2024-02-20 2582 views
位於旺角的火鍋放題店。最近才知道美滋鍋原來轉了放題火鍋,以前仍是單點的時候就已光顧過一次,當時就已經覺得食物質素很不錯;而剛巧當天下班時間較夜,得知餐廳9:30ᴘᴍ後入座便可享有無限時任吃任喝至凌晨兩點,便決定到訪這間餐廳了。⋆_____6+1款小鮮肉放題套餐 $258 (Set B) ______⋆ 選了B套餐,除了有超過100款火鍋配料及飲料無限供應外,更可以任食澳洲ᴍ6+和牛、美國ᴘʀɪᴍᴇ牛下肩及美國安格斯牛三角,超划算呢!.ღ 刺身拼盤吃火鍋前會先上一盤刺身拼盤,有三文魚、八爪魚、帶子等,蠻鮮甜的~.ღ 湯底光是火鍋湯底已有8款選擇,而且最我們最後決定分別選了養生藥膳醉雞鍋及膠原蛋白養顏美容鍋。餐廳的湯底更是每日新鮮熬煮,滋補又養顏打邊爐也可以滋補一下啊;尤其是膠原蛋白養顏美容鍋,濃郁鮮香,非常建議淥煮前先喝一碗湯啊。.ღ 肉類及其他火鍋配料所有食材均是用店家的ɪ-ᴘᴀᴅ下單的,特別推介:▫美國ᴘʀɪᴍᴇ牛下肩胛:肉味濃郁,油脂分佈均匀。▫美國安格斯牛三角:牛肉大片粉嫩,入口油香滿溢。▫花膠:大大塊,養顏之選。▫自家製響鈴:響鈴是自家製的,因此香脆又大根,入口酥脆。▫蝦:鮮
刺身拼盤
ღ 湯底
ღ 肉類及其他火鍋配料
所有食材均是用店家的ɪ-ᴘᴀᴅ下單的,特別推介:
▫美國ᴘʀɪᴍᴇ牛下肩胛:肉味濃郁,油脂分佈均匀。
▫美國安格斯牛三角:牛肉大片粉嫩,入口油香滿溢。
▫花膠:大大塊,養顏之選。
▫自家製響鈴:響鈴是自家製的,因此香脆又大根,入口酥脆。
▫蝦:鮮甜又新鮮,肉質完全不霉。
▫鴨血:軟稔又入味。
▫脆炸午餐肉:厚切香脆,即食浸湯兩食也可。
ღ 自助區小食
自助區有煎釀三寶、辣魚蛋及碗仔翅這些港式地道小食,吃火鍋也可以體驗夜繽紛(?
甜品及飲品
甜品有不同品牌的雪糕,均可在ɪ-ᴘᴀᴅ下單。
▫飲品則可以在自助區自取,除了有日本啤酒外,更有自家製的無糖茶等,選擇眾多。
喺附近睇完戲先至食個晚飯,美滋鍋9:30pm後入座無限時任吃任喝到凌晨兩點,主打美顏嘅湯底。湯底選擇廣泛,唔係普通嘅沙嗲/芫茜,全部都係真材實料嘅湯底。我哋加50蚊叫咗個鴛鴦鍋,養生藥膳醉雞鍋&清涼架熱雪耳鮮椰子鍋(+$70)。估唔到原來會有個小playhouse,帶小朋友來都唔怕佢地悶!我坐低送左客刺身船。呢兩個湯底就咁撈都見到有好多材料,打邊爐打到一半嘅時候,味道已經好好味,好濃,直情係湯一樣。重點❗係我飲咗好多碗,但真係完全冇口渴!每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應。今次仲唔牛肉放題,因為可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩肉&美國安格斯牛三角!仲有好多其他選擇。一坐低店員就用ipad介紹,解釋得好清楚點樣點菜,除咗牛肉正之外,蓮藕爽甜,蝦又新鮮爽口彈牙,麵食都有五六款畀你揀,普遍材料都中上,以呢個價錢嚟講性價比好高!飲品都少見係有冷泡茶,紫貝天葵等。獨立衛生分好一杯杯,出面仲本身有一啲香港特色小食咖哩魚蛋燒賣仲有啲餐前小食冷盤生果。環境又靚又企理,唔會好似啲酒樓咁樣好嘈或者好逼。空間又足夠,有卡位有大圓枱。今次嚟試完之後覺得性價比好高,下次都會返轉頭。

