2016-08-29 1862 瀏覽
今晚去預祝飛雲嫲嫲生日喔🎂!筷子基果間我地就成日都去,呢間都只係第二次~ 上次黎都無叫魚生盤,今日終於有機會試啦✌🏻️!叫了佢最貴那盤(其實咁大盤都只係$1880😂😂)成盤每樣都好新鮮🐟!沙甸魚刺身超好味👍🏻!土池魚燒左個面少少好味到暈🙈!不過生蠔同海膽份量太少,我留左比馬家2位大少食所以就唔知到點啦~ 不過睇個樣都應該唔錯😎 芝士海老卷又是正!芝士溶溶地味道非常濃!而辣吞拿魚腩卷飛雲爸話正,我就覺得有D辣啦😅!不過喜歡辣的話應該會鍾意❤️!北海道玉米婆婆話超甜(話說婆婆去完旅行皮膚敏感,嚴🈲️海產類🚫,所以食左成碟玉米😂🌽🌽)!其實好多都無影相,食左先記得!有個燒牛舌都好好味架,但忘了拍!而我同爸爸share了個海膽吞拿魚腩飯都好味!我一見到個飯已經急不及待要倒入個胃裡面使用完全忘了拍😂😂😂 最後附送的巨峰提子飛雲自己一個食晒!而我有幸分享到一粒因為丟左落檯面邋遢左!哈哈哈!巨峰好難唔好食,所以呢位少爺食晒當然發神經唔夠喉😂 身為千笹多年來的粉絲,當然有VIP卡88折!哈哈哈哈!總括來說,折後價錢一D都唔貴,叫左咁多野而且質素唔差先三千幾埋單!真係抵佢長期都咁爆👍🏻👍🏻👍🏻
2016-08-27
生日