2024-04-27 135 瀏覽
上網見到呢間主打手工意粉,同埋都幾多正評,今日得閒決定去試一試首先係兩個包,一個係普通餐包,另一個應該係酸種包,值得讚嘅係個包上嗰陣都仲好熱,令到食落去嗰陣香口好多👍👍前菜有Parma Ham同Pepperoni,另外仲有蕃茄湯,Parma Ham就中規中矩,湯就正常味道,冇乜特別。個人會推介揀Parma Ham。然後就係重點嘅手工意粉,佢對比一般意粉彈牙好多,但係覺得食落去唔係好似食緊意粉,好似啲中式嘅蛋黃麵,個人唔係好食得慣主食仲試咗啤梨risotto,不過就有啲失望,因為完全食唔出有啤梨味,本身以為會有少少清新,但係食落同一般嘅risotto 冇乜分別飲品都係屬於正常發揮,不過佢就落漏單,最後變咗食晒所有嘢先至上飲品最後甜品有紅桑子ice bar,其實真係普通嘅冰棒,同埋都幾酸下個人覺得CP值唔高,同埋咁嘅價錢竟然唔收信用卡,真係唔係幾方便,未必會再去食