這晚我們來到旺角瓊華中心馬祖無限時台灣養生涮涮鍋吃火鍋,吃了這個極上Prime Grade霜降牛小排🥩套餐,☺️值得欣賞的是每張桌子上都已經放有兩壺清湯作加湯之用,我們從19款湯底中選了藥膳花膠雞涮涮鍋,😆套餐包括了無限追加前菜、肉類、超過六十款火鍋配料、無限暢飲冷暖飲品、每人一杯Haagen Daz/Movenpick/Dreyer’s,吃到我們捧着肚子離開呢~🥰🥰以下是我較喜歡的食物,🤤🤤Prime Grade霜降牛小排這款牛小排真的要吃吃看!牛小排取自牛前胸肋骨部位肉,是牛隻最精華的部位。肉質鮮美滑嫩、油花分布均勻,是頂級的肉品呢!😍切得超薄一片,放到鍋中3-4秒便可以吃了!🥳🥳足8吋蟹棒這裡的蟹棒好吸引,比起一般的蟹柳又長又厚實,橙色的外表包著一絲絲的條狀纖維,帶有鮮味,咬下去也很有質感和嚼勁,真的有點像蟹肉呢!🤣🤣海蝦、花甲和蟶子是日精選海鮮是花甲和蟶子,蟶子是超級迷你版,但很鮮甜而且無沙!海蝦也很新鮮,白灼一會兒,已經很鮮甜彈牙了~😚得閒拾下拾下 滿滿幸福滋味Info店名:馬祖無限時台灣養生涮涮鍋地址:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

值得欣賞的是每張桌子上都已經放有兩壺清湯作加湯之用,
我們從19款湯底中選了藥膳花膠雞涮涮鍋,😆

以下是我較喜歡的食物,🤤🤤

Prime Grade霜降牛小排

Info
店名:馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
地址:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓
2024-05-06 47 views
任食台式火鍋,香港都有好多間 馬祖呢一間食物質素算高 地方企理乾淨、服務員態度良好👍🏻 最緊要地點好方便,喺旺角瓊華中心上面湯底有成18個可以揀,台式養生鍋到麻辣鍋任君選擇,有辣有唔辣!我揀左最基本的套餐,都已經有美國安格斯牛肉及西班牙無激素豬肉片,兩款都正常發揮!套餐仲有海鮮,例如海蝦白蜆同蟶子仔,我叫完一碟又一碟!另外蟹棒唔係嗰隻粉狀蟹棒,大家明我講咩啦🤣🤣 除咗海鮮仲有手打丸,我鍾意佢細細粒,可以食多啲唔同嘅嘢!飲品都有多款選擇唔少得一些特色嘅樽裝茶飲有黑糖冬瓜茶同愛民芒茉莉茶,我覺得幾特別,因為出面嘅火鍋店都冇。最後值得一提湯底已經擺在枱面,大家可自行加湯一來又快啲方便點!
任食台式火鍋,香港都有好多間

2024-05-06 19 views
香港人最鍾意就係食放題,我都唔例外。今次就嚟咗馬祖食台式任食火鍋。入到去啲位置都算闊落,7:30前嚟咗或者九點之後入座價錢會相對便宜。今次我哋就好早過咗嚟食,本來人均400嘅套餐,只係需要300零就食到。而呢個時間過嚟食都幾舒服,舖頭相對少人,可以相對清靜咁樣打邊爐。食邊爐放題重點之中嘅重點,當然就係牛肉。今次我哋呢個餐兩種任食牛肉,分別係安格斯牛肩胛同埋安格斯牛肉。而佢哋嘅牛肉係咁多間火鍋店入面,我會認為係相對出色,唔會好肥,亦都唔會好韌,啱啱好!同其他火鍋店唔同嘅係,佢哋有提供shake shake 薯條,而佢哋都係包括喺套餐入面,絕對會推薦紫菜味,好食過某M字牌嘅薯條!當然台式邊爐亦都唔少得佢哋嘅小吃,佢哋嘅台灣肉腸等等嘅台式小食亦都中規中矩。而且佢哋嘅火鍋配料種類亦都相當之多,只要你諗到嘅全部都有。而湯底我哋今次就嗌咗田園蕃茄雞肉濃湯,湯底亦都冇令我哋失望,成個湯底好入味,第一啖食已經覺得超出咗其他火鍋店幾班!最後飲品方面,佢亦都提供咗幾種嘅茶,同埋汽水,一邊食住咁熱氣嘅火鍋,一邊飲住解熱氣嘅茶,心理都會平衡返啲!絕對會推介一班朋友或者情侶過嚟呢度食盡佢!

