2024-04-14 28 views
之前去過呢間日本餐廳嘅銅鑼灣分店,卷物質素高又創新,今次再去埋The One分店試埋其他卷物🫶🏻🫶🏻🫶🏻.❤️金龍卷❤️超級龍卷風兩款卷物都好好食,擺盤好靚,入面有炸蝦、鰻魚、芝士等嘅材料,上面仲有三文魚刺身,成個配搭好match✨✨✨.❤️鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)❤️蒜香牛油燒帆立貝(1串)串燒燒得好香,荔枝清甜多汁,中和咗黑豚肉嘅肥膩.❤️龍卷風沙律沙律份量好多,蟹柳加埋醬汁好好食😋😋.📍 古今二 (The ONE) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
❤️金龍卷
❤️超級龍卷風

❤️鹿兒島黑豚荔枝卷串燒(1串)
❤️蒜香牛油燒帆立貝(1串)
串燒燒得好香,荔枝清甜多汁,中和咗黑豚肉嘅肥膩

❤️龍卷風沙律
沙律份量好多,蟹柳加埋醬汁好好食😋😋

📍 古今二 (The ONE) (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
聽人講呢間餐廳成日都會推出D特別嘅創意料理出黎,幾有驚喜感咁。今次終於去左尖沙咀呢間分店食晚餐,位置上好方便之餘環境坐得都好舒適。金龍卷 $105 望個樣都幾特別,有三文魚、炸蝦、芝士捲出黎,飯卷都唔會話好大舊好方便一啖一件。三文魚都係新鮮,有少少蛋黃醬襯托住個味,炸蝦夠脆唔油幾好。芝士唔少,味道夠濃,我加左少少wasabi一齊食更加正。龍卷風 $72 另外仲有款飯卷,呢款係有鰻魚、炸蝦、芝士、青瓜、脆片。幾特別嘅外觀,真係好龍卷風咁。口感有脆身,味道上都多層次,連埋d脆片口感仲多左份脆脆嘅口感。鰻魚都幾油香,芝士味道夠濃,正正。雜錦刺身沙律 $108 沙律份量多夠兩個人食,入面有d三文魚粒吞拿魚粒同八爪魚粒,仲有唔少蟹籽。成個沙律都清新,刺身都好新鮮。蒜香牛油燒帆立貝 $42 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32串燒都燒得唔差,帆立貝一串兩大粒,加左牛油同蒜一齊燒好香,咬落肉質夠實淨彈牙。另外串黑豚荔枝卷都幾特別,黑豚片捲住粒荔枝入口食到粒荔枝好多汁爆出黎,個味道酸酸甜甜咁淡化左黑豚肉個份油膩感,幾特別。
金龍卷 $105
龍卷風 $72
另外仲有款飯卷,呢款係有鰻魚、炸蝦、芝士、青瓜、脆片。
鰻魚都幾油香,芝士味道夠濃,正正。
雜錦刺身沙律 $108
蒜香牛油燒帆立貝 $42
鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32

2024-04-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2024-04-12 34 views
#尖沙咀美食第二次食嘅 @kokon1010 🇯🇵之前同朋友喺 #荃灣 食過覺得幾好 今次喺 #尖沙咀 @hktheone 見到有就試吓我哋嗌咗鹽燒白鰻🐟燒得幾香 加埋啲檸檬汁🍋完全唔腥雞胸軟骨串燒🐥呢個幾有驚喜 燒得好脆 而且用雞胸軟骨位置 食落重可以啖啖肉😋佢啲串燒唔會好濃好重味精 都係簡單調味昇華食材本身為主🌟龍卷風沙律🥗佢啲嘢食名好搞笑 一嚟到真係卷起噉😹個沙律除咗菜💚重有蟹柳🩷蟹籽🧡中華海草❤️脆脆💛份量都唔算少 而且啲醬辣辣地幾惹味 唔錯👍東京爆脆🗼呢個東京由吞拿魚🐠同蟹柳🦀組成 又係有帶辣味嘅醬料🌶️味道濃郁 醬油同Wasabi都唔使點呀😋超級龍卷風🌪️呢個好精彩 有鰻魚🐡海老🍤芝士🧀青瓜🥒脆片🍞口感十足 層次豐富🤩每次咬到芝士嘅時候都好香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)兩個卷物嚟講呢個比較吸引!
#尖沙咀美食
第二次食嘅 @kokon1010 🇯🇵

