🤓 同朋友去咗旺角食火鍋,環境好舒服😌👍🏻我哋9:30pm後入座無限時任吃任喝到凌晨兩點,每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應🥰如果揀牛肉放題,仲可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩和美國安格斯牛三角✨套餐A呢個套餐嘅肉類包括美國精選肥牛,美國四方肥牛,牛舌👅,紐西蘭羊肉卷,田野鄉村嫩豬花肉🐖,三黃鮮雞件🐓。除咗肉之外仲有海鮮🦐,餃子🥟,丸子,蔬菜同甜品等各式各樣嘅嘢食,應有盡有。我最鐘意嘅就係佢嘅美國四方肥牛🟥🥩,呢款肉質鮮嫩多汁,帶有豐富嘅油花,入口即化。佢嘅濃郁牛肉味道同嚼勁,真係好正👍🏻🤤Btw佢啲雪糕都好正,個人好鍾意檸檬雪葩,酸酸地好特別,🤞🏻朋友就話鍾意爆谷焦糖味雪糕,我覺得都唔錯,大家記得試吓啦!😳🫶🏻

✨套餐A