仲有芝士比埋一齊包黎食😊陸單醬油湯鍋(牛肉)韓式辣醬湯底🍲我地鍾意食牛肉,但有鍾意飲辣湯,叫呢個就岩晒啦😚熱辣辣牛肉嫩滑正,仲好鍋添,唔夠飽仲可以落埋辛辣麵🤪

草莓乳酸梳打🍓
藍橙荔枝梳打🍊
媟豆花青瓜梳打🥒

八爪魚沙律🥗🐙
呢個超開胃,少少酸辣好正,八爪魚好大隻🤤

半半炸雞🍗(大蔥絲炸雞 /蜜味乳酪粉炸雞

芝士牛肉煎餅🧀

紫菜手抓飯🍙

陸單醬油湯鍋(牛肉)韓式辣醬湯底🍲
4天前 0 瀏覽
每次去旺角必都必去既韓式炸雞店🤩今次同一大班朋友一齊出旺角慶祝生日🎂一出電梯就見到好多人排緊隊,好彩一早book左,因為waiter話walk-in 繁忙時間要等一個鐘或者以上😖今次揀咗幾款炸雞同埋部隊鍋,呢度嘅食物份量都算大,啱晒一大班朋友聚餐🥳首爾醬油炸雞底部鋪滿炸蕃薯條,配合埋炸雞一齊食一流👍大蔥絲無骨炸雞炸雞嘅表面鋪滿大蔥絲,十分之開胃,選擇左無骨,方便返唔想整污糟手既啲朋友食👍牛肉醬油部隊鍋表面鋪滿大量的烤牛肉,湯鍋入邊仲有金針菇,午餐肉,魚豆腐❤️再加埋芝士令到湯底更加濃郁惹味個位有冷氣機滴水嘅問題🥺同店主反映後,店主都好好人,即刻就同我哋換位👍呢個位係要加分嘅地方
每次去旺角必都必去既韓式炸雞店🤩

今次同一大班朋友一齊出旺角慶祝生日🎂

首爾醬油炸雞
底部鋪滿炸蕃薯條,配合埋炸雞一齊食一流👍

大蔥絲無骨炸雞

牛肉醬油部隊鍋

仲記得上次嚟食,食到超級無敵飽,因為呢間店嘅份量非常之十足,而且訂位,有時候仲會有優惠,所以性價比係極高!非常適合大班人嚟擦餐勁嘅!今次同上次個Menu有少少唔同咗,我叫咗一個豬腩肉,我諗份量真係可以三至四個人一齊share,連埋打邊爐個煲一齊想食嘅時候熱辣辣非常惹味!!另一道菜燒牛肉亦都係非常非常之有驚喜,店員會將半熟嘅牛肉喺你面前用火槍燒至半成至七成熟,當然視乎你哋想食幾熟啦~我就鍾意食大約五成至六成左右!啲牛肉軟綿綿超級好食呀!最後叫咗個芒果綿綿冰做甜品,保持一貫嘅水準非常好食!

最後叫咗個芒果綿綿冰做甜品,保持一貫嘅水準非常好食!
人均$200起|旺角|韓國菜|Yadllie PlateYadllie Plate 已經來到旺角啦!人均$200 可以在這裡飽餐一頓,這裡有超吸睛的韓國料理!先來炫這個半半炸雞🍗這次點了大邱辣醬和大蔥絲口味,這倆種的口味都很對味欸。炸雞皮脆肉嫩,肉汁滿滿,辣醬味不會太辛口!蔥絲味很推薦!看看這巨量的蔥花堆在炸雞上!芝士牛肉煎餅🧀這個起司牛肉也是很好吃😋起司可以拉絲欸,裡面的牛肉碎顆粒很讚😎香辣芝士八爪魚八爪魚🐙超級大份欸!上面的起司🧀掛在爽口的觸鬚上面好好吃喔玫瑰牛肉炒年糕這是卡邦拿口味的炒年糕!甜甜的不怎麼的辣🌶️奶油味挺濃郁的,推薦!蜜瓜雪冰草莓乳酸梳打不會死甜的,草莓🍓口味還是挺開胃的🤤香蕉沙冰🍧🍌這個好好吃喔沙冰兩到三個人分享也不過分!這味完全不是糖漿味。冰涼爽口的沙冰,就正適合夏天了!——————為食分界線——————📍 Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心) (旺角)旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓人均消費: $200#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcit
人均$200起|旺角|韓國菜|Yadllie Plate

Yadllie Plate 已經來到旺角啦!
人均$200 可以在這裡飽餐一頓,這裡有超吸睛的韓國料理!

