2024-04-17 294 瀏覽
💛素年五周年生日快樂💛不論順逆境,一直堅持用心製作。唔單止提供高質素新派素健康素食,而且一直為社會出點綿力,提供一點心靈支持。✨泰式香辣炸蝦秘製冬陰功意大利粉以腐皮被包住外層,炸得脆卜卜中間再包住蔬菜餡料,咬落爽口,很喜歡!冬陰功帶微酸微辣,非常醒胃。意粉亦夠彈牙,配上車厘茄及茄子伴碟。✨排毒抗氧化特飲來Detox一下!奇異果+富士蘋果+羽衣甘藍+燕麥奶,超豐富維他命C,燕麥奶令整體更香滑,好味😋老公就好興奮地享受咗一個芫荽晚餐😂✨雙層芫荽不可能芝士漢堡超大份burger!以Impossible food製成嘅肉,好厚身,一樣香口,仲少咗份油膩感!配上芝士同芫荽,食得好滋味!可配搭薯條或沙律,我喜歡佢個又生薯條夠脆身!✨芫荽檸檬梳打食完西都唔夠喉,老公仲要飲埋芫荽梳打,佢表示好爽😂✨泰式春卷配自家製日本南高梅醬春卷餡料同剛才嘅炸蝦有少少相似,不過脆口春卷配上酸酸甜甜高梅醬,又係另一番風味。
💛素年五周年生日快樂💛

不論順逆境,一直堅持用心製作。
唔單止提供高質素新派素健康素食,
而且一直為社會出點綿力,提供一點心靈支持。

✨泰式香辣炸蝦秘製冬陰功意大利粉

✨排毒抗氧化特飲

老公就好興奮地享受咗一個芫荽晚餐😂

✨雙層芫荽不可能芝士漢堡
可配搭薯條或沙律,我喜歡佢個又生薯條夠脆身!

✨芫荽檸檬梳打
食完西都唔夠喉,老公仲要飲埋芫荽梳打,佢表示好爽😂

✨泰式春卷配自家製日本南高梅醬
2024-04-11