2023-10-12 131 views
好耐無去食美滋鍋啦!以前成日都去食 中意火鍋又中意養生湯底最近見到餐廳轉左放題所以難得朋友仔約食飯 就打算試試轉左模式既美滋鍋啦放題變左Set 選海set可以任叫海鮮價錢算是性價比高 而且食物質素也沒有因為轉了任食而下降!很開心!飲品也多了選擇!
好耐無去食美滋鍋啦!
以前成日都去食 中意火鍋又中意養生湯底
最近見到餐廳轉左放題
所以難得朋友仔約食飯
就打算試試轉左模式既美滋鍋啦
放題變左Set 選海set可以任叫海鮮
飲品也多了選擇!
2023-10-12 144 views
今日收工約埋朋友黎試下呢間火鍋😆 一入嚟就見到裝修好靚 成日都粉紅色 幾夢幻😍我地叫左個套餐A $258 然後揀左膠原蛋白養顏美容鍋同埋滋補養生香辣鍋😋 職員提我地食之前可以試下個湯底先 又真係去好飲😋 香辣鍋真係有啲藥材味咁 👍 美容鍋就好濃甜除咗打邊爐 估唔到仲有一個刺身送 有三文魚 北寄貝 甜蝦 魷魚 同帆立貝 全部都食得出好新鮮👍👍牛肉好嫩一啲都唔韌 幾有牛味🙈 海鮮都幾多選擇 水魷好爽 翠肉鯇都好新鮮有魚味 👍 菜都有好多揀 油麥菜 生菜全部都好甜😋仲有飲品任飲 連啤酒都有添總括黎講味道都好好👍👍坐得好舒服 時間都好充足💰晚餐人均~$311 (收+1) #美滋鍋香港 #Beautyinthepothk #美顏養生 #美滋鍋 #火鍋放題 #吃到飽火鍋 #任食火鍋 #免費泊車 #兒童樂園 #旺角火鍋

仲有飲品任飲 連啤酒都有添

總括黎講味道都好好👍👍坐得好舒服 時間都好充足

💰晚餐人均~$311 (收+1)

2023-10-06 146 views
🏠 環境:裝修太夢幻🤭!好似去咗一個童話世界咁。最正係有兒童樂園畀小朋友玩同每日仲開到凌晨2點!.今次叫咗晚市放題B 餐食:🍲 湯底:有8款湯底選擇!如果想要一次享受兩種口感,可加$50升級至鴛鴦鍋,我今次選擇咗滋補養生香辣鍋同養生藥膳醉雞鍋,湯頭濃郁,越滾越好飲!.💰 回本+特色食材:肚仔容量有限! 要食當然要食回本同特色食材1. 美國PRIME牛下肩胛:肉質鮮嫩唔會好肥2. 花膠:養顏之選,口感滑嫩3. 新鮮自家炸響鈴:每枱必叫!酥炸香脆 4. 自家製韭菜猪肉餛飩:餡料豐富5. 檸檬雪葩、豆腐雪葩:清爽好食,絕對係結束餐點完美選擇!
今次叫咗晚市放題B 餐食:
💰 回本+特色食材:
肚仔容量有限! 要食當然要食回本同特色食材
1. 美國PRIME牛下肩胛:肉質鮮嫩唔會好肥
2. 花膠:養顏之選,口感滑嫩
3. 新鮮自家炸響鈴:每枱必叫!酥炸香脆
4. 自家製韭菜猪肉餛飩:餡料豐富
2023-09-27 3935 views
黎自新加坡既過江龍打卡火鍋店美滋鍋果然名不虛傳~~店內裝潢時髦, 設計簡潔大方, 光線明亮, 座位舒適, 營造出一個放鬆又愉快嘅用餐氛圍~~餐廳而家主打120分鐘任飲任食火鍋放題, 價錢$198起放題有4個套餐選擇~我揀左D 至尊6+4款鮮肉 $348~有超過70款火鍋配料任飲任食每枱都會有一碟時令刺身拼盤&蔬菜綜合盤湯底方面每日有7款單鍋, 獨家湯底就另加$70~鴛鴦鍋加$50, 四季鍋加$70....自助區可取醬料&餐前小食&時令水果~飲品都有唔少果汁汽水選擇, 另外仲有有啤酒&冷泡茶等...每枱都會有一碟時令刺身拼盤~刺身有三文魚, 有子, 北寄貝, 甜蝦, 八爪魚~~全部都好新鮮味美湯底揀左單鍋既維他命C蕃茄玉米鍋~蕃茄鍋味道超濃郁!!! 啖啖都係鮮茄味酸甜可口~~肉類有超過10款, 食肉獸表示高興點左澳洲M6+和牛前腿心, 美國PRIME牛下肩胛, 美國安格斯封門柳~全部牛肉既質素都好好, 牛味香濃, 肉質鮮嫩軟軟海鮮選擇方面都好豐富!!!有廣島蠔, 竹簽蝦, 象拔蚌, 沙白, 鮮鯇魚骨腩, 蟹籽墨魚滑等等.....廣島蠔非常新鮮, 而且好肥美蟹籽墨魚滑爽口彈牙~~象拔蚌口感
黎自新加坡既過江龍打卡火鍋店美滋鍋果然名不虛傳~~
餐廳而家主打120分鐘任飲任食火鍋放題, 價錢$198起