我哋嗌咗
鹽燒白鰻🐟燒得幾香 加埋啲檸檬汁🍋完全唔腥

佢啲串燒唔會好濃好重味精 都係簡單調味昇華食材本身為主🌟

2024-04-12 26 views
係尖沙咀行街突然之間好想食日式卷物~見到The one 古今二, 出名食啲特別日式卷物,二話不說就入左去食🤩😋日式麻醬豆腐沙律🥗 $88沙津菜好新鮮,入面有大大粒番茄,三文魚子,蟹籽,豆腐分量多,口感又十分之豐富~ 😋富士山 $98見到個富士山真係嘩左一聲😳個卷物整到好高🤣佢入面有蟹柳,鰻魚,牛油果🥑同脆片食入口真係口感好正,上面d料有小小辣唔食得辣既朋友仔要小心啲🤭我自己好鐘意辣,覺得好惹味🤤😋東京爆脆 $98入面有蟹柳,鰻魚,食落去脆卜卜🤩見到中間個蟹柳炸左,所以食落去好脆加埋d紫菜香味,十分正😋雞橫隔膜串燒 $32第一次食雞橫隔膜串燒入口好香又juicy,燒得好好送酒一流~😋蒜香牛油燒帆立貝 $42帆立貝燒到好香,有好香牛油蒜蓉味🤩
係尖沙咀行街突然之間好想食日式卷物~

😋日式麻醬豆腐沙律🥗 $88
沙津菜好新鮮,入面有大大粒番茄,
三文魚子,蟹籽,豆腐
分量多,口感又十分之豐富~

😋富士山 $98
見到個富士山真係嘩左一聲😳
個卷物整到好高🤣
佢入面有蟹柳,鰻魚,牛油果🥑同脆片
食入口真係口感好正,上面d料有小小辣
唔食得辣既朋友仔要小心啲🤭
我自己好鐘意辣,覺得好惹味🤤

😋東京爆脆 $98
入面有蟹柳,鰻魚,食落去脆卜卜🤩
見到中間個蟹柳炸左,所以食落去好脆
加埋d紫菜香味,十分正

😋雞橫隔膜串燒 $32
第一次食雞橫隔膜串燒
入口好香又juicy,燒得好好
送酒一流~

😋蒜香牛油燒帆立貝 $42
帆立貝燒到好香,有好香牛油蒜蓉味🤩

留港消費,當然要搵啲性價比高嘅餐廳啦!香港人鍾意食日本菜,特別係刺身、壽司,但如果想追求創意新鮮感,卷物應該滿足到你。位於尖沙咀嘅古今二,以日式居酒屋作定位,除咗串燒等和式料理,多款創意潮流卷物亦係餐廳嘅代表作,今晚一於邂逅創意卷物。龍捲風沙律沙律菜、海草、蟹柳、脆片等,形成呢股龍捲風沙律。爽脆嘅蔬菜同脆片,搭配軟滑嘅海草同蟹柳,夠晒fresh之餘,形成強烈推比。鹿兒島黑豚荔枝卷串燒鹿兒島嘅黑豚肉脂肪比例均勻,肉味香濃,加上配搭清新香甜嘅荔枝,完美地中和咗黑豚肉嘅油份。蒜香牛油燒帆立貝上枱已經聞到好香嘅蒜蓉同牛油味味,帆立貝大大粒,爽口彈牙,索晒蒜蓉同牛油嘅香味,非常惹味。金龍卷、超級龍捲風金龍卷入邊有三文魚、炸蝦同芝士,以反卷形式登場,上面鋪咗三文魚,size剛好一啖一舊,所以特別有滿足感 ;至於超級龍捲風材料有鰻魚、海老、芝士、青瓜、脆片,單睇以上食材就知細心配搭咗香脆同軟滑嘅材料,令口感充滿層次。
留港消費,當然要搵啲性價比高嘅餐廳啦!香港人鍾意食日本菜,特別係刺身壽司,但如果想追求創意新鮮感,卷物應該滿足到你。位於尖沙咀嘅古今二,以日式居酒屋作定位,除咗串燒等和式料理,多款創意潮流卷物亦係餐廳嘅代表作,今晚一於邂逅創意卷物。