我坐低送左客刺身船。

今次嚟試完之後覺得性價比好高,下次都會返轉頭。
🤓 同朋友去咗旺角食火鍋,環境好舒服😌👍🏻我哋9:30pm後入座無限時任吃任喝到凌晨兩點,每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應🥰如果揀牛肉放題,仲可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩和美國安格斯牛三角✨套餐A呢個套餐嘅肉類包括美國精選肥牛,美國四方肥牛,牛舌👅,紐西蘭羊肉卷,田野鄉村嫩豬花肉🐖,三黃鮮雞件🐓。除咗肉之外仲有海鮮🦐,餃子🥟,丸子,蔬菜同甜品等各式各樣嘅嘢食,應有盡有。我最鐘意嘅就係佢嘅美國四方肥牛🟥🥩,呢款肉質鮮嫩多汁,帶有豐富嘅油花,入口即化。佢嘅濃郁牛肉味道同嚼勁,真係好正👍🏻🤤Btw佢啲雪糕都好正,個人好鍾意檸檬雪葩,酸酸地好特別,🤞🏻朋友就話鍾意爆谷焦糖味雪糕,我覺得都唔錯,大家記得試吓啦!😳🫶🏻

✨套餐A

美滋鍋湯底及食材質素一向高,而家轉咗做放題形式,有A.超值、B.精選、C.豪華及D.至尊四款級別供選擇,今次我哋係21:30後入座所以冇限時任吃任喝到02:00,食得非常盡興!價錢由每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應。仲可以加$50選擇鴛鴦湯底,雙重滋味。今次食豪少少揀咗豪華套餐,可以任食澳洲M6+和牛前腿心、美國PRIME牛下肩及美國安格斯牛三角青。其他上盛款式有每位一份刺身拼盤、牛舌、青口、竹籤蝦、鯇魚骨腩、鮮鯇魚片、花甲、花膠等,仲有多款餃子、丸類及豆類食材,自助吧位置有多款冷盤小食、沙律及小食,飲品有汽水、無糖茶類及啤酒,亦有甜品及雪糕等,即使放題也沒有將貨就價,湯頭濃郁及食材高質跟之前一樣好,絕對值得一試! #美滋鍋 #美顏養生火鍋 #吃到飽火鍋 #旺角火鍋 #香港旅遊 #香港攻略 #香港必吃 #香港必去 #香港美食 #香港火鍋 #旺角美食

我哋嗌咗C餐(正價時段:$308)(每位$198起,我哋9:30之後入座嘅話就$288)可以無限時任飲任食去到凌晨兩點😱😱首先講咗我哋揀咗咩湯底先啦我哋揀咗要養生藥膳醉雞鍋/特濃沙嗲鍋呢兩個湯底都真係好濃郁💖💖(特別係醉雞鍋,真係幾重酒味)侍應一拎過嚟嘅時候已經聞到好香~~食落去亦都幾入味除此之外佢哋亦都會送一個時令刺身拼盤我自己就幾鍾意食三文魚😉😉咁之後就講吓佢啲肉類啦(呢個套餐可以任食澳洲M6+和牛、美國Prime牛下肩和美國安格斯牛三角)澳洲M6+和牛前腿心食落去口感幾嫩滑😋😋而且紋路都算幾靚我自己都好鍾意食佢哋嘅牛舌🥰🥰因為食落去真係幾煙靭爽口田野鄉村嫩豬花肉食落去都幾有咬口😆😆而且唔會覺得好乾紐西蘭羊肉卷食落去都唔會覺得好羶跟住就講吓其他打邊爐配料啦(超過100款配料同埋嘢飲無限供應)我自己最鍾意嘅就係香芋貢丸😚😚因為一咬落去真係好多芋泥爆曬出嚟比較特別嘅係佢哋有提供黑柏葉🤔🤔食落去都算幾爽口而我朋友最開心嘅就係呢度有提供蛋餃(唔知點解佢咁鍾意食😂😂)值得一提嘅係佢哋嘅響鈴真係好大嚿除此之外亦都有好幾款海鮮可以任嗌我自己都幾鍾意食沙白/青口🤩🤩因為食落去幾先鮮甜+唔會好多沙
我哋嗌咗C餐(正價時段:$308)
(每位$198起,我哋9:30之後入座嘅話就$288)
可以無限時任飲任食去到凌晨兩點😱😱

