餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-10-14 1094 瀏覽
專程和朋友來到荃灣的人氣韓式燒烤店食午餐,餐廳外型吸引,座位特別舒適,環境很好!餐牌色彩繽紛,選用手機落單方便快捷!點了驚喜二重奏,有牛扒、炸雞和沙律,看看上枱時是不是真的給我一個驚喜!再加上八爪魚煎餅和芝士蟹子蛋捲!我選了我至愛的小熊麥啤,朋友選顏值極高的菠蘿米酒!菠蘿米酒的菠蘿味香濃,米酒味清淡!飲多兩杯都唔會醉;而小熊麥啤有淡淡嘅麥香,潤滑潤喉,配炸雞一絕!驚喜二重奏首先登場,果然驚喜,牛柳有近兩cm厚,上枱時約兩成熟,慢慢再用熱石烤成五至七成熟,肉眼扒真係淋滑和牛味濃鬱!好牛者必選!四件炸雞外脆內多汁,配上不同嘅醬汁份外惹味!八爪魚煎餅,每塊餅都充滿八爪魚粒!加上特別嘅醬料,真係好好味!芝士蟹子蛋卷,咬落層次感超多,有淋淋嘅蛋面,脆脆嘅蟹子和香濃嘅芝士,食落好有滿足感!而至於甜品嘅蜜瓜雪冰!外型超靚,打卡必選!沙冰加上滑滑嘅忌廉,香滑潤喉,而蜜瓜亦都鮮甜;最特別係一條蜜瓜雪條,溶於沙冰內和沙冰一起吃,有食奶昔嘅感覺!一個超滿足嘅午餐,真不愧為人氣韓式店。
專程和朋友來到荃灣的人氣韓式燒烤店食午餐,餐廳外型吸引,

座位特別舒適,環境很好

!餐牌色彩繽紛,選用手機落單方便快捷

小熊麥啤

菠蘿米酒