2023-01-29 2942 瀏覽
諗住趕住睇煙花喺條街度隨便搵間嘢食 點知搵到間都幾好食嘅餐廳 仲要前面三個排隊等位冇位 咁啱有張二人台俾咗我哋先 如果你睇到嘅話 真係唔好意思哈哈焗鴨飯本身以為會好西式 但食落其實似港式煲仔飯 個飯望落貌似好細碟 但食下食下其實好飽好足料 飯頂有一浸熟咗嘅蛋漿 然後就係啖啖鴨肉 好正!!!價錢:$188💰💰💰好味道指數: 4/5 😋😋😋紅豆豬手本身聽到個名覺得有啲奇怪 但我朋友話想試 所以就試咗 食第一啖覺得好似雜菜湯 啲豬手都幾軟淋淋幾好食 仲有好多紅豆食 幾健康哈哈哈哈哈 不過都OK好食嘅價錢:$188💰💰💰好味道指數:3/5 😋😋😋House Wine (White)飲完第一啖 再睇多次個價錢 真係唔敢相信可以咁平差唔多斟到六杯咁多 仲要啲白酒幾有酒味 幾爽哇哈哈價錢:$55💰💰💰好味道指數:3.5/5 😋😋😋

焗鴨飯
價錢:$188💰💰💰
好味道指數: 4/5 😋😋😋

紅豆豬手
價錢:$188💰💰💰
好味道指數:3/5 😋😋😋

House Wine (White)
價錢:$55💰💰💰
好味道指數:3.5/5 😋😋😋