龍捲風沙律

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒

蒜香牛油燒帆立貝

金龍卷、超級龍捲風
2024-04-01
【尖沙咀•古今二】@ππππππππππππππππππππππππππππππ尖沙咀the one人氣卷物古金二超級龍卷風金龍卷日式麻醬豆腐沙律鹿兒島黑豚荔枝卷串(1串)蒜香牛油燒帆立貝(1串)日式麻醬豆腐沙律:這道料理展示了日式烹飪中對簡約清新口味的崇尚。柔嫩的豆腐與芳香的麻醬相結合,創造出質地與風味的和諧。豆腐本身吸收了麻醬中的胡麻油和醬油的混合香味,令人一嘗難忘。再搭配一些綠葉蔬菜,為沙律增加層次和清新感。這道菜對味覺的輕拂,加上營養的均衡,是一道同時滿足健康與口味的選擇。鹿兒島黑豚荔枝卷串:這道創意串燒將南九州著名的鹿兒島黑豚肉的鮮美與熱帶水果荔枝的清甜相結合。鹿兒島黑豚以其細膩肉質和豐富脂肪層聞名,經過精心烹調後,其外層焦香、內裡柔嫩,肉汁豐沛。蒜香牛油燒帆立貝:帆立貝(扇貝)本身是海鮮中的珍品,擁有獨特的海洋滋味和嫩滑質地。當帆立貝遇上蒜香牛油,一場味蕾盛宴就此展開。牛油中的濃郁奶香與蒜末的辛辣香氣融合,形成了帆立貝表面的絕妙香氣和黃金色澤。這樣的烹調手法不僅能夠將帆立貝的自然風味提升至另一層次,還能在口感上帶來酥脆與嫩滑的對比。金龍卷:天婦羅炸蝦紫菜壽司卷是日本料理中的
【尖沙咀•古今二】@
尖沙咀the one人氣卷物古金二

超級龍卷風
金龍卷
日式麻醬豆腐沙律
鹿兒島黑豚荔枝卷串(1串)
蒜香牛油燒帆立貝(1串)

日式麻醬豆腐沙律:

鹿兒島黑豚荔枝卷串:

蒜香牛油燒帆立貝:

金龍卷:
天婦羅炸蝦紫菜壽司卷是日本料理中的一種創意壽司,結合了傳統與現代的風味。首先,它的外觀非常引人注目,炸蝦的金黃色搭配上壽司飯的潔白和紫菜的深色,形成強烈的視覺對比,使人食指大動。

從口感上來講,炸蝦天婦羅的外皮酥脆,與紫菜的顆粒感和壽司飯的柔軟相互交織,層次分明。蝦肉本身足夠彈牙,帶有海鮮的鮮美,天婦羅的裹粉則炸得恰到好處,既保留了蝦肉的水分,又加入了令人滿足的嘎吱聲。

另一款三文魚配天婦羅炸蝦紫菜壽司卷,更是將味覺層次推向高峰。三文魚的脂肪含量高,口感滑膩,與炸蝦的酥脆形成鮮明對比。三文魚的微妙油脂也為整個壽司卷增添了濃郁而不膩的海洋風情。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 402(加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #古今二 #web3尖沙咀
古今二 (The ONE)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
人均$200起|尖沙咀|日本菜|古今二日式麻醬豆腐沙律 $88這個豆腐沙拉🥗實在驚艷到我啦!上面有滿滿的蟹子,加上超多的豆腐,在口中爆開,拌著沙拉醬。東京爆脆 $98這個Fusion的壽司實在讓人大開眼界了!上面有沙拉醬,以及蟹子,還有鰻魚,這個讓人手不釋卷了富士山 $98嚇死人啦,上面鋪滿了量超多的蟹柳肉,裏面還有脆脆,不錯!鹽燒白鰻 $38鹽花灑在鰻魚上,很好吃。紫蘇葉雞肉串燒(1串)$36這個香脆的雞肉也是很好吃的,肉汁滿滿,咬下有滿足的感覺~——————為食分界線——————📍古今二尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖人均消費: $200#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店