放題有4個套餐選擇~
我揀左D 至尊6+4款鮮肉 $348~
有超過70款火鍋配料任飲任食

每枱都會有一碟時令刺身拼盤&蔬菜綜合盤

湯底方面每日有7款單鍋, 獨家湯底就另加$70~

鴛鴦鍋加$50, 四季鍋加$70....

自助區可取醬料&餐前小食&時令水果~

飲品都有唔少果汁汽水選擇,
另外仲有有啤酒&冷泡茶等...
每枱都會有一碟時令刺身拼盤~
刺身有三文魚, 有子, 北寄貝, 甜蝦, 八爪魚~~
全部都好新鮮味美
湯底揀左單鍋既維他命C蕃茄玉米鍋~
蕃茄鍋味道超濃郁!!! 啖啖都係鮮茄味
酸甜可口~~
肉類有超過10款, 食肉獸表示高興

全部牛肉既質素都好好, 牛味香濃, 肉質鮮嫩軟軟

海鮮選擇方面都好豐富!!!

廣島蠔非常新鮮, 而且好肥美

蟹籽墨魚滑爽口彈牙~~
象拔蚌口感幼嫩爽脆

沙白鮮甜又冇沙~~
蔬菜綜合盤擺盤精緻, 蔬菜款式有粟米, 菇, 生菜等.....
魚皮新鮮爽脆
新鮮自家製響鈴好大條, 而且熱辣辣卜卜脆

幼紅薯粉煙韌Q彈
最後食埋甜品就超滿足喇!!!
餐廳送上柚子沙冰, 酸酸甜甜, 完全解膩~~
仲食埋檸檬雪葩同朱古力雪糕作為今餐既完美總結
  • 象拔蚌
  • 廣島蠔
  • 美國PRIME牛下肩胛
2023-09-27 129 views
【旺角•美滋鍋】✨@paradisegrouphk————————————————————————新加坡過江龍 主打美顏養生火鍋 120分鐘火鍋放題任食套餐升級新價錢新菜單 火鍋放題分別提供4款套餐由超值,精選,豪華及至尊,價錢最低由HK$198起至HKS348,材料升級至多達70款以上火鍋配料包括各款海鮮無限量任食任飲!每台亦會送上時令刺身拼盤及蔬菜綜合盤乙份🍯|晚市套餐A(六款小鮮肉放題)|餐廳最特別的是他們自家熬製的湯底,提供了8種選擇。其中最出名的當然是膠原蛋白養顏美容鍋和清涼解熱雪耳鮮椰子鍋。此外,還可以組合點鴛鴦鍋和四季鍋,一次品嘗四種湯底。我選擇了雪耳椰子鍋,湯底味道濃郁。這個套餐包含澳洲M6牛肉和和牛前腿心,還有美國prime牛下肩胛,可以隨意享用。牛肉的品質很好,肥瘦均勻,入口軟滑。此外,還可以隨意選擇6種小肉料,包括牛舌、田野鄉村嫩豬花肉、美國四方肥牛、細西蘭羊肉卷、三黃鮮雞件和美國精選肥牛。上湯底時,服務員會同時上刺身拼盤和蔬菜拼盤。其他配料則需要使用QR碼點餐,包括海鮮、丸類、草品類和蔬菜等。這些配料非常豐富,令人滿意。海蝦、蜆肉和墨魚滑也很不錯。此外,自助區還
【旺角•美滋鍋】✨@paradisegrouphk
————————————————————————

