2024-05-16 11 瀏覽
今日同朋友們途經大埔超級城B區想食個lunch,跟住就見到呢一間日式西餐廳~日式昭和風洋食喫茶店。一入到去見到裝潢富有特色,深啡色系傢俱令人感覺舒服自在。我哋首先叫咗個鰻魚玉子蓋飯,蛋漿細滑,鰻魚肥厚多汁,非常美味。呢個10萬個推薦👍👍朋友叫咗香草牛油大蜆扁意粉,(冇晒大蜆嘅關係)改咗做青口,青口肉質唔錯~扁意粉有彈性,亦都唔會好油膩嘅感覺~我地又叫左蒜香蕃茄煮青口鍋配香草薯條🍟青口多汁又鮮甜,我直程想飲晒成鍋汁啊添呀🤣🤣 另外叫左角煮五花肉,五花肉好香,而且肥瘦均勻,好飽肚,呢個抵食。甜品我哋叫咗春日士多啤梨布丁盛合。估唔到個盛合咁豐富。個卷蛋真係好綿好滑~上面有個塊好得意嘅松鼠曲奇我想講佢個士多啤梨雪糕係非常香甜,配上士多啤梨🍓醬係非常match~飲品我哋叫咗個夏日海洋梳打同埋紫薯牛乳,夏日海洋梳打好Fresh好開胃,紫薯牛乳唔係好甜,亦都好重紫薯味不錯~ 大家經過大埔超級城,可以過嚟食❤️❤️❤️❤️我哋一定會再嚟🤗

一入到去見到裝潢富有特色,深啡色系傢俱令人感覺舒服自在。

甜品我哋叫咗春日士多啤梨布丁盛合。估唔到個盛合咁豐富。
個卷蛋真係好綿好滑~上面有個塊好得意嘅松鼠曲奇

2024-05-09