先來炫這個半半炸雞🍗
這次點了大邱辣醬和大蔥絲口味,這倆種的口味都很對味欸。
炸雞皮脆肉嫩,肉汁滿滿,辣醬味不會太辛口!
蔥絲味很推薦!
看看這巨量的蔥花堆在炸雞上!

芝士牛肉煎餅🧀
這個起司牛肉也是很好吃😋
起司可以拉絲欸,裡面的牛肉碎顆粒很讚😎

香辣芝士八爪魚
八爪魚🐙超級大份欸!
上面的起司🧀掛在爽口的觸鬚上面
好好吃喔

玫瑰牛肉炒年糕
這是卡邦拿口味的炒年糕!
甜甜的不怎麼的辣🌶️
奶油味挺濃郁的,推薦!

草莓乳酸梳打
不會死甜的,草莓🍓口味還是挺開胃的🤤

香蕉沙冰🍧🍌
這個好好吃喔

——————為食分界線——————
旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓

人均消費: $200
#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood
#hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
2024-05-24 0 瀏覽
旺角地道正宗韓國菜✨Lunch時段入座仲會有discount 添🫶🏻😍半半炸雞 🍗- 酥脆外皮配上鮮嫩多汁的雞肉,不僅有原味經典,還有蜜味乳酪炸雞,可以滿足不同喜好。玫瑰牛肉炒年糕 🍲年糕韌勁十足,加上入味的牛肉,是一道份量充足又美味的主菜👍🏻芝士蟹子蛋捲 🍳每一口都能感受到芝士的濃郁口感,再搭配爽脆的蟹籽,層次豐富,是一道別具特色的創意料理。芝士辣炒雞🧀🐔 芝士完美融入入味的雞肉,辣度恰到好處,是非常美味的下飯菜🤪

玫瑰牛肉炒年糕 🍲

陪朋友去佐兆萬買嘢,店主介紹佐我哋去樓上一間韓國菜話午市有優惠,5點前埋單就全單七折,而且環境好舒服!🧄🍗黃金蒜香炸雞炸雞有好多種口味,仲可以揀無骨/有骨,炸雞外皮酥脆,肉嫩多汁,好惹味😋個底仲有蕃薯條♡炸雞超出我期望,好食!🐙🍕八爪魚煎餅餅底好脆,好香口,粒粒八爪魚好有嚼勁,再點魚露同辣醬汁一齊食更滋味!🐂🥘玫瑰牛肉炒年糕醬汁濃郁,鋪滿牛肉同大量芝士,拉絲效果好邪惡,年糕煙煙韌韌又掛汁,口感好豐富!🐖🍛辣豬肉拌飯用韓式辣醬炒豬肉片,又香又辣,好啱送飯,但本人嫌辣咗啲😅🍓🍹草莓乳酪梳打飲品望落好吸引,酸酸甜甜,好解渴,入面有粒粒果肉同爆珠,爽呀!🍈🍧蜜瓜雪冰賣相好靚,外層鋪滿蜜瓜,香甜可口,綿密細緻,仲有支蜜瓜雪條,消暑清爽,好大碗,絕對可以同朋友一齊分享😋呢度除咗韓式炸雞之外,仲有好多選擇,不妨去試下😋

