Restaurant: My Ahjussi
Info:

2024-01-27 1190 views
好耐冇去過咁韓系嘅Cafe,一入到去已經感覺到好浪漫🌹,餐廳中間有個大螢幕播放住唔同嘅韓國歌曲,而最特別嘅係天花板好多粉紅花花,少女心爆棚💕💓💓 魚糕粉絲湯 $68去韓國最鍾意食一串一串魚糕,見到餐廳有即刻試下先,有兩大串魚糕仲有啲粉絲喺底食落去勁飽肚😳而且熱辣辣,魚糕口感方便用料扎實,煙煙韌韌好想繼續食😚五花年糕鍋 $98最鍾意喺出邊食鍋有埋Gas爐,可以睇住啲材料慢慢滾亦都保持到熱🔥🔥。一上枱已經見到非常之豐富。有辣辣嘅豬腩肉仲有好多唔同嘅蔬菜同埋年糕。豬腩肉都較為爽口而且湯底味道唔算太辣,大家都適合食既辣🤤蒜香蜂蜜炸雞🍗(6件) $1咁啱今日有優惠消費$200加$1有六件炸雞,非常之抵食😨😨炸雞每件都大嚿,而且香口,表面仲有蜂蜜,但係食落去又唔會覺得太甜🫣雞件亦都夠嫩滑 甜蜜仁拿鐵☕️ 跟餐價$20脆脆口嘅蜜仁配搭拿鐵,估唔到係幾適合,增加咗口感之如為咖啡帶嚟麥香🤤Hangry Donut $48食咗啲炸雞,忍唔住叫咗杯啤酒飲🍺。呢杯小麥啤有陣陣嘅洛神花味,係一個比較清新同埋微酸嘅小麥啤,亦都相對嚟講開胃😼😼😼My Ahjussi (大角咀)大角咀大全街39號地舖

魚糕粉絲湯 $68

五花年糕鍋 $98

蒜香蜂蜜炸雞🍗(6件) $1
咁啱今日有優惠消費$200加$1有六件炸雞,非常之抵食😨😨

甜蜜仁拿鐵☕️ 跟餐價$20

Hangry Donut $48

My Ahjussi (大角咀)
五花年糕鍋
甜蜜仁拿鐵
Hangry Donut
五花年糕鍋
甜蜜仁拿鐵
Hangry Donut
4 day(s) ago 0 views
大約年幾前食過,覺得炸野同鍋都唔錯。今次夜晚餐廳都幾多人,等左陣先入到去。兩位店員係好禮貌同快手嘅,呢樣係唯一好嘅地方。野食方面,叫左個蜂蜜粟米炸雞,醬汁係唔錯,但略嫌太少汁 淨食舊雞有啲乾,不過問題不大,整體都唔錯嘅。之後就大獲,仲有個芝士年糕同豆腐鍋。先講芝士年糕,80蚊黎講嘅芝士年糕份量有啲少,如果未到搭救都還可以。但年糕嘅醬汁好水,先唔好講芝士連辣味都好明顯唔夠。年糕份量亦極少,數埋都唔夠15舊。結果成兜嘢好似辣汁浸年糕。最難頂係海鮮豆腐鍋,成個湯只係有辣汁加水嘅味,啲急凍海鮮仲好明顯係白烚完之後求其揼落去,完全係辣味水加白烚急凍海鮮,豆腐仲要碎濕濕,好似人哋食淨啲豆腐咁,真係仲衰過喺屋企煮公仔麵。如果唔係店員態度好,真係拍枱鬧佢點解煮得啲嘢咁難食?
兩位店員係好禮貌同快手嘅,呢樣係唯一好嘅地方。

之後就大獲,仲有個芝士年糕同豆腐鍋。

如果唔係店員態度好,真係拍枱鬧佢點解煮得啲嘢咁難食?
2024-04-30 77 views
介紹下位於大角咀嘅韓國野,炸雞幾出色🍗,好味到同朋友食完一碟之後,再叫多碟,顯得我哋好大食😂😂🙈 紫菜包飯就差少少,唔係好夠味,食落好淡🥲 野飲都不錯,個人比較中意芝士奶蓋士多啤梨綠茶,冇芒果咁甜 😋F͇o͇o͇d͇ 🍱🌟1️⃣𝙆𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙁𝙞𝙨𝙝 𝘾𝙖𝙠𝙚 𝙎𝙤𝙪𝙥 魚糕粉絲湯2️⃣𝙆𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙆𝙞𝙢𝙗𝙖𝙥 韓式牛肉飯卷🌟3️⃣𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙂𝙖𝙧𝙡𝙞𝙘 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 🍯🧄🐓 蒜香蜂蜜炸雞4️⃣𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩 𝘾𝙝𝙞𝙡𝙡𝙞 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 🌶️🐓 韓式甜辣炸雞D͇r͇i͇n͇k͇ 🍹🌟5️⃣𝙄𝙘𝙚𝙙 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙖 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙁𝙤𝙖𝙢 芝士奶蓋士多啤梨綠茶🍓6️⃣𝙄𝙘𝙚𝙙 𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙖 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙁𝙤𝙖𝙢 芝士奶蓋芒果綠茶