人均$200起|尖沙咀|日本菜|古今二
日式麻醬豆腐沙律 $88
這個豆腐沙拉🥗實在驚艷到我啦!
上面有滿滿的蟹子,加上超多的豆腐,在口中爆開,拌著沙拉醬。

東京爆脆 $98
這個Fusion的壽司實在讓人大開眼界了!
上面有沙拉醬,以及蟹子,還有鰻魚,這個讓人手不釋卷了

富士山 $98
嚇死人啦,上面鋪滿了量超多的蟹柳肉,裏面還有脆脆,不錯!

鹽燒白鰻 $38
鹽花灑在鰻魚上,很好吃。

紫蘇葉雞肉串燒(1串)$36
這個香脆的雞肉也是很好吃的,肉汁滿滿,咬下有滿足的感覺~

——————為食分界線——————
📍古今二

人均消費: $200
2024-04-08 54 views
今日約左個朋友去尖沙咀食飯,上網搵左陣,搵到間性價比既日式餐廳,於是就同朋友一齊去振興下香港經濟。好既餐廳係食飯時段都要排隊,依間我都等左成半個鐘先入到去,證明有番咁上下實力。入到去即刻坐低睇下有咩好食先就點左以下食物鹿兒島黑豚荔枝卷串燒:依個組合聽落好奇怪,所以先吸引到我眼球,即叫即燒,但估唔到咸甜配合得幾好,出奇地夾。蒜香牛油燒帆立貝:粒帶子好大粒,超級新鮮又飽滿,用牛油煎完香味更突出。龍卷風沙律:個沙律份量好大份,面頭仲鋪滿大量蟹柳絲,沙律菜非常新鮮,連我依d食肉獸都食到唔停口,好有層次。金龍卷/超級龍卷風:2款都係用卷壽司做成,都係用蝦做主料,一個就係配三文魚,一款就配鰻魚,最令我驚喜係每件壽司入面都夾住舊軟芝士,成個口感味道都好創新,食唔停口。#foodie#hkfoodie#japan#日本#卷物#三文魚

入到去即刻坐低睇下有咩好食先

就點左以下食物

2024-04-03
2024-04-08 46 views
今日去咗尖沙咀The One嘅古今二食午餐,餐廳主打創意日式卷物,環境好,落地玻璃夠開揚,很有在東京居酒屋嘅feel。-前菜點了日式麻醬豆腐沙律,豆腐口感滑嫩,麻醬香氣濃郁,配搭清爽的蔬菜,非常開胃, 味道清新。--鹿怡島黑豚荔枝卷串燒黑豚肉鮮嫩多汁,荔枝果肉酸甜,兩者搭配相得益彰,美味。-海老天婦羅卷海老天婦羅外酥里嫩,配上壽司卷,口感豐富,-東京爆脆餐廳招牌菜,內裡有吞拿魚、蟹柳、青瓜等配料,口感豐富,內裡酥脆, 回味~~-網燒牛舌牛舌厚切,外焦里嫩,肉質彈牙,充滿炭燒香氣。好正!
前菜點了日式麻醬豆腐沙律,豆腐口感滑嫩,
麻醬香氣濃郁,配搭清爽的蔬菜,非常開胃, 味道清新。
鹿怡島黑豚荔枝卷串燒
黑豚肉鮮嫩多汁,荔枝果肉酸甜,兩者搭配相得益彰,美味。
海老天婦羅卷
海老天婦羅外酥里嫩,配上壽司卷,口感豐富,

