2024-03-14 377 瀏覽
屯門嘅韓國餐廳非常之多,但呢一間係我食過最好食嘅韓國餐廳,唔單止外貌非常之討好,而且味道亦都好正宗,簡直係色香味俱全🥰今次叫咗一個二人套餐都係$560 😍有齊主食,小食,甜品和飲品🥤咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒雞蛋非常之滑捋捋,咖喱味亦都好香濃,配埋漢堡扒一齊食,令人食停唔到口漢堡扒嘅肉質亦非常之鮮嫩甘筍汁香脆豬扒長通粉豬扒炸得,非常之脆卜卜,而且唔會硬梆梆,食落口好嫩口,長通粉亦都非常之好食,唔會太過硬,同埋酸酸尾尾嘅醬汁,簡直係冇得頂炸雞拼盤我哋叫咗蜜糖味芝士味同甜辣味,蜜糖味好香甜同炸雞一齊食,簡直係絕配,咁多隻味之中我最鍾意就係芝士味,因為芝士味配炸雞係非常之夾,芝士粉好香口,而且好易令人食上癮,甜辣味好適合一眾鍾意食辣嘅人😍同埋啤酒一齊飲,簡直係冇得頂㗎,入邊仲有幾嚿煙煙韌韌嘅年糕非常之好食😍凍溶化朱古力朱古力味好濃郁,再加入鮮奶去中和返佢嘅甜,真係好好飲荔枝梳打免頭仲有兩粒荔枝肉添🥰,荔枝汁非常之香甜,令人飲到不停春日小甘筍芝士蛋糕呢款蛋糕唔單止外貌靚,味道亦都十分不錯,芝士味道好濃郁,但面頭嘅小甘筍可以中和到芝士蛋糕嘅嗰浸油膩,食落去非常之清新반찬앤쿡 Banchan and

咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒

炸雞拼盤
我哋叫咗蜜糖味芝士味同甜辣味,

凍溶化朱古力
朱古力味好濃郁,再加入鮮奶去中和返佢嘅甜,真係好好飲

荔枝梳打
免頭仲有兩粒荔枝肉添🥰,荔枝汁非常之香甜,令人飲到不停

春日小甘筍芝士蛋糕

반찬앤쿡 Banchan and Cook (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2253A號舖FOODMAZE內
咖哩甘筍蛋包飯配漢堡扒
凍融化朱古力