🧄🍗黃金蒜香炸雞

🐙🍕八爪魚煎餅

🐂🥘玫瑰牛肉炒年糕

🐖🍛辣豬肉拌飯
用韓式辣醬炒豬肉片,又香又辣,好啱送飯,但本人嫌辣咗啲😅

🍓🍹草莓乳酪梳打

🍈🍧蜜瓜雪冰

呢度除咗韓式炸雞之外,仲有好多選擇,不妨去試下😋
黃金蒜香炸雞

2024-05-16
黃金蒜香炸雞
2024-05-15 74 瀏覽
嚟到Yadllie Plate呢間人氣韓式餐廳就梗係要食炸雞餐廳環境舒適 卡位坐得好舒服闊落 職員友善蜜味乳酪粉炸雞 $188炸雞賣相好吸引勁大份 面頭灑滿蜜味乳酪粉 食落味道甜甜地鹹鹹地值得一讚嘅係炸雞炸到外脆內嫩 炸粉一啲都唔厚唔會好油膩 雞肉仲好嫩滑juicy底下仲配有大量嘅番薯條 煙煙靭靭夠香甜莫蘇里拉芝士排骨 $138芝士排骨會連埋爐一齊上 底部有大量莫蘇里拉芝士 職員會幫手將煮溶嘅芝士卷喺排骨度 芝士夠晒拉絲 排骨配上韓式辣醬辣辣地咁好惹味 排骨肉煮得好軟腍 好容易就可以骨肉分離芝士蟹子蛋捲 $128蛋捲金黃色好吸引 一夾開就見到入面有滿滿嘅係蟹籽同埋芝士 食落去口感層次好豐富八爪魚煎餅 $128八仔煎餅好大塊 賣相好搞笑中間插住支辣椒煎餅煎得好焦脆 足足有八塊咁多 八爪魚粒份量充足 口感彈牙另外仲配搭蔥油同埋韓式辣醬紫菜手抓飯 $88飯粒熱辣辣 面頭灑上黑白芝麻仲有大量嘅蟹子 紫菜同芝士片有得玩又有得食 蜜瓜雪冰 $88雪冰賣相好靚仲配上蜜瓜味雪條雪冰非常綿密 蜜瓜味香濃仲有好多蜜瓜粒 食完大滿足香蕉沙冰 $68沙冰香蕉味好香 唔會溶得好快 菠蘿米酒 $58菠蘿味酸酸地
餐廳環境舒適 卡位坐得好舒服闊落 職員友善
菠蘿米酒
菠蘿米酒 $58
菠蘿味酸酸地 米酒味唔會太濃郁 甜甜酸酸夠解膩
2024-05-14 68 瀏覽
今日黎到呢間餐廳食韓國菜餐牌好多選擇蜜味乳酪炸雞 & 醬油風味炸雞這家韓式餐廳的炸雞真是讓我驚艷不已。蜜味乳酪炸雞帶來了甜蜜的滋味,炸得酥脆的外皮包裹著嫩滑多汁的雞肉,口感絕佳。而醬油風味炸雞則帶有濃郁的醬油香氣,吃起來更加香濃。這兩款炸雞都烹飪得剛剛好,保持了雞肉的鮮嫩和炸雞的脆爽,令人回味無窮醬豬蹄這道醬豬蹄是韓式餐廳的一道經典菜式。豬蹄得皮香肉滑,且帶有濃郁的醬油味道。每一口都能品嚐到豬肉的鮮嫩和醬油的香氣,令人愉悅海賊王的寶盒炸蝦的外層酥脆,內裡鮮嫩多汁,吃起來非常鮮美。炸魷魚則保持了魷魚的彈性和鮮嫩口感,外皮的炸得酥脆,給人一種極致的享受。而炸魚則保持了魚肉的嫩滑和鮮美,每一口都帶來了驚喜的口感和鮮味。這道菜的烹飪方式使海鮮的鮮美得以充分展現,同時炸的技巧使其更加美味,讓人回味無窮芝士蟹子玉子卷玉子卷煎得剛好,內裡包裹著豐富的蟹肉和芝士,味道濃郁。每一口都能品嚐到蟹肉的鮮甜和芝士的滑膩,令人愉悅。這道菜的烹飪方式使蟹肉保持了其鮮美和玉子則增添了整道菜的口感層次。芝士的加入使得這道菜更加豐富,給人一種濃郁的享受感
今日黎到呢間餐廳食韓國菜
餐牌好多選擇

蜜味乳酪炸雞 & 醬油風味炸雞

醬豬蹄

海賊王的寶盒

芝士蟹子玉子卷

2024-05-13 50 瀏覽
今日和舊同學飯聚,選址旺角的Yadllie Plate,食韓國菜。這餐廳長期6點前結賬離座全單七折,而多款食物都大份量,多人分享就最好了。農家鮮泡菜新鮮、大碟、非常好食的泡菜,七折後只需二十幾元。芝士蟹籽蛋捲嘩,蟹子很澎湃,在口中咬破,感覺好爽。半半炸雞這間餐廳的炸雞以乾粉代替粉漿,乾粉不吸油,連皮吃也無罪惡感,雞肉嫩滑美味。白切五花肉二十片厚切五花肉用小火鍋暖着,每份都跟一大碟生菜、蒜片和辣椒,還有兩款醬料,自己手動用生菜包着吃,一點也不覺油膩,而生菜唔夠還可再添加,和朋友們一同動手,快樂無窮。辣豬肉拌飯看似普通的豬肉飯,卻是非常惹味,尤其那用韓式辣醬炒過的豬肉片,又香又辣,超級好下飯。蜂蜜米酒巨峰乳酸梳打一甜一酸,爽口潤喉。