絕對會推介一班朋友或者情侶過嚟呢度食盡佢!
2024-05-02 68 views
打邊爐 尤其係任食其實係對於Gym L一個幾save荷包嘅福音(相對性)因為只要食得啱.. 可以有無限嘅low fat蛋白質🤤但前提係識揀識食!anyway!呢間新開嘅「養生藥膳」火鍋是次體驗都好好!🫶🏻.大部分嘅體驗都quote係圖入邊了!係餐前 有shake shake薯條作為小食 過癮😘湯底選擇好多!我哋揀嘅湯款好清甜 入邊嘅雞出奇哋嫩口!!🥹.肉嘅部分 牛類就已經有好多款 全部油花分佈都幾靚高水準安格斯牛牛味 & 口感最推薦!黑毛豬都覺得唔錯😙其實唔洗點乜sauce都已經好ok!.海鮮部分 貝類 蝦類其實種類 新鮮度都好唔錯!蔬菜選擇都好多!飲品選擇除咗好多大家飲開嘅無伏飲品仲有好多自家且幾高質嘅嘢飲選擇!甜品選擇多 雖然唔係任食..但已經好夠!同埋都係高質嘅👌.係一個打邊爐我會覺得應有盡有 環境舒適嘅好地方!.
打邊爐 尤其係任食
其實係對於Gym L一個幾save荷包嘅福音(相對性)
因為只要食得啱.. 可以有無限嘅low fat蛋白質🤤
但前提係識揀識食!
anyway!呢間新開嘅「養生藥膳」火鍋
是次體驗都好好!🫶🏻
大部分嘅體驗都quote係圖入邊了!
係餐前 有shake shake薯條作為小食 過癮😘
湯底選擇好多!我哋揀嘅湯款好清甜
入邊嘅雞出奇哋嫩口!!🥹
肉嘅部分 牛類就已經有好多款
全部油花分佈都幾靚高水準
安格斯牛牛味 & 口感最推薦!
黑毛豬都覺得唔錯😙
其實唔洗點乜sauce都已經好ok!
海鮮部分 貝類 蝦類其實種類 新鮮度都好唔錯!
蔬菜選擇都好多!
飲品選擇除咗好多大家飲開嘅無伏飲品
仲有好多自家且幾高質嘅嘢飲選擇!
甜品選擇多 雖然唔係任食..
但已經好夠!同埋都係高質嘅👌
係一個打邊爐我會覺得應有盡有 環境舒適嘅好地方!
2024-04-27 75 views
如果你想吃質素食材吃到飽,就來馬祖無限時台灣養生涮涮鍋。位於旺角瓊華中心11樓,交通十分便利。旺角站E2出口向後行幾步就到。室內裝潢以簡約為主,座椅舒適,餐廳的用餐區布置得寬敞舒適,而我坐在卡位享受到私密和舒適的用餐體驗。食物質素方面,馬祖無限時台灣養生涮涮鍋以其吃到飽套餐而聞名,提供了多款湯底任君選擇。我這次選擇的是$508套餐+壽喜燒湯底。在食物質素方面,肉類優質,新鮮度令人印象深刻。 極級SRF極黑和牛肩脊肉、極級prime Grade 安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬、Prime Grade 美國安格斯牛肉、西班牙無激素豬肉片。所有肉類完全不需要加任何醬油都已經非常可口。尤其牛肉味道一流。蔬菜的選擇也非常豐富,海鮮也是這家餐廳的一大亮點。他們提供的海鮮品種多樣,包括新鮮的蝦、蟹、魚和貝類,給用餐者帶來了海鮮美味的享受。而飲品選擇也極多,放滿幾個雪櫃,可以滿足不同口味。侍應們的服務勤快,服務周到,用餐體驗一流。
如果你想吃質素食材吃到飽,就來馬祖無限時台灣養生涮涮鍋。