🍯|晚市套餐A(六款小鮮肉放題)|

我選擇了雪耳椰子鍋,湯底味道濃郁。

上湯底時,服務員會同時上刺身拼盤和蔬菜拼盤。其他配料則需要使用QR碼點餐,包括海鮮、丸類、草品類和蔬菜等。這些配料非常豐富,令人滿意。海蝦、蜆肉和墨魚滑也很不錯。此外,自助區還提供了各種醬料、水果和涼拌菜,例如涼拌木耳和青瓜。飲品方面提供冷泡茶,最後還送上柚子沙冰。
2023-09-26 161 views
美滋鍋一向主打高質邊爐,依家推出120分鐘放題套餐最平$198起是超級抵🤪所以晚市勁Full吖!人氣超勁~最近K約朋友食飯都揀左佢😍💫 D至尊放題套餐 (6+4款小鮮肉)美滋鍋提供多款特色滋潤湯底,共有六款主要湯底,eg.養生藥膳醉雞鍋、長生松茸野菌鍋、特濃沙嗲鍋等!🥘亦可以另加$70要獨家火鍋湯底(有2款),就好似K今次就要左膠原蛋白養顏美容鍋🥰+醉雞鍋(鴛鴦鍋+$50)湯底濃香陣滋潤,就算唔點醬汁都夠入味😆一開始會送上刺身拼盤同蔬菜拼盤,而出面就有自助飲品區同醬料前菜區!醬汁會有教學教你點調配,畢竟有太多選擇真是有點花多眼亂吖😝前菜則有涼拌青瓜、雲耳、花生仲有啲水果添🍉🍈🍊套餐可以任食包括質感柔嫩、肉味香濃既澳洲M6;超大片、重牛味既美國PRIME牛下肩胛;仲有美國安格斯牛三角同帶點韌勁既美國安格斯封門柳🥩而店家有超過60款火鍋配料無限供應😝肉類有高質牛肉,仲有田野鄉村嫩豬五花、紐西蘭羊肉片、三黃鮮雞件等,仲有必食廣島蠔、鮮甜既沙白、大大件又好有膠質既花膠、索汁一流既自家製巨型響鈴、彈牙既象拔蚌片同蟹籽墨魚滑、竹簽蝦、新鮮肥鵝腸、腐皮魚卷等一樣滋味,蔬菜類都有好多款可以揀吖🥬最後可

💫 D至尊放題套餐 (6+4款小鮮肉)

最後可以點埋雪糕!都是任食的~推薦解膩既檸檬雪芭同充滿豆香既豆腐雪芭😆

2023-09-24 276 views
係出面見到裝修幾靚,入門又有兒童區,諗住食物質素應該都唔會好差,點知咁伏食完肚屙。四個人去食,食完全部肚屙,屙水。尼個價錢食物質數一般般就算,食完仲要肚屙。😡😡😡😡真係好嬲!湯底:一啲味都冇,仲清過清湯,加湯個樽黐 黐笠笠,個樽好多漬,似係長期冇洗乾 淨留下嘅頑固漬。食物:牛冇牛味,口感怪怪地,顏色都係。 蝦口感係霉嘅,又腥!超級唔新鮮。調味料區:啲蔥霉霉爛爛,出晒水。 西芹乾爭爭,變晒色,第一次見棕 色西芹,似係放咗幾日。 🙂第一次見調味料都伏嘅舖頭。收費:除加1外仲有假期前收費,每人加$10。尼個價錢真心唔低。廁所:一入去就好大陣味🤮,同大陸啲廁所有得揮,洗手盆下面有一大袋藍色液體,似係洗手液,仲有啲袋係地下。