F͇o͇o͇d͇ 🍱
🌟1️⃣𝙆𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙁𝙞𝙨𝙝 𝘾𝙖𝙠𝙚 𝙎𝙤𝙪𝙥

2️⃣𝙆𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙆𝙞𝙢𝙗𝙖𝙥
韓式牛肉飯卷

D͇r͇i͇n͇k͇ 🍹
芝士奶蓋士多啤梨綠茶🍓

韓式牛肉飯卷
2024-04-06 138 views
大角咀一向是搵食其一選擇。今天即去試試呢間都算出名嘅韓式餐廳。由於打算和友人慶生,我們預先準備了蛋糕拿去餐廳放置。職員十分友善,即使我們一改再改預約時間也未露不耐。原來當天正好是韓國某團某人生日,店舖有做應援活動,裝飾頗為粉嫩。他們家的炸雞種類選擇很多,我們選了六隻蒜香蜂蜜炸雞,即叫即做。送上枱面熱辣辣,好味!魚糕粉絲湯不過不失,粉絲偏稔。料都算多。紫菜包飯略嫌比較淡口,不算出眾。後來忍不住要叫多碟六件炸雞,今次選了韓式甜辣醬,唔食得辣嘅我一路嗌好辣一路食食食,啲炸雞真係好好味飲品也令人驚喜,士多啤梨綠茶配搭,意外地好喝,士多啤梨味沒有蓋過綠茶的微澀清香芒果味則比較甜一點,但仍喝得出層次分別。最後我們在店裏逗留了差不多兩小時職員還很好幫我們拍照留念📷

蒜香蜜糖炸雞

魚糕粉絲湯不過不失,粉絲偏稔。料都算多。
魚糕粉絲湯

紫菜包飯略嫌比較淡口,不算出眾。
紫菜包飯

韓式甜辣醬炸雞

芒果味則比較甜一點,但仍喝得出層次分別。

最後我們在店裏逗留了差不多兩小時
職員還很好幫我們拍照留念📷

2024-04-04
$171 (Tea)
Celebration
Birthday
蒜香蜜糖炸雞
韓式甜辣醬炸雞
芝士奶蓋芒果綠茶
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【大角咀韓式fusion|💿張敬軒應援打卡Cafe】🐨牛油果炸豆腐沙律 $78推薦度:⭐️⭐️⭐️牛油果係軟身無加特別調味,沙津加咗麻醬但整體唔夠... 炸豆腐出色,有預先醃過先炸,外脆內軟滑!成功拉至合格水平~.🐨蒜香蜂蜜炸雞 6pcs $98推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️炸雞炸得比較乾身,幸好炸粉夠薄,唔會好硬~加上蒜香同埋蜜糖味都好濃,佈滿晒全個外皮,甜甜地好開胃~唯一覺得六件份量都比較少,如果以呢個份量計12件就比較抵!.🐨啖啖肉薄餅 $128推薦度:⭐️⭐️兩個手工pizza都係非常之硬好難咬🫥🫥完全唔覺得係即叫即做... 肉粒同蔬菜嘅比例大約一半一半,但係肉類都係偏鹹,牛肉仲烤得太乾有啲硬...煙肉都食唔到原有嘅香味... 上面灑咗少量嘅芝士粉,亦都係致命傷,令到成個Pizza鹹上加鹹....🐨海鮮薄餅 $128推薦度:⭐️海鮮就同啖啖肉相反,佢係偏淡......全部海鮮基本上都冇調味~蟹柳魷魚蝦蜆肉仲要無一樣有海鮮味,想像唔到雪咗幾耐!好衰唔衰呢個Pizza仲要有菠蘿,菠蘿嘅汁令到成個Pizza濕笠笠,口感更加奇怪....🐨卡邦尼煙肉泡
.#foodie #hk #hkfoodie
🐨海鮮薄餅 $128
推薦度:⭐️
🐨卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72
推薦度:⭐️
絕對唔識欣賞呢一個fusion菜,卡邦尼煙肉意粉黎計,佢係有好足料嘅煙肉,但係可惜失去咗卡邦尼cream嘅醬汁,令到成個意粉偏向比較乾身,冇卡邦尼掛汁Juice嘅感覺... 但係因為上面都係鋪滿咗芝士粉,如果期望係芝士意粉絕對合格!不過可惜我叫嘅係泡菜意粉,我完全食唔到泡菜味,就連泡菜應有嘅爽口同埋健康感都搵唔到...
⌫另收加一服務費
🪸環境:👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡
🛠️分類:#HTB大角咀 #HTB韓國菜 #HTB韓式
#大角咀美食 #大角咀 #韓國菜 #韓國 #韓式 #薄餅 #炸雞 #美食推介
  • 蒜香蜂蜜炸雞
  • 牛油果炸豆腐沙律
【大角咀•My Ahjussi】@myahjussi_hkππππππππππππππππππππππππππππππ大角咀超人氣抵食韓式餐廳新豬肉蕃茄薄餅(新豬肉、蕃茄、蕃茄醬、馬蘇裡拉芝士)118$這個披薩有著新鮮的蕃茄和香噴噴的新豬肉。餅皮焦酥香脆,蕃茄醬和馬蘇裡拉芝士的搭配非常美味。燒鰻魚南瓜燴飯 148$主要部分是燒鰻魚,它非常鮮嫩且多汁。鰻魚與燒煮過的南瓜和飯混合在一起,這樣就產生了令人難以忘懷的口感和風味。特別是南瓜的甜味和鰻魚的鮮味完美融合在一起,讓我回味無窮。6件炸雞 蒜香蜂蜜口味 +1$惠顧滿200蚊即可一蚊優惠價購買 優惠做到2月4日他們的蒜香蜂蜜口味的炸雞。這個口味真的是我第一次嘗試,但是非常好吃!炸雞皮香脆,肉質鮮嫩多汁,外面淋上的蒜和蜂蜜醬汁給了整個菜品一個美妙的風味。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 294(加一)✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#大角咀美食 #My Ahjussi #web3大角咀My Ahjussi大角咀大全街39號地舖
【大角咀•My Ahjussi】@myahjussi_hk
大角咀超人氣抵食韓式餐廳