農家鮮泡菜
新鮮、大碟、非常好食的泡菜,七折後只需二十幾元。

芝士蟹籽蛋捲
嘩,蟹子很澎湃,在口中咬破,感覺好爽。

白切五花肉
白切五花肉

蜂蜜米酒
巨峰乳酸梳打
一甜一酸,爽口潤喉。
2024-05-10
2024-05-13 35 瀏覽
好耐冇同朋友去食韓國嘢,估唔到呢間餐廳仲保持到水準,我哋lunch去食仲有七折乳酪粉無骨雞,好鍾意食炸雞,又唔想吮骨,旁邊仲有番薯條,炸雞一啖食落去又冇骨,番薯條甜甜地,配上乳酪粉鹹鹹甜甜白切五花腩,本身想叫滷水味,但係賣晒,可以沾上旁邊兩款醬,佢嘅韓式辣醬唔太辣,配埋蒜頭生菜食八爪魚煎餅,上菜嘅時候啱啱煎起,熱辣辣,而且佢煎到邊脆脆好好食蜜瓜沙冰,入邊係冰沙芒果菠蘿liquor好大支,兩個人share就啱啱好啦,燒酒味唔太濃士多啤梨雪冰,可能士多啤梨唔係季節,就唔太甜,雪冰外面加咗煉奶甜甜地好好味,食到中間就要撈埋出邊煉奶食會比較好
乳酪粉無骨炸雞
白切豬腩肉

哈密瓜沙冰

蜜瓜沙冰,入邊係冰沙
芒果菠蘿liquro

士多啤梨雪冰

2024-05-12 24 瀏覽
我同朋友去左旺角兆萬中心嘅韓國餐廳Yadllie Plate食lunch,真心正!👍🔥佢係一間全球連鎖店,裝修好有韓國文化氣息,牆上仲有佢地嘅創店故事印出嚟,好有意思。😍🌟我哋叫咗啲好吸引嘅菜式,包括香辣芝士八爪魚、魚介湯鍋同芝士蟹子蛋捲。香辣芝士八爪魚啊,個辣味同芝士嘅結合真係太讚啦!🌶️🧀爪魚鮮嫩彈牙,仲有啲微微焦香,食落過癮仲可以做到拉絲的效果。魚介湯鍋入面有唔同味道形狀嘅豆製品串,個湯底鮮甜濃郁,d串串好彈牙又入味。而芝士蟹子蛋捲就更加吸引,脆脆嘅蛋捲包住咗鮮甜嘅蟹肉同芝士,一口咬落真係好享受!🦑🍳🧀我哋仲叫咗農家鮮泡菜,個泡菜好爽口,酸酸甜甜,好開胃。🥒🌶️火灸牛同烤牛肉水冷麵都係我哋嘅必揀之物。火灸牛個肉質嫩滑,加埋火灸嘅香味,真係好好食。烤牛肉水冷麵就係爽口又解膩,個麵條彈牙,牛肉夠嫩,仲有啲微微嘅辣味,好開胃。🔥🍜🐮最後,我哋仲叫咗一杯海鹽焦糖沙冰同玫瑰蜜桃果茶。海鹽焦糖沙冰係甜品中嘅經典,沙冰綿密又滑口,加埋海鹽焦糖嘅鹹甜味道,真係好特別。玫瑰蜜桃果茶係清新嘅飲品,有淡淡嘅花香同水果味,好解渴。🍨🌹🍑🍵Yadllie Plate係香港來講我覺得好正嘅韓國餐廳。佢嘅菜式多元

Yadllie Plate係香港來講我覺得好正嘅韓國餐廳。佢嘅菜式多元化,口味鮮美,而且服務亦好好。如果你鍾意韓國菜,真係唔可以錯過呢間餐廳!而家午市時間,仲有7折優惠,真係抵食到不得了!💯💃✨

2024-05-10 20 瀏覽
餐廳的環境舒適,光線十分充足,有不少大窗戶👍🏻空間很大但不會令你感到嘈吵。如果想找個地方跟朋友閒聊的話,這裏也是一個不錯的地方😆夏天光顧又希望食一個透心涼麵食的話,十分推薦這個。冷麵本身的湯十分冰涼,能夠幫助解暑;冷麵本身也很有口感、彈牙,再加上爽口的梨條,絕對是一個不錯的選擇!炸雞的調味偏重,雖然配有酸蘿蔔,但還是比較重口味,喜歡清淡的朋友可以跳過,或者選擇其他款式的炸雞。不太能吃辣的朋友要小心,因為這個比較辣🌶️🌶️~~米飯很有咬感,辣豬肉的醬汁比較多,而且調味比較重,不建議一口氣拌勻。總結:一些菜式可以按個人的喜好去選擇,但一般來說菜式都可以的
水冷麵

蜜味乳酪粉無骨雞