湯底:一啲味都冇,仲清過清湯,加湯個樽黐
黐笠笠,個樽好多漬,似係長期冇洗乾
淨留下嘅頑固漬。

食物:牛冇牛味,口感怪怪地,顏色都係。
蝦口感係霉嘅,又腥!超級唔新鮮。

調味料區:啲蔥霉霉爛爛,出晒水。
西芹乾爭爭,變晒色,第一次見棕
色西芹,似係放咗幾日。
🙂第一次見調味料都伏嘅舖頭。

2023-09-22
  • 唔建議
2023-09-22 2767 views
呢期好紅嘅任食火鍋 爐以為呢間係單點嘅原來有放題仲幾抵食😍所有配料嘅質素都堪比單點 仲有任飲水果甜品 環境仲要靚可以打卡‼️✨火鍋放題B餐 $268✨肩胛係B餐先有其他就一樣 A餐+$10就可以升級🔥❣️養生香辣鍋加錢可以轉鴛鴦或者四格 ✅ 香辣鍋似係台式香而不辣🌶️ 唔會太油飲得落嘅 要讚佢加湯都唔會溝淡好多👌🏻 任食火鍋可以慳返個湯底錢🥺❣️美國PRIME牛下肩胛❣️精選肥牛❣️四方肥牛牛肉一盤三四塊啱啱好 肩胛就最lean有肉感🥩肥牛肉好嫩🐮 竟然有牛舌好多塊口感一流😍👅❣️田野鄉村嫩豬肉❣️雞件❣️紐西蘭羊肉卷豬養都係薄薄地但又好有味道🐖🐏 可以食多幾碟☺️ 雞肉滑嫩🍗❣️沙白❣️竹簽蝦普通嘅套餐竟然有海鮮 真係有誠意🔥 沙白都大大粒💦 蝦又新鮮🦐❣️白家製韭菜豬肉餛飩❣️迷你魚皮餃❣️蟹籽墨魚滑❣️隆重推介呢度嘅餃 係麵店食到嘅嘅質素(。☌︎ᴗ☌︎。) 韭菜味好香 魚皮餃有口感🥟 墨魚滑都好彈牙🐙❣️新鮮自家炸響鈴❣️豆百頁❣️蓮藕片❣️萵筍片❣️金針菇❣️白蘿蔔❣️炸魚皮❣️白柏葉份量每樣都啱啱好 過足口癮又唔浪費✅蔬菜出色地有甜味 粟米萵筍蘿蔔要食🌽🥕炸響鈴同炸魚皮都新鮮炸起 好索湯✨❣️幼紅薯粉冇錯 一定要車返個粉落辣湯先
呢期好紅嘅任食火鍋 爐以為呢間係單點嘅原來有放題仲幾抵食😍