侍應們的服務勤快,服務周到,用餐體驗一流。
世界不同地方,都有當地的養生之道,饞嘴的 BeautySearch 最欣賞台灣的養生美食,尤其養生涮涮鍋,不但養生,而且可以搭配喜歡的食材,開開心心吃到飽,感覺太捧了!  最近,時間多了,可以相約朋友到處逛,早前與友人來到旺角行街,行累了,在瓊華中心選了一間台灣養生涮涮鍋 ~《馬祖無限時台灣養生涮涮鍋》,貪其無限時,我倆可以盡情吃之餘,亦可無顧慮,開開心心盡情傾訴。店子裝潢簡約時尚,地方相當寬敞,沒有油煙味,更不會有焗促的感覺,在這裡進餐十分舒適。【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】提供多款套餐選擇,按時段收費,而我們揀選的套餐包括:極上 Prime Grade 霜降牛小排、Prime Grade 安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬及西班牙無激素雞豬肉片,相當吸引!這裡的湯底選擇相當多,不過,女士們首選當然是藥膳花膠雞涮涮鍋,湯底用料十足,除了花膠,還有雞件、紅棗、杞子、黑木耳等,滋補養身。食物選擇同樣非常多,由於我倆行得累了,有點餓,所以一口氣點選了多款食物,放滿一枱,感覺超滿足!最驚喜的是,連花膠也可自由點選,我倆當然第一時間多點一碟,加進湯底中慢慢煮稔。食物還未灼熟,店員先送上一碟黃金地
食物還未灼熟,店員先送上一碟黃金地瓜條作前菜,外層炸得金黃香脆,內層香甜軟稔,令人食唔停口!
Prime Grade 安格斯牛頸脊雖然油花較少,肉質特別有口感,牛肉味濃郁。
而我更喜歡牛小排,聽說屬於牛隻第六至第八支肋骨之間,油花分布均勻,肉質軟嫩鮮美,特別適合用於火鍋或燒烤,吃時只需輕涮幾下,香甜略帶嚼勁的口感,絕對能滿足挑剔的味蕾。
雖然,我與友人都是牛魔王,點選了幾客牛已相當滿足,不過,西班牙伊比利亞黑毛豬也相當吸引,商議後決定加點一客黑毛豬,脂肪滲透肉內,清晰程大理石紋般油花,不但油潤肥美,肉質嫩滑,肉味芳香濃郁。
生猛海蝦相當鮮味,輕輕灼熟,蝦身即時轉紅,而且口感爽口彈牙。
雖然在我倆心中,牛肉是主角,不過也不能錯過其他美食,帆立貝、鮮枝竹、自家製手工韭菜餃及手工黑松露墨魚丸,都是不錯的選擇,尤其黑松露墨魚丸,細細粒,十分爽口,透出淡淡松露香氣。
喜歡DIY感覺?可點選手工黑松露墨魚滑,同樣滋味,又可親自動動手。
飲品需自行到飲品櫃取,又或自行沖泡,有熱飲、各式汽水及店子自家製冷泡茶,而我特別喜歡黑糖冬瓜檸檬茶,口感清新,不太甜膩。
最後,每人一杯雪糕,幸福完滿作結。
2024-04-25 72 views
今次去左同朋友去旺角一間台灣養生涮涮鍋吃到飽我地一齊叫左個[C SET 餐SRF極黑和牛肩脊肉]呢個套餐任食都係120分鐘內食完就可以! 主打去食牛肉!牛小排同埋牛頸脊一高質素真係有種入口即溶感覺!仲有呢度嘅鴨血、大大隻既海蝦同埋都可以多食、識落除咗香滑之外、仲好彈牙至於呢度嘅任飲都係入唔入全部、中式嘢飲西式嘢飲,甚至汽水都有種類,多多!當然打邊爐食到最後當然唔少得就係Häagen-Dazs雪糕同甜品區啦! #旺角瓊華 #馬祖 # #足料火鍋 #台式 #古早味 #吃到飽 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #火鍋#台式美食馬祖無限時火鍋店旺角瓊華中心11樓
今次去左同朋友去旺角一間台灣養生涮涮鍋吃到飽

我地一齊叫左個[C SET 餐SRF極黑和牛肩脊肉]

呢個套餐任食都係120分鐘內食完就可以!

