2017-04-21 809 瀏覽
上次同朋友來食應該都有半年啦,再次光顧呢間小店,菜色無咩變化,味道依舊,質素都無下降,唯獨價錢有少少提升,不過無咩太大影響,因為物價年年都加架啦!今次食物唔講啦,反正都一樣,食羊真係要來!講一講間鋪既裝修啦,好有新疆特色,牆壁掛左唔同既掛氈,以啡色為主,聽店員講呢間鋪做左十二年幾,雖然有啲老舊,但呢啲係老店先有既風味,依家既飲食業能夠做咁長既時間唔容易,所以一定有啲特別既地方先可以吸引客人再來。當然我相信食物口味未必人人都一樣,但個人來講都幾鐘意呢到既野食而且店員健談又有禮貌,食一餐飯最緊要係舒服又開心,食物係咪最好美係其次啦,唔係好難食就得啦。呢間鋪值得再來既
2017-04-15
  • 羊肉串