炸響鈴同炸魚皮都新鮮炸起 好索湯✨

❣️幼紅薯粉
冇錯 一定要車返個粉落辣湯先係完美句號‼️
呢個粗幼幾好 粗過粉絲幼過薯粉 勁索湯🌶️🍜

另外仲會送刺身船 都係正常嘢有三文魚北寄貝甜蝦帶子🐠🦐🦑 又係誠意之作🥳
仲可以攞餐前小食同生果🍊🍉 哈密瓜世界級甜💦 🍈 甜品用本地貨值得支持 檸檬雪葩好refreshing 🍋
  • 牛舌
  • 炸響鈴
  • 美國安格斯牛小排
  • 珍寶鮮蝦水餃
  • 滋補養生香辣鍋
2023-09-22 128 views
呢間充滿少女心嘅火鍋店,係香港少有嘅打邊爐式打卡餐廳,餐廳燈光光猛,周圍都佈滿花花,好有身在cafe嘅感覺。最近見做緊火鍋放題,有四個價位嘅套餐可以選擇,我哋揀咗套餐C,可以主力食澳洲M6+和牛💪🏻放題嘅種類都唔少,我哋食咗澳洲M6+和牛前、鮮鲩魚骨腩、水魷魚、鴨血、三黃雞件、魚皮餃、韭菜餃、花膠、竹簽蝦、脆炸午餐肉、蟹籽墨魚滑、象拔蚌片、皇帝菜、沙白等。特別一提我哋不斷order y嗰幾款~~澳洲M6+和牛前腿心: 肉質細膩,牛味濃郁。鮮鲩魚骨腩: 魚肉非常鮮嫩,而且骨少,方便食。水魷魚:彈牙,有海鮮味。花膠:口感滑嫩,啖啖都有豐富膠質。竹簽蝦:大隻,肉質爽彈,新鮮帶有微微甜味,高質。其他款式都新鮮,呢個放題set,一定能滿足鍾意食牛嘅朋友仔。

作為一個識食嘅潮人,喺旺角搵食,今時今日當然唔會去勇者塔喇🙊 今次我就揀左星加坡過江龍「美滋鍋」,試下佢最近推出120分鐘任飲任食火鍋套餐🔥 依個火鍋套餐午市、晚市、宵夜時間都有提供,共有4個set可以選擇,最平$198就可以食到😍 仲有超過60款火鍋配料同飲品無限供應,性價比相當高,絕對係旺角少有嘅高質仼食火鍋!! 套餐送上時令刺身拼盤,擺盤吸引大方,有三文魚、八爪魚、北寄貝和帶子😋 刺身味道新鮮可口,口感細嫩👍今次我就揀左「D至尊餐」,包含「6+4款」小鮮肉放題套餐,升級嘅肉類同海鮮包括美國安格斯封門柳、美國PRIME牛下肩胛、美國安格斯牛三角、澳洲M6+和牛前腿心、黑毛肚、廣島蠔、新鮮肥鵝腸、日本蟹柳、青口和象拔蚌片。另外,仲有多款海鮮、火鍋配料任君選擇,款式多達60款!湯底方面,我就揀左鴛鴦鍋,分別長生松茸野菌鍋拼清涼解熱雪耳鮮椰子鍋🍲 前者湯底濃郁,松茸嘅菇味又香又鮮甜,十分滋補養生!而後者味道較清甜,感覺比較溫順清熱👍至於火鍋嘅靈魂: 牛肉,各款牛肉都相當高質,美國PRIME牛下肩胛牛味濃口感有嚼口;澳洲M6+和牛前腿心油花細密,肉質嫩滑,吸滿美味湯汁,咀嚼時牛香滿溢, 滋

至於火鍋嘅靈魂: 牛肉,各款牛肉都相當高質,美國PRIME牛下肩胛牛味濃口感有嚼口;澳洲M6+和牛前腿心油花細密,肉質嫩滑,吸滿美味湯汁,咀嚼時牛香滿溢, 滋味加倍😍

海鮮方面都十分滿意,竹籤大蝦超鮮甜,口感彈牙,花膠口感Q彈👍 仲有我最愛嘅墨魚滑, 口感彈牙,咀嚼到一粒粒嘅墨魚肉,絕對足料🤤 鮮甜鯇魚片,入口無骨,口感鮮嫩細緻,encore左好多碟!! 廣島蠔肉質肥美飽滿,口感富彈性又細嫩,肉質鮮甜滑溜,味道濃郁甘香。不得不提仼食象拔蚌片,稍稍淥一淥口感爽脆,味道層次豐富,有海水鮮甜風味,令人食指大動🫢

另有超過60款火鍋配料,總有一款啱你口味😏 特別要提黃油雞件,口感鮮嫩紮實,雞味濃滋味馥郁;自家製響鈴超大條,口感香脆, 吸收湯底精華,滋味滿分。各款蔬菜色澤亮麗,味道新鮮爽嫩,粟米鮮甜,中和一下吃肉嘅油膩感😎