東京爆脆
網燒牛舌
牛舌厚切,外焦里嫩,肉質彈牙,充滿炭燒香氣。好正!
2024-04-05 97 views
今日放假同呀妹行the One,行完肚餓去覓食,突然想食日本野,有朋友介紹過the One的「古今二」日本卷物串燒出名,於是決定去試下。這𥚃地方非常寬敞舒適,還設有卡位和吧枱位,非常有日系feel,我們被安排坐窗邊卡位,全落地玻璃,自成一角很棒。餐牌內食物選擇琳琅滿目,我們選了卷物、沙律🥗和串燒。蜘蛛$103這個名字非常夠創意,食物形態很吸引,卷物由炸軟腳蟹、牛油果🥑、青瓜、蟹柳捲成,炸軟腳蟹炸得夠香脆,卷物入口十分有層次感和不油膩。雜錦刺身沙律🥗$108沙律盤非常大盆!沙律菜和刺身新鮮,刺身有三文魚、八爪魚、鯛魚、魚籽、蟹籽和車厘茄,顏色十分豐富搶眼,沙律面還佈滿了魚籽和蟹籽,混入沙律醬一齊吃,津津有味😋。龍卷風$62這卷物有青瓜、芝士、鰻魚和脆片,未食過卷物入面有芝士,估不到味道好夾,芝士味香濃,芝士 fans必食之選,鰻魚鮮甜,加埋脆片,非常有驚喜!鹿兒𡷊黑豚荔枝卷串燒$32廚師設計這款菜式值得一讃,味道非常特別,佢用黑豚肉捲入茘枝,荔枝味道清甜芳香,與咸香的黑豚肉一咸一甜,極度刺激味蕾。鹿兒島豚肉露筍$ 4 5廚師用豚肉包住鮮嫩既露筍來燒,味道清新,豚肉亦燒得香口和多肉汁。

餐牌內食物選擇琳琅滿目,我們選了卷物、沙律🥗和串燒。

蜘蛛$103

蜘蛛/龍卷風
雜錦刺身沙律
鹿兒島露筍卷/鹿兒島黑豚茘枝卷
2024-04-04 80 views
原本訂了8:15,但早到了1個多小時,想問問看有沒有位。樓面話如果7:15訂位沒來的話就讓你們入去啦⋯⋯我們在門口等了15分鐘到了7:15也沒有回覆,所以我們再次問樓面,但對方態度非常囂張且唔耐煩地回應:「你地係訂8:15,7:15嘅客未嚟」 完全將我們之前嘅對話忘記。重點係態度極之囂張。不論呢間餐廳有幾好食,但樓面嘅服務低下。辛苦工作一整天,都係想放工同朋友食下飯,輕鬆下。附近又有咁多餐廳,味道又不差,且價錢更便宜,點解我們要受呢d氣!
2024-04-03
2024-03-28 105 views
尖沙嘴返工,日本野想食得健康又美味,清淡得來又有品味,就要試下我的「飯堂」 ———古今二。話說古今二都開始發威,味道👅同古今旗鼓相當,日本料理但口味真係好岩香港人。今次二人份量,點左:1. 龍捲風🌪️ $722. 彩虹卷🌈 $1193. 日式麻醬豆腐沙拉🥗 $884. 鹽燒白鰻 $385. 紫蘇葉雞肉串燒 $36賣相靚靚,特別喜歡食彩虹🌈,因為有不同魚生組成的彩虹壽司,可以食到唔同口味。日式麻醬豆腐沙拉🥗也是特別推薦,豆腐超滑,沙拉菜也是超級鮮甜爽脆,減肥人士最佳選擇😋
今次二人份量,點左:
1. 龍捲風🌪️ $72
2. 彩虹卷🌈 $119
3. 日式麻醬豆腐沙拉🥗 $88
4. 鹽燒白鰻 $38
5. 紫蘇葉雞肉串燒 $36
2024-03-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2024-03-28 52 views
同朋友喺尖沙咀搵嘢食見到餐廳嘅menu幾特別,Menu上每個菜式都有相片同埋詳細嘅食材介紹,好方便揀食物。首先上碟嘅係日式麻醬豆腐沙律,份量足夠2-3人食,裡面有三文魚子同中華沙律,配麻醬好夾,好開胃 。日式炸年糕即叫即炸,仲可以拉絲芝士!口感外脆內軟。玉子燒非常香口,仲有好多蟹籽,份量足夠~最後叫咗「火山」!壓軸登場!擺盤成個火山咁靚,店員仲會攞火槍燒一燒,真係好靚好震撼。火山係火炙芝士牛油果蟹柳卷,好啱香港人口味。沙律醬同埋嗰隻芝士夾起嚟好好味!而且打卡一流!餐廳環境好舒適,枱同枱之間距離適中,傾偈都唔怕被隔離位聽到。而且佢哋嘅酒吧區陳列咗好多唔同款式嘅酒,好有feel;同朋友聚餐又或者兩個人撐枱腳都好適合。

