2024-05-12 152 瀏覽
餐廳有2層,枱與枱之間都頗近,所以隔離傾計基本上都聽到 。雖然迫啲,但氣氛幾好,職員們都好熱情,當日我地坐上層 。我哋2個女仔點咗3樣野食:▪️Broken Eggs - 必食推薦!雖然好高熱量,而真係好好食🥹 佢叫broken egg係有原因,上菜時隻蛋係完整無缺,然後等你哋相機準備好哂時就係你面前整爛隻蛋,撈勻啲蛋黃同下面啲脆脆,啲薯仔切到好薄,好似食緊厚切薯片咁,好香口好好味~ ▪️Tura Tartare - 一碟有6個他他撻,幾fresh嘅前菜◾️Juicy Lobster rice🦞 - 估唔到我地兩個女仔可以清哂咁濟!啲龍蝦汁已包哂落啲飯到,超鮮味,佢仲用個熱鍋上可保持住個溫度,真係好好食🤤間餐廳好多人係到慶祝生日,成隊有4人係到,有一個彈住結他其他拍住手掌同你唱生日歌,淨係聽佢哋唱生日歌都聽左5-6次 。因為我地兩個太飽無叫到甜品,諗住佢未必會黎唱生日歌 。估唔到佢送左杯迷你mouses 然後高唱生日歌送俾我朋友~ 開心!

我哋2個女仔點咗3樣野食:

因為我地兩個太飽無叫到甜品,諗住佢未必會黎唱生日歌 。
Broken  eggs
2023-05-18