首先講咗我哋揀咗咩湯底先啦
我哋揀咗要養生藥膳醉雞鍋/特濃沙嗲鍋
呢兩個湯底都真係好濃郁💖💖
(特別係醉雞鍋,真係幾重酒味)
侍應一拎過嚟嘅時候已經聞到好香~~
食落去亦都幾入味

田野鄉村嫩豬花肉食落去都幾有咬口😆😆
而且唔會覺得好乾
紐西蘭羊肉卷食落去都唔會覺得好羶

跟住就講吓其他打邊爐配料啦
(超過100款配料同埋嘢飲無限供應)
我自己最鍾意嘅就係香芋貢丸😚😚
因為一咬落去真係好多芋泥爆曬出嚟
比較特別嘅係佢哋有提供黑柏葉🤔🤔
食落去都算幾爽口
而我朋友最開心嘅就係呢度有提供蛋餃
(唔知點解佢咁鍾意食😂😂)
值得一提嘅係佢哋嘅響鈴真係好大嚿

• 養生藥膳醉雞鍋
  • 炸響鈴
  • 牛舌
2024-04-19 170 views
🔹鴛鴦湯底(滋補養生香辣鍋 + 膠原蛋白養顏美容鍋)香辣鍋係獨家熬製豬骨湯而成加上四川特製辣椒油同豐富嘅藥材同配料同肉類非常配合而膠原美容湯就適合唔鍾意食辣嘅人但係呢就比較杰身 非常之濃郁🔹 肉類 火鍋放題每位$198起,超多配料任食任飲牛肉可選擇 任食澳洲M6+和牛美國prime牛下肩 安格斯牛三角兩款湯底配肉都非常之夾🔹海鮮火鍋配料除咗肉類之外,仲有多款海鮮配料蝦 沙白 花膠 特別推介魚鰾筒又爽口又入味記得早d放豬紅墨魚滑都可以encore 好彈牙仲有幾款熟食多款飲品 包括啤酒 花茶 汽水 涼茶調味料 任食任飲是日平日都坐滿9成9同幾個姊妹9:30入場食到12點都唔會趕你走最遲仲可以留到凌晨兩點㖭啊

🔹鴛鴦湯底
(滋補養生香辣鍋 + 膠原蛋白養顏美容鍋)
香辣鍋係獨家熬製豬骨湯而成

牛肉可選擇 任食澳洲M6+和牛
美國prime牛下肩 安格斯牛三角
兩款湯底配肉都非常之夾

🔹海鮮火鍋配料
除咗肉類之外,仲有多款海鮮配料
蝦 沙白 花膠 特別推介魚鰾筒

食到12點都唔會趕你走
最遲仲可以留到凌晨兩點㖭啊
  • 膠原蛋白養顏美容鍋
2024-04-11 237 views
係香港任食打邊爐我有去過幾間,今次試黎自新加坡,主打養顏湯底同牛肉放題既美滋鍋。一行入門口隻熊仔好吸晴,同埋竟然有個playground俾小朋友玩。呢個位幾貼心,我未曾係其他餐廳見過。放題套餐有A-D,4款俾你揀,可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩同美國安格斯牛三角。最平價錢係每位$198起,2個鐘任食超過一百款火鍋配料同野飲無限供應。我地當晚就9:30pm後入座,可以無限時任食任飲到凌晨兩點。湯底方面有8款,我地加左$50升級鴛鴦鍋,膠原蛋白養顏美容鍋 + 特濃沙嗲。膠原蛋白養顏美容鍋個湯底濃郁鮮甜,打邊爐之前要飲返一碗先得😋野食方面牛舌薄身但好爽口,美國PRIME牛下肩胛肉質堅實有口感,沙白唔算好大粒但鮮甜無沙,花膠好彈牙,要食多啲增加骨膠原,金沙魚腐超索汁。其他野食就正常發揮啦。