日式炸年糕
日式炸年糕即叫即炸,仲可以拉絲芝士!口感外脆內軟。

玉子燒
玉子燒非常香口,仲有好多蟹籽,份量足夠~

超級龍捲風

火山

2024-03-22
日式炸年糕
玉子燒
超級龍捲風
火山
2024-03-27 39 views
古今二位於尖沙咀the one商場5樓串燒鹿兒島黑豚荔枝卷$32鹿兒島黑豬肉的特色是肉質緊緻多汁、口感柔軟有彈性、滋味甘甜鮮美、脂肪清爽唔膩配上清甜荔枝荔枝汁既味道融化係豚肉中非常美味鹽燒白鱔$38岩鹽作簡單調味皮薄而香脆厚肉肥美彈牙有一條骨食既時候小心胡麻豆腐沙律$88嫰滑豆腐魚子 鹹香,提鮮作用蟹籽 加強口感,爽脆大量沙律菜新鮮爽口中華沙律 健康之選份量多二人食都夠火山$128視覺效果一流用火槍燃點兩邊粗鹽製造火山效果以帶子,蟹柳,蟹籽做成山頂配上辣辣地既燒汁山由牛油果,青瓜絲,蟹柳作為餡料既小卷由於我到既時候係下午時分,餐廳貼心地為人客落窗簾,招呼周到
古今二
位於尖沙咀the one商場5樓

串燒
鹿兒島黑豚荔枝卷$32
鹿兒島黑豬肉的特色是肉質緊緻多汁、
口感柔軟有彈性、

有一條骨
食既時候小心

胡麻豆腐沙律$88
嫰滑豆腐
魚子 鹹香,提鮮作用
蟹籽 加強口感,爽脆
大量沙律菜新鮮爽口
中華沙律 健康之選
份量多
二人食都夠

火山$128
視覺效果一流
用火槍燃點兩邊粗鹽
製造火山效果
以帶子,蟹柳,蟹籽做成山頂
配上辣辣地既燒汁
山由牛油果,青瓜絲,蟹柳作為餡料既小卷

由於我到既時候係下午時分,餐廳貼心地為人客落窗簾,招呼周到

2024-03-23
$88 (Lunch)
  • 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒
  • 火山
  • 日式麻醬豆腐沙律
2024-03-26 35 views
古今二 (The ONE)鄰近尖沙咀地鐵站, 餐廳落地大玻璃透光感極高, 和式風格, 侍應有禮貌,重點性價比極高,值得推介-金龍卷 $105.0擺盤真的好像一條金龍, 栩栩如生, 壽司飯混入了黑芝麻, 特別香口, 新鮮的三文魚片鋪面, 內有芝士及香脆的炸蝦, 蝦肉爽口彈牙, 味道層次非常豐富,一定要試- 龍卷風沙律 $88.0呢個沙律極大盤, 內有大量蟹柳, 海藻, 脆片, 鮮甜新鮮爽脆的沙律菜等材料, 配上微辣香甜的沙律, 十分開胃-大阪自家製炸雞 (6件) $78.0超大份量, 皮脆肉嫩, 又夠多汁, 配埋特製醬汁, 十分惹味-自家玉子燒 (6件) $55.0玉子鬆軟柔嫩的口感,濃厚的蛋香, 玉子軟軟的, 甜甜滋滋的味道-黑豚豬頸肉串燒 (1串) $32.0頸肉肥瘦分明, 油脂分佈平均,肉質彈牙爽口, 好食到停唔到口
古今二 (The ONE)

-金龍卷 $105.0

- 龍卷風沙律 $88.0