2024-03-10 113 瀏覽
今日去咗尖沙咀食串燒,去咗一間外表似日式串燒嘅地方去食野,真係好一去到似日本既居酒屋,跟住睇睇Menu,原來係屬於一個多國串燒既舖頭,一坐低,朋友叫咗杯生啤,我叫咗杯烏龍茶,跟住原來星期二有生啤買一送一,真係抵玩~我哋選擇咗雞內臟,跟住加少量嘅牛,再加埋佢啲新鮮嘅海鮮雞嘅方面,我哋叫咗雞心,雞肝,雞腎,其實真係唔差,當然咁嘅價錢,食到啲咁嘅內臟料理,唔算差,加埋杯啤酒very good牛只叫了牛脷去,但好老實講,唔係我想像中既生燒牛脷,但佢都調味得還可以海鮮方面,叫咗,蟶子王,同埋帆立貝,呢兩樣有驚喜,好鮮甜,Size比預期中大隻,物超所值,成晚最有驚喜,問咗員工原來佢哋嗰啲海鮮,係即日朝頭早,師傅出去街市買for即日,唔怪得知咁新鮮,咁好食另外比到我驚喜就係,佢哋嘅服務態度,真係好好,兩個人去食飯,本身比張細枱我,跟住見我哋唔夠位,加到我哋坐枱,仲有佢哋啲生啤,星期二做緊買一送一,慳唔少😂總結雖然舖頭細,但性價比高,嘢食份量比出面店舖多,一至七日都有discount,服務態度好,每一個師傅睇個樣都好有經驗,當然事實都係,兩三知己,黎傾偈食飯,係一個唔差嘅選擇嘅地方
我哋選擇咗雞內臟,跟住加少量嘅牛,再加埋佢啲新鮮嘅海鮮