平時食日式天丼都係配好一set set咁俾你,呢間捌加廿陸天婦羅居酒屋最吸引我既係佢既車仔麵式點菜🤩可以自己自選想要啲咩天婦羅、逐樣tick,鍾意食咩就揀咩,而且佢天婦羅既選擇都幾多!價錢又唔貴,一個set包麵豉湯、前菜(當日有醃蘿蔔同埋橙)、飯/麵,食曬都真係絕對夠飽。   1️⃣海老穴子天丼($98) 朋友懶得自己揀,直接嗌佢地既set,呢款有穴子、黑虎蝦、蟹柳、南瓜、本菇、紫菜、四季豆。最正既係穴子!好長!我覺得好抵食!  2⃣️自選天婦羅丼($30) 👉冷蕎麥麵 蕎麥麵配天婦羅感覺平衡翻個油膩感。蕎麥麵配上沾汁同wasabi,清爽可口。  👉廣島蠔(+$18) 勁大隻!呢個好好食!  👉鱚魚(+$18) 幾多肉,保留到魚肉既實淨感覺,同時唔會太乾。  👉鰻魚(+$18) 係蒲燒鰻魚配天婦羅做法,食到鰻魚肉帶甜甜地既蒲燒汁味道😋外面脆,脆脆外皮下係蒲燒鰻魚軟淋既質地,呢個都值得食。  👉黑虎蝦(+$12) 👉本菇(+$12) 👉帆立貝(+$12) 👉那哥魚(+$12) 有啲似魚片咁,幾彈牙既。  👉半熟蛋(+$12) 去食天丼一定要食半熟蛋😍天婦羅脆皮下係流心蛋黃! 👉紫蘇蝦膠(+$12
 1️⃣海老穴子天丼($98)

海老穴子天丼
 2⃣️自選天婦羅丼($30)
自選天婦羅丼

👉冷蕎麥麵
冷蕎麥麵
 👉廣島蠔(+$18)
廣島蠔
 勁大隻!呢個好好食!
👉鱚魚(+$18)
幾多肉,保留到魚肉既實淨感覺,同時唔會太乾。
 👉鰻魚(+$18)
  👉黑虎蝦(+$12)
 👉本菇(+$12)
本菇

👉帆立貝(+$12)
👉那哥魚(+$12)
有啲似魚片咁,幾彈牙既。
  👉半熟蛋(+$12)
半熟蛋

去食天丼一定要食半熟蛋😍天婦羅脆皮下係流心蛋黃!
 👉紫蘇蝦膠(+$12)
紫蘇蝦膠
呢個幾特別,係紫蘇葉包住蝦膠。
3⃣️唐揚魷魚鬚($38)
唐揚魷魚鬚
一粒粒咁,炸得脆身食落係有口感既。
4⃣️炸蘋果拌雪糕($28)
炸蘋果拌雪糕
呢個係我第一次食既甜品!兩片炸蘋果片,薄脆,食落帶甜味,配合海鹽雪糕微鹹,更加帶出蘋果甜味既清香🤤
海老穴子天丼
自選天婦羅丼