2024-05-11 40 瀏覽
午市嚟到大圍試一試呢間聽咗好耐嘅風車。餐廳以西餐為主,亦都提供酒類服務,仲有得睇波添。夜晚一大班人嚟食飯吹水睇波飲酒一流,不過今次我哋係食午餐,所以有一啲唔同。午市餐廳都坐滿人我哋今次嗌咗一個二人餐包括廚師主打嘅頭盤,薯仔煙肉湯,龍蝦湯,西冷牛扒同埋龍蝦意粉。另外甜品係西班牙甜圈。先講一講個頭盤,係大坑柚子沙律,新鮮嘅沙律菜配上大蝦。沙律總括而言,新鮮醬汁清新。餐湯亦都表現得唔錯。另外龍蝦意粉好好食。龍蝦汁完美地配合上意粉,濃郁嘅龍蝦味,而且一啲都唔鹹,食到停唔到口。另外牛扒方便配上焦糖菠蘿非常之清新。最後甜品亦都好特別,真係第一次試傳統嘅西班牙甜圈。今次午餐整體嚟講都非常滿意,價錢亦都好親民。餐廳環境闊落燈光又充足。
午市嚟到大圍試一試呢間聽咗好耐嘅風車。