馬祖無限時火鍋
旺角瓊華中心11樓
2024-04-25 27 views
每次同朋友聚會都會揀啲可以坐得耐,食物質素又唔錯嘅餐廳👍🏻而馬祖完全fit到以上要求😎仲要每次去食都keep 到食物質素🤩餐廳提供至少10款湯底,今次同朋友就揀左台灣古早牛肉涮涮鍋🍲湯底用真材實料熬煮,完全唔會有味精味之餘又突出火鍋配料嘅味道,推介✨肉類款就揀左set B: Prime Grade安格斯牛頸脊 & Prime grade 美國安格斯牛肉2種牛肉嘅牛味都香濃,個人更中意牛頸脊較為嫩口嘅口感😋西班牙伊比利亞黑毛豬 & 西班牙無激素雞豬肉片黑毛豬肉片嫩口又易咬開😎無激素豬肉片較為厚身爽口,豬肉味較出🤟🏻2款都好正😋打邊爐前餐廳會每枱送蕃薯條作小食,配埋唔同口味shake shake粉食好過癮😆值得一讚係火鍋配料有好多選擇之餘,甜品仲有movenpick雪糕🍦真係無限時食到飽🤣性價比超高💰完全係同朋友聚會必選嘅餐廳🫶🏻!

肉類款就揀左set B:
2種牛肉嘅牛味都香濃,個人更中意牛頸脊較為嫩口嘅口感😋

西班牙伊比利亞黑毛豬 & 西班牙無激素雞豬肉片

2024-04-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • Prime Grade安格斯牛頸脊
  • Prime Grade美國安格斯牛肉
  • 火鍋配料
  • shake shake黃金地瓜條
2024-04-23 80 views
今日晏晝放肆一下,去食任食火鍋🙈一入到餐廳覺得環境好乾淨好舒服👍🏻而餐廳除左有好多自家制既飲品外,仲有暖飲提供😮試左兩款飲品都唔錯👏🏻湯底方面,選擇勁多😂最後揀左一辣一唔辣藥膳椰子雞湯|奶白色既椰子雞湯味道香濃,有驚喜👍🏻👍🏻麻辣鴨血湯|台灣麻辣火鍋味道比較重麻,湯底唔算好辣,所以鍾意食辣嘅人可以叫大辣牛肉|牛頸脊油香重啲,而安格斯牛味較濃郁,沙茶滑牛就爽爽地除左肉類,餐廳仲有各式各樣的蔬菜同火鍋配料可以選擇!蔬菜新鮮,其他配料都唔錯,海鮮種類方面都比我想像嘅多選擇,由貝殼類,魚,蝦都有👍🏻最後,餐廳有好多雪糕嘅款式提供,正🙈

藥膳椰子雞湯|奶白色既椰子雞湯味道香濃,有驚喜👍🏻👍🏻
牛肉|牛頸脊油香重啲,而安格斯牛味較濃郁,沙茶滑牛就爽爽地

2024-04-16
Lunch
2024-04-21 97 views
今次嚟到旺角食打邊爐任食,舖頭名仲要寫明係無限時任食,畀佢個名吸引了,餐廳環境優雅,以淺色為主,好整潔,無限任食梗係晏晝開始啦,湯底有好多可以選擇,我哋就揀咗藥膳姬松茸什菌涮涮鍋,菇全部都係菇,成個湯都好足料,開始嘅時候餐廳會送炸番薯條,仲有四款調味粉可以選擇,唔似得m記咁每包都要收錢 😆,打邊爐前梗係教返啲醬汁同埋嘢飲先啦,醬汁都有好多唔同嘅款式配合各人嘅口味,嘢飲有凍有熱可以選擇,好開始打邊爐,打邊爐個鍋係銅鍋,導熱好快,個鍋又夠大四個人一齊淥都冇問題,我哋即刻就嗌咗美國肥牛,每一塊都肥瘦適中,食嘅時候一啲筋都冇,好軟熟,好靚呀啲肉,海鮮都好多選擇,有蜆,蟶子仔,海蝦,鱔片,魚頭,全部海鮮都好新鮮,另外有丸類,菜類,炸物類, 太多食物,不能盡錄了,每一樣嘢落單好快就會上,service真係好好,收碟亦都好快,最後仲可以食埋甜品,有杯裝同埋支裝嘅甜品, 咁嘅價錢,無限時任飲任食,真係好滿足

