2023-11-14 1082 瀏覽
三星既食物 服務 同 環境。係我地每次都念念不忘,幾年冇黎過,第一站一定要返黎呢到食第一餐!冰梅温室小蕃茄❤ 酸酸甜甜夠哂開胃,冰梅既jelly 配上爽口鮮甜既小蕃茄果木燒松露走地鷄❤雞胸食起黎同雞脾一樣咁嫩滑juicy,下面既松露醬夾埋蝦片一齊食,多重口感瓏譽瓏蜜汁西班牙黑豚梅頭叉燒❤ 無敵! 落單可以要求肥瘦有燶邊冇燶邊灌湯日碎毛蟹小籠包❤ 鮮甜!菜汁鮑魚燒賣❤ 啖啖肉,好實在既口感又唔油膩胡椒刺猬酥❤勁香口,有洋蔥同黑椒既香味金粟石斑餃❤ 鮮甜翡翠玉龍餃❤ 爽口黑椒燒汁一口和牛酥❤ 屋企人話不得了,必點元貝三色餃❤ 味道較淡,要最先食,但元貝好鮮味!X.0.醬桂花蚌長春卷❤ 屋企人中意~!葡汁蟹肉大蒜酥❤ 岩哂中意重口味鮑汁海参煎餃❤平平無奇既樣,但一食落去,係好彈牙羊肚茵釀上素❤勁有咬口龍蝦湯雲吞❤個湯既龍蝦如果可再突出D就更好紅油抄手❤必點! 唔好會辣,食得好過癮水晶松露蟹粉果❤又一蟹粉迷必點金腿蘿蔔絲酥❤好香口惹味山楂咕嚕黑豚❤較咸,多酸好開胃三色布拉腸粉❤必點 真係PI薄餡靚自選一款米漿腸粉 叫左 紅米腸自選三款餡料 叫左 石斑魚片 葱爆和牛 梅菜黑豚叉燒呢到既點心,樣樣

灌湯日碎毛蟹小籠包❤ 鮮甜!
菜汁鮑魚燒賣❤ 啖啖肉,好實在既口感又唔油膩
胡椒刺猬酥❤勁香口,有洋蔥同黑椒既香味
金粟石斑餃❤ 鮮甜
翡翠玉龍餃❤ 爽口
黑椒燒汁一口和牛酥❤ 屋企人話不得了,必點
元貝三色餃❤ 味道較淡,要最先食,但元貝好鮮味!
X.0.醬桂花蚌長春卷❤ 屋企人中意~!
葡汁蟹肉大蒜酥❤ 岩哂中意重口味
鮑汁海参煎餃❤平平無奇既樣,但一食落去,係好彈牙
羊肚茵釀上素❤勁有咬口
龍蝦湯雲吞❤個湯既龍蝦如果可再突出D就更好
紅油抄手❤必點! 唔好會辣,食得好過癮
水晶松露蟹粉果❤又一蟹粉迷必點
金腿蘿蔔絲酥❤好香口惹味
山楂咕嚕黑豚❤較咸,多酸好開胃
三色布拉腸粉❤必點 真係PI薄餡靚
自選一款米漿腸粉 叫左 紅米腸
自選三款餡料 叫左 石斑魚片 葱爆和牛 梅菜黑豚叉燒

呢到既點心,樣樣都係必點,好岩我地既口味!