自助飲品區供應多款飲品,包括汽水、啤酒、自家製泡茶等等,清清味蕾解一解油膩感。而自助醬料區供應約30款火鍋醬料,同時亦供應多款新鮮水果,有火龍果、西瓜、哈密瓜及橙等,吃幾片消滯解膩,清熱解暑🔥今餐真係十分滿足,飽到上心口🌝
2023-09-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2023-09-20 86 views
地方又靚又可以食120分鐘,見到最近我的火鍋店在家樂坊8樓。交通很方便,容易到達。我們叫了套餐C,有澳洲M6+和牛前腿心,紋理均勻,肉味香濃。仲有刺身,有三文魚,帆立貝,甜蝦,八爪魚,新鮮冰凍又鮮甜。蔬菜籃很正,色彩繽紛,部份蔬果串起來,很有趣。湯底是鴛鴦鍋,滋補養生香辣湯很刺激,辣得過癮,清涼解熱雪耳鮮椰子肉湯很清甜,椰肉軟身,雪耳量多。海鮮我們點了蜆,串串蝦,蜆很大隻,肉質飽滿,蝦隻原條上,咬落去爽口彈牙,鮮蝦真係甜D。雪糕都有得食,喜歡檸檬雪芭,酸酸甜甜,仲要係香港品牌。
雪糕都有得食,喜歡檸檬雪芭,酸酸甜甜,仲要係香港品牌。

2023-09-16 111 views
來自星加坡嘅得奬火鍋店,任食火鍋套餐120分鐘,兩個人今日都唔係太肚餓,所以揀咗最平嘅A餐,19:30前離座$198一位~有九款養生湯底選擇,最後揀咗養生藥膳醉雞鍋,打邊爐之前飲啖湯試吓,係清甜雞湯再加少少花雕酒味,幾多料嘅湯底~醬料區非常多選擇,平時比較少見到嘅醬料呢度都會有~兩款肥牛其實食落都差唔多,偏肥少少嘅薄切肥牛,豬肉同羊肉幾有驚喜幾好食,特別羊肉好爽口彈牙又唔羶~海鮮嗌咗竹簽蝦、沙白、花膠、墨魚滑同鮮鯇魚片,特別鍾意墨魚滑口感,另外沙白都大隻鮮甜~其他火鍋配料都應有盡有,叫咗生根、炸魚皮、芝士丸、餐肉、韭菜餃等等~飲品方面,有啤酒無限任飲,特別推介自家製嘅紫貝天葵~呢度嘅雪糕都係任食,試咗海鹽同檸檬雪葩兩款口味,推介檸檬雪葩,酸酸地解膩口感軟綿綿,好似係香港製造~

醬料區非常多選擇,平時比較少見到嘅醬料呢度都會有~

飲品方面,有啤酒無限任飲,特別推介自家製嘅紫貝天葵~

唔係成日去旺角搵食嘅我,黎呢到嘅動力係朋友話佢啲湯底好正!喺家樂坊排隊搭𨋢上嚟都好快,入到門口見到隻靚靚花花熊,仲要係粉紅色裝修,勁少女🩷🩷🧸C餐豪華6+1款小鮮肉放題套餐$308/位嚟到先知原來佢喺新加坡係好出名嘅打邊爐,主打一啲特色湯底,可以單鍋/雙鍋或者四格鍋。我今次就揀左養生藥膳醉雞鍋,黎到就已經聞到濃濃嘅藥材味,除咗有嫩雞之外,仲有紅棗、杞子等等嘅養顏材料,湯底滿分💯另外每枱仲送魚生一盤~鮮甜肉類方面C餐就可以揀澳洲M6和牛前腿心,口感軟嫩。另外仲有兩款肥牛、牛舌、羊肉同豬肉。海鮮都有唔少款,竹簽蝦、沙白、象拔蚌、花膠、鯇魚腩等等。花膠口感軟滑,吸湯後更加入味另外有自製響鈴同自製韭菜豬肉雲吞,味道不錯,如果加多啲自製食品仲好🤩飲品方面就唔算好多,有三款自家製飲品同埋少量汽水、啤酒。推薦佢嘅紫背天葵,酸酸甜甜好開胃🤤最後試咗佢嘅雪葩,出面未見過,寫住made in Hong Kong,口感清爽!除咗食物質素OK,裝修有心思,湯底亦都主打養顏,下次可以同閏蜜黎👯‍♀️