老友聚舊,食才普通,味道都唔重要,時間到要即走真無忍,如果要聚舊就唔好諗,香港地多食市都限時,不知會否會變,像深圳自由時間服務好。難理解當晚都9點多了,唔見有客量,客人又不多,空枱幾枱。
難理解當晚都9點多了,唔見有客量,客人又不多,空枱幾枱。
2024-04-05
2024-04-04 189 views
🍊 餐廳名稱:美滋鍋(旺角)🐝 味道:7/10環境:8/10整體分數:7.5/10💰人均:$250+———————————————————呢間都開左好幾年嘅台式火鍋店,小編都係第一次幫襯。事關做完野又過左晚餐時間但又想打下邊爐,見到呢間9:30pm後入座可以無限時任吃任喝到凌晨兩點,真係未食到盡興都可以唔走。而且最平嘅餐都只係$198/位,仲要超過100款火鍋配料&飲料無限供應。另外可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩同美國安格斯牛三角,真係好吸引。6+1小鮮肉放題 💰258/位今次就食左佢地嘅B餐精選先。一入到門口成個裝修格調都好少女心,見到好多唔同嘅打卡位置。當然唔少得就係佢地嘅自助吧啦,除咗可以自己調配醬料之外,仲有沙律,煎釀三寶同咖喱魚蛋任食,可以話係另類嘅「香港夜繽紛」。飲品種類都好多選擇,啱晒大人細路唔同口味嘅大家。咁今次個湯底我地都揀咗「維他命C蕃茄玉米湯鍋」,太夜唔想食得咁Heavy。咁個湯底味道都好濃郁,基本上飲咗一碗湯先開始打邊爐。咁牛肉呢啲基本打邊爐配置就唔使講啦,不過值得一提係佢地啲牛肉食得出係新鮮嘅,最喜歡係「美國PRIME牛下肩」,牛味好出之餘仲
🍊 餐廳名稱:美滋鍋(旺角)🐝

味道:7/10
環境:8/10
整體分數:7.5/10

💰人均:$250+
———————————————————

6+1小鮮肉放題 💰258/位

咁牛肉呢啲基本打邊爐配置就唔使講啦,不過值得一提係佢地啲牛肉食得出係新鮮嘅,最喜歡係「美國PRIME牛下肩」,牛味好出之餘仲要大大塊。另外仲有海鮮,丸類,餃子任君選擇。好開心嘅喺呢度有「蛋餃」,基本上每次打邊爐只要有嘅我都會嗌!而且蝦都非常新鮮,上到枱仲郁郁地。
2024-03-26 146 views
今日終於來試左, 由於openrice訂座優惠沒有我需要的時間, 所以只好用另一個訂座網去訂, 入到門口要先揀湯底和餐款, 我哋要左美顏養生鍋同藥膳醉雞鍋, 需要另加50元, 要左A餐, 我哋比安排在卡位, 環境舒服, 周圍有d淡粉紅色佈置, 感覺幾好, 每枱有一部平板可以用來点餐用👍唔洗要每次用自己手機更好😅 外面有醬料前菜小食和飲品, 看看平板的食物款式唔算特別多, 反而感覺比其他地方少選擇🤔叫左生蝦, 試左幾次都好新鮮😋 羊肉卷也不錯👍兩個湯底都很好💓豚肉不建議叫, 實在肥膏比肉多🤣 每枱有幾片魚生, 一般般唔係特別好😅其他食材不過不失, 服務收碟算幾快手👍👍但第一round之後出野明顯慢左😆 最後二杯雪糕都要追先來到😸 檸檬雪葩同伯爵茶雪糕也唔錯, 相對唔甜👍👍 但問我有無地方吸引我再來, 應該唔會😅 因為依個價錢旺角區也有其他選擇, 但環境真係超舒服, 唔會坐得好迫👍 如果要約一班朋友聚舊都不失為一個好選擇🥰🥢我見有房添🥳🥳
2024-03-23
Type of Meal
Dinner
2024-03-26 111 views
今日係旺角睇完填詞L都930pm, 打算搵間hot pot暖暖胃,就俾我地見到「美滋鍋」個廣告牌🤣原來它而家變左放題火鍋😱見塊牌講到每人around $198+1左右,我地決定走上去睇下質素如何。上到去見平日夜晚9:30竟然都仲有幾多客,職員仲同我地講可以無限時任飲任食到凌晨2點🤣 等入帶位之際,門口嘅設計都算幾細心,唔單止有位坐、有welcome drink俾人任飲,仲竟然有部扭蛋機俾等多過30分鐘既人抽,同埋有個都幾大俾小朋友放電既playhouse位。入到去已經見到餐廳好有誠意,連裝豉油、熟食的器皿竟然全部都係來自法國品牌的LC煲😂 坐底之後, 我地簡左Set B黎食,除左可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩和美國安格斯牛三角之外,仲有過百款火鍋配料同埋飲料無限供應,佢地自家製d烏龍茶、紫貝天葵都幾好飲。另外仲有日本啤酒啤住黎打邊爐,唔係聽日要番工都真係諗住飲多幾杯。去到配料區,花多眼亂之際,竟然有要溫馨提示教點混醬,試左佢個韭菜花醬+秘制辣醬,味道又幾惹味喎! 呢度個醬料真係值得一讚,中西醬料,東南亞醬料都有齊晒。鍾意點醬嘅朋友真係有福。加上又係任食,叫多幾碟肥牛,點