無限任食梗係晏晝開始啦,湯底有好多可以選擇,

打邊爐就打得多任食都多,但係好多時都會有時限但係旺角瓊華有間馬祖無限時打邊爐真真正正做到無限時任食,呢間可以無限時任食真係好正同朋友好好吹水好好打爐慢慢歎雖然係無限時任食,但係材料一啲都唔會Hea底湯底已經有好多,仲有埋台式藥膳打邊爐,順便養生埋最緊要係除咗養生之外湯底藥材香好正,未打邊爐之前我先試咗個湯底因為好足料,所以成個湯底已經好有雞味仲要隻雞錄完之後唔鞋而且飲品超多,仲有台式飲品同埋自家茶邊爐之前特別想講一講自家制Shake shake黃金地瓜條,薯條就食得多地瓜條一啲都唔執輸本身地瓜炸完得好你呀,你覺得我好仲要佢有四包味粉俾你分別麻辣、海苔、蕃茄、甘酶,食完多隻味炸地瓜已經有四種玩法,幾多幾有趣,但可惜唔夠脆,再脆啲就會似台灣果啲地瓜打邊爐最緊要當然係嗰啲肉啦,肉質全是高質之選最吸引就係嗰個牛肉首先望落去油脂分布好靚,輕輕一滾食得而且牛味濃而海鮮方面佢嘅脆鯇魚片同埋鱔片都好新鮮刀功好好切到好輕,一滾可以食啦是日海鮮既蜆肉好肥美,海蝦極鮮,蝦嘅質地仲要彈牙佢哋仲有酸酸辣辣嘅青瓜木耳小食瘋狂追加之後,慢慢不用理時間享受之後最後嚟過冰凍嘅有名雪糕冇得頂
打邊爐就打得多任食都多,但係好多時都會有時限

但係旺角瓊華有間馬祖無限時打邊爐
真真正正做到無限時任食,
呢間可以無限時任食真係好正
同朋友好好吹水好好打爐慢慢歎

雖然係無限時任食,但係材料一啲都唔會Hea底

湯底已經有好多,仲有埋台式藥膳
打邊爐,順便養生埋
最緊要係除咗養生之外
湯底藥材香好正,未打邊爐之前我先試咗個湯底
因為好足料,所以成個湯底已經好有雞味
仲要隻雞錄完之後唔鞋

Shake shake黃金地瓜條,
薯條就食得多地瓜條一啲都唔執輸
本身地瓜炸完得好你呀,你覺得我好仲要佢有四包味粉俾你
分別麻辣、海苔、蕃茄、甘酶,
食完多隻味
地瓜

打邊爐最緊要當然係嗰啲肉啦,
肉質全是高質之選

最吸引就係嗰個牛肉
首先望落去油脂分布好靚,
輕輕一滾食得而且牛味濃

而海鮮方面佢嘅脆鯇魚片同埋鱔片都好新鮮
刀功好好切到好輕,一滾可以食啦

是日海鮮既蜆肉好肥美,海蝦極鮮,蝦嘅質地仲要彈牙

佢哋仲有酸酸辣辣嘅青瓜木耳小食

瘋狂追加之後,慢慢不用理時間享受之後
最後嚟過冰凍嘅有名雪糕冇得頂
2024-04-19 61 views
難得放平日同老公去旺角行街,經過瓊華中心見到馬祖主打冇限時放題就去試吓,佢哋而家做緊7:30前埋單$247加一好抵,可以唔使趕住兩個鐘頭還枱👍我哋叫咗Prime grade安格斯餐,鍋底我哋揀咗麻辣鴨血豆腐鍋小辣,雖然係小辣但都幾辣🔥,安格斯牛肉同埋鹵大腸味道唔錯,加上手工墨魚滑、鴨血、墨魚腐皮卷,最特別仲有即炸黃金地瓜條,配上四款唔同嘅味粉好似ShakeShake薯條咁😋呢度有三種自家製凍飲,我哋用飲咗冬瓜檸檬茶同埋芒果茉莉茶,呢兩款味道唔錯清清地好解渴!甜品仲可以每人揀一款Dreyers甜筒、Kitkat雪條或者Movenpick雪糕🍦整體嚟講呢度性價高,仲要冇限時慢慢食幾好!