🧸C餐豪華6+1款小鮮肉放題套餐$308/位

👧🏻😋👅🍽✨超值美顏美滋鍋🧏🏻‍♀️-美滋鍋🇭🇰 旺角登打士街56號家樂坊8樓803號舖 🇭🇰-🍲入面裝修全部都係粉紅色勁靚, 鋪位好大仲有私人廂房, 開到凌晨兩點真係聚會好地方🍲醬料超級多元化, 仲貼左十大受歡迎配方, 有晒份量同名堂😂-😋😋😋超值A餐 黃金時段 $258其實加多幾十蚊就可以食多幾款肉, 不過美滋鍋重點係每日精心熬製嘅養生湯底, 超值套餐已經好夠😍-✔️特濃沙嗲鍋:好香花生味, 濃郁唔會太鹹亦唔會涸喉✔️6款小鮮肉:貴精不貴多, 6款都好正, 尤其是田園鄉村嫩豬花肉同三黃鮮雞件, 又香又滑✔️海鮮:推薦鮮鯇魚片同魚鰾, 海蝦都好鮮甜✔️其他:好少見豬潤任食打邊爐超正; 佢個即炸響鈴都好新鮮好脆!✔️附送時令刺身拼盤:雖然刺身薄薄地, 但都幾新鮮, 北寄貝好味✔️冷泡茶、汽水、啤酒:紫貝天葵洛神花茶超正, 仲有日本麥啤✔️雪糕任點
👧🏻😋👅🍽✨
超值美顏美滋鍋🧏🏻‍♀️
美滋鍋
🇭🇰 旺角登打士街56號家樂坊8樓803號舖 🇭🇰

😋😋😋
超值A餐 黃金時段 $258

✔️特濃沙嗲鍋:好香花生味, 濃郁唔會太鹹亦唔會涸喉
✔️海鮮:推薦鮮鯇魚片同魚鰾, 海蝦都好鮮甜
✔️雪糕任點

美滋鍋🍲💓……….今次同朋友去一間位於旺角家樂坊的8樓美滋鍋享用120分鐘任飲任食火鍋放題!全店採用了粉紅色的裝潢,好有少女心,好適合女生們一起打卡享用晚餐。餐廳環境舒適乾淨,坐得舒服。多款火鍋醬料任君選擇,食材新鮮,多款湯底選擇而且味道濃郁。大家可以用Ipad點餐,十分方便,一覽無遺💓……….👑D至尊 $348•選餐後店員會附上時令刺身拼盤,有三文魚,帶子和甜蝦等都幾新鮮。湯底選擇了蕃茄玉米鍋,湯底有濃郁的蕃茄味道,酸酸甜甜的,不感油膩,都幾開胃。重點就是牛肉放題,Set D有齊了多款牛肉,每塊肥牛都大大塊,每次點一份都會上三四塊,絕無減料。除了牛肉外,還有海鮮,餃子/丸類,和甜品類等。每一類都有多款食材選擇,菜類鮮甜乾淨。蝦、沙白、蠔、青口都新鮮沒有沙。另外,外面有飲品櫃可以任飲!飲品櫃夠多元化,分別有汔水,啤酒,果汁,涼茶和冷泡茶。甜品最推薦就係豆腐雪葩,豆腐味香濃,沒有死甜,好適合打完邊爐後食,今次仲一次過食咗兩杯豆腐雪葩,真的是減油膩感之選!到尾聲,餐廳職員遞上柚子沙冰,真的夠冰涼解渴,整體用餐後感不錯☺️……….💰人均 $382.8/per person (2人)
美滋鍋🍲💓

👑D至尊 $348
……….

💰人均 $382.8/per person (2人) [已加一]