去到配料區,花多眼亂之際,竟然有要溫馨提示教點混醬,試左佢個韭菜花醬+秘制辣醬,味道又幾惹味喎! 呢度個醬料真係值得一讚,中西醬料,東南亞醬料都有齊晒。鍾意點醬嘅朋友真係有福。加上又係任食,叫多幾碟肥牛,點唔同嘅醬,真係食極都唔溜。

好啦,終於黎到正題打邊爐,湯底簡左佢個養生美顏湯滋潤下,牛肉、豬肉、海鮮樣樣都新鮮無腥味,估唔到連響玲卷都炸到咁鬼靚,連菜都有10幾款任我地簡,又有得任飲又有得飲食,都算係咁啦!

嚟到甜品時間,竟然都有6款雪糕簡,私心推介豆腐同檸檬雪葩真係好食,唔係飽到上心口既話,真係要食多幾杯。

2024-03-24 86 views
🙋🏻‍♂️餓底探員今晚去咗旺角調查呢間火鍋店,見佢120分鐘火鍋放題$198起,21:30後入座仲可以無限時任飲任食到02:00,當時接近9點,於是就等到9點半先入座,等候區有水果茶同nuts供應,門口有大大隻熊仔打卡位,可以趁等候時消磨時間,好貼心🥩6款小鮮肉放題套餐 $238🍽️小食🙋🏻‍♂️表示自助吧有幾款小食可以自取,分別有鬼馬油炸鬼,咖喱魚蛋同鱈魚燒賣,鬼馬油炸鬼食落香脆,可以配煉奶或者放入湯底吸收湯汁,魚蛋彈牙,咖喱汁香濃,食落惹味,鱈魚燒賣味道鮮甜,口感爽彈夠特別,真心推介👍🏻🐟時令刺身拼盤🙋🏻‍♂️表示惠顧火鍋放題會附送時令刺身拼盤,有三文魚,北寄貝,八爪魚同帶子,各款刺身味道都鮮甜🍄膠原蛋白養顏美容鍋 +$70🙋🏻‍♂️表示個湯底用咗多款含有豐富骨膠原嘅原材料,經過長時間熬煮,飲落濃郁滋味,蘊含豐富嘅膠原蛋白,夠晒養生美顏,仲有一樽樽湯底可以自己refill 🥩肉類🙋🏻‍♂️表示有6款小鮮肉選擇,包括美國精選肥牛,美國四方肥牛,田野鄉村嫩豬花肉等,牛肉口感軟腍,牛味香濃,豬花肉口感鮮嫩有咬口🦐海鮮🙋🏻‍♂️表示有墨魚滑,竹籖蝦,沙白等海鮮供應,墨魚滑口感彈牙,蝦肉質爽彈,食落好鮮甜
🥩6款小鮮肉放題套餐 $238
🍽️小食

🐟時令刺身拼盤
🙋🏻‍♂️表示惠顧火鍋放題會附送時令刺身拼盤,有
三文魚,北寄貝,八爪魚同帶子,各款刺身味道都鮮甜

🍄膠原蛋白養顏美容鍋 +$70

🥩肉類

🦐海鮮
🙋🏻‍♂️表示有墨魚滑,竹籖蝦,沙白等海鮮供應,墨魚滑口感彈牙,蝦肉質爽彈,食落好鮮甜,沙白味道鮮甜

🍡丸類|🐖炸午餐肉
🙋🏻‍♂️表示有多款丸類選擇牛筋丸,墨魚丸,香菇貢丸,芝心丸,陳皮魚蛋等,各款丸口感都幾彈牙,牛筋丸咬落juicy,墨魚丸鮮甜,芝心丸有流心芝士,味道香濃,另外午餐肉係餓底打邊爐必食嘅,呢個仲要炸過嘅,口感香脆,味道脂香