• Prime Grade美國安格斯牛肉
  • shake shake黃金地瓜條
2024-04-17 62 views
涮涮鍋吃到飽套餐主力更係食牛啦⋯⋯有極級SRF極黑和牛肩脊肉、極級Prime Grade安格斯牛頸脊、Prime Grade美國安格斯牛肉,三款牛肉都好鬼正,仲有西班牙黑毛豬等等…其他配料都係落單點的,款式多到試唔晒😆有我最鍾意食嘅豬大腸,海鮮類都好多好新鮮。湯底叫左藥膳椰子雞涮涮鍋,聞都已經聞到椰子香味,飲落口好清甜。最尾更係食過王子麵先,吸晒湯底d精華正到呢😋飲品超多選擇有熱有凍。食埋杯雪糕就超級滿足喇。
涮涮鍋吃到飽套餐

最尾更係食過王子麵先,吸晒湯底d精華正到呢😋

飲品超多選擇有熱有凍。

食埋杯雪糕就超級滿足喇。
2024-04-16 61 views
朋友同我都係莞茜&牛肉控,這間質素整體唔錯,就平日下午嚟試吓,沒想到2點幾嚟到都有不少人食緊,叫左個餐加鍋等吓就食得爆漿岩莞茜豆腐鍋 岩晒我哋 莞茜控 來到果然沒有失望,整體食咗1.5小時個味道都幾濃郁,入面有莞茜仲有豆腐同粟米…打邊爐下吓火岩晒免費食到黃金地瓜條仲有幾款味粉選擇,熱呼呼吸引,地瓜條幾脆口而且加少少粉味道不錯來到當然要食牛肉啦….PrimeGrade霜降牛小排,安格斯牛肉,極黑和牛肩脊肉和牛頸脊當然不會錯過,每款肉質都幾軟熟,牛味都不錯,特別喜歡牛頸脊口感有軟之餘有咬口海鮮幾新鮮,是日海鮮蟶子和蜆叫了幾次,白鱔,蝦都爽口丸同餃唔好好大隻但都幾足料,粒粒份可以食多幾款雪糕每人可食一杯,我選了少有的椰子味入面仲有椰子碎勁好食飲品有罐裝或茶, 有款愛文芒果苿莉花茶真心唔錯有芒果同茶味又不會太甜。朋友就飲韓式飲品今次我哋食個餐7:30前離座每位$487仲有八折優惠,以這質素價錢都可以..

海鮮幾新鮮,是日海鮮蟶子和蜆叫了幾次,白鱔,蝦都爽口

丸同餃唔好好大隻但都幾足料,粒粒份可以食多幾款

雪糕每人可食一杯,我選了少有的椰子味入面仲有椰子碎勁好食

餐廳以無限時任食火鍋為賣點,環境有比較多嘅獨立卡位,唔算坐得特別迫。環境尚可。藥膳花膠雞涮涮鍋: 藥膳味、或者花膠雞湯唔夠重。攞個湯底嚟沾食物,食唔到咩嘢藥膳味。飲下湯,都唔算濃郁。麻辣湯底:反而比較鍾意麻辣湯底,夠濃郁。嗌咗小辣,都好辣!整體嚟講,湯底味道係滿意嘅。肉類:薄薄嘅牛肉,正正常常,冇咩特別。嗌咗西班牙豚肉、都係正常水平。丸類:個人最鍾意三星蔥豬肉丸,口感新鮮,滿足喜歡蔥味嘅朋友。另外芋頭貢丸都夠晒芋頭味。黑松露丸唔OK,冇黑松露味之餘,仲有浸好假嘅味道。海鮮:有蝦、蜆、聖子唔同嘅選擇。正常水平。整體嚟講:水準正常。值得讚嘅係,落咗單佢來貨嘅速度非常快。對於個服務係滿意。環境:★★★☆☆ 食物:★★★☆☆ 值得試指數:★★★☆☆

藥膳花膠雞涮涮鍋:

麻辣湯底:

肉類:

丸類:

海鮮:

有蝦、蜆、聖子唔同嘅選擇。正常水平。

環境:★★★☆☆

食物:★★★☆☆