2024-05-16 39 瀏覽
今日出嚟旺角做嘢,晏晝就揀咗呢間朋友推薦嘅一一休太肚餓嘅緣故,揀咗食角切魚生飯😌最鍾意見到角切魚生飯,上面粒粒魚生,因為每一啖魚生都可以配到一啖飯食,每一啖都可以試到魚生嘅味道,呢間餐廳好就好在粒粒刺身都好大粒😹而且又唔同嘅魚類🫡呢排做嘢咁辛苦,梗係要慰勞自己,叫咗細版海膽同埋兩隻日本室津生蠔,我都冇諗過餐廳咁用心擺盤😂😂拎上枱時,我都有啲嚇親😂好欣賞過海膽,冇腥味,而且鮮甜,濃度為中上,不過紫菜就有啲腍咗,令到佢有啲失色日本室津生蠔,味道係好食嘅,不過呢醬汁比得太多,我都要畢走啲先食,但係係好食嘅香草燒雞翼,我鍾意佢展開咗,所以好易食,基本上唔使點沙律醬都已經覺得好香,啖啖肉加錢叫咗杯凍咖啡,又估佢唔到日本餐廳嘅凍咖啡都可以幾香濃下次再喺附近做完嘢都會過嚟呢度食🤭

今日出嚟旺角做嘢,晏晝就揀咗呢間朋友推薦嘅一一休

太肚餓嘅緣故,揀咗食角切魚生飯😌

而且又唔同嘅魚類🫡

加錢叫咗杯凍咖啡,又估佢唔到日本餐廳嘅凍咖啡都可以幾香濃

下次再喺附近做完嘢都會過嚟呢度食🤭