🫔炸響鈴
🙋🏻‍♂️表示響鈴好大條,炸到金黃色,口感酥脆,食落好香口,吸收咗湯底嘅精華味道香濃鮮甜

🍦甜品
🙋🏻‍♂️表示甜品有好幾款口味嘅雪糕供應,餓底㨂咗蜜瓜,海鹽同伯爵茶味,雪糕顏色夢幻,個人最鍾意海鹽味,食落唔太甜帶海鹽鹹香,味道特別
⚠️自助吧除咗小食,仲有沙律,涼拌,水果,醬料同飲品供應,款式選擇多,另外座位上有幾個沙漏,分別有1同3分鐘,可以去提示煮食時間,非常貼心嘅設計👍🏻

📈吃貨指數
😋好味度 8.5/10
🔙返啅度 8.5/10
2024-03-20 86 views
同朋友喺旺角睇完戲都九點幾,好多舖頭都已經冇開,經過家樂坊見到呢間新加坡嘅過江龍決定試吓。餐廳價位適中,每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應。我哋揀咗一個9:30後既$318套餐,任食任飲到凌晨兩點,任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩和美國安格斯牛三角。鴛鴦鍋分別係膠原蛋白養顏美容鍋,清涼解熱雪耳鮮椰子鍋🥥 椰子肉香甜滋潤。每台仲會送一碟刺身拼盤。我最鍾意嘅係澳洲M6+和牛,牛味香濃,肉質鮮嫩,唔會太嚡。食肉獸朋友就最鍾意嫩豚肉片,脂肪比例適中。海鮮最推竹籤蝦🦐,蝦肉新鮮夠彈牙。自助區可以攞醬料、餐前小食同時令水果。飲品除咗一般嘅汽水果汁,仲有啤酒同冷泡茶,我最鍾意洛神花茶。甜品有多款口味雪糕,柚子乳酪酸酸甜甜,解膩。

2024-03-19 86 views
第N次黎美滋鍋打邊爐 🍲 🐓以前初初新開個陣就已經有去食 !😋每次去都一定叫藥膳湯底 不過唔知點解今次去個湯底同平時有啲唔同 冇平時咁好食 🥲推介 花膠仔 !👍🏻👍🏻👍🏻雖然係任食 但唔係個款太過cheap既花膠仔 唯一最在意既地方 就係員工既工作氛圍…所有員工都黑口黑面咁 🥲搞到我食完都想快啲走 😂另外發覺調味料比起以前少咗好多 個人建議 :洗手間可以乾淨一點 !咁靚既裝修環境 洗手間顯得格格不入 🙀可以保持清潔
第N次黎美滋鍋打邊爐 🍲 🐓
以前初初新開個陣就已經有去食 !😋

每次去都一定叫藥膳湯底
不過唔知點解今次去個湯底同平時有啲唔同
冇平時咁好食 🥲

推介 花膠仔 !👍🏻👍🏻👍🏻
雖然係任食 但唔係個款太過cheap既花膠仔

唯一最在意既地方 就係員工既工作氛圍…
所有員工都黑口黑面咁 🥲
搞到我食完都想快啲走 😂

另外發覺調味料比起以前少咗好多

個人建議 :

洗手間可以乾淨一點 !咁靚既裝修環境
洗手間顯得格格不入 🙀可以保持清潔

2024-03-12
2024-03-12 84 views
送一盤刺身 就唔多講呢我哋5個人叫左C餐第一輪點左d牛肉都即上得快既,但之後再加單d野呢野,例如 菜 肉類 個d 就遲遲都唔上之後又再加單 d肉有黎到呀!但其他野都冇點黎過囉!過左一陣,我哋叫左出前一丁 同 烏東就即刻上比我地,全程食麵仲多過食到其他野!最後,都係經職員落order,先免強叫到d未經解凍既肉類呀⋯⋯⋯⋯全程食左2個幾鐘,其實d野冇咩特別,出餐又慢,等既時候仲多過食既時間,烏東就還可以呢,至於個一丁就唔使點講呢
送一盤刺身 就唔多講呢
我哋5個人叫左C餐
之後又再加單 d肉有黎到呀!但其他野都冇點黎過囉!