燒鰻魚南瓜燴飯 148$

6件炸雞 蒜香蜂蜜口味 +1$
惠顧滿200蚊即可一蚊優惠價購買 優惠做到2月4日

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 294(加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#大角咀美食 #My Ahjussi #web3大角咀
My Ahjussi
2024-01-24 130 views
呢間餐廳位於大角咀,堂食而家仲做緊個好正既優惠就係食滿$200就可以加$1換購半打炸雞,WA,半打炸雞呢個價錢咁吸引所以我地叫左一份6件既蜜糖芥末醬炸雞,炸雞份量好大件抵食,而且熱辣辣,脆卜卜,另外,我地仲叫左一份韓國辣五花肉年糕鍋,除左辣年糕入面仲有好多配菜大大鍋好入味,辣得幾過癮,韓式牛肉卷呢個係小編最愛入面包左醃蘿蔔同埋牛肉足料同好多幫你切埋先上碟,好細心,職員會成日幫你換碟,同埋叫左個千島海鮮PIZZA,PIZZA香噴噴,即叩即整。
2024-01-24 70 views
一直想與女兒來大角咀這間餐廳晚飯,因為朋友告知這裏環境很適合喜愛韓團的少女到訪。在平日的晚上七時左右來到,已經要等位了,幸好只等了10分鐘左右,下次來一定要預早訂位啊!門外當眼處已經看到一個很吸引的優惠,就係消費滿$200,可以$1優惠價購買六件炸雞,而且仲有多款口味選擇!正!~熔岩芝士餐肉蛋漿泡菜炒飯:呢個真係值得試吓,上枱用小火爐以鐵板加熱,職員在你面前將飯及所有配料炒香,芝士更造成拉絲效果,激盡視覺享受。~黑松露本菇野菌豆乳汁意粉:素食者必試,特別之處是用豆乳汁,而不是普通忌廉汁,令意粉帶有一些豆乳味,都幾夾。~牛油蜂蜜栗米炸雞:幾乎係每台必點嘅味道,粟米香甜,炸雞香脆!飲品方面,凡點主菜可以半價選購飲品,我點了奶蓋芒果綠茶及玫瑰花茶,好抵飲。最後女兒好想食一啲甜嘅嘢,但係原來餐廳冇甜品供應,好彩比我發現原來呢度竟然有懷舊飲品「黑牛」,朱古力雪糕加可樂更能滿足女兒呢!

~熔岩芝士餐肉蛋漿泡菜炒飯:

2024-01-19 74 views
難得媽咪話今晚得閒,掛住佢就請佢食餐飯啦!想帶佢去感受下年輕人嘅氣息~聽朋友講大角咀有一間韓式舖頭幾好,就同佢嚟啦~舖頭名好得意…My Ahjussi…即係「我的大叔」?唔通係致敬套韓劇??😜媽咪話唔係好肚餓,咁就先叫個炸豆腐牛油果沙律🥙~一上枱佢就話:咦?又熱又凍嘅?😁Fusion嘅嘢你識咩呀~😜不過炸豆腐沙律我都係第一次食,估唔到啲豆腐非常嫩滑,配埋牛油果同麻醬沙律,又幾夾喎!!🥰👍🏻再叫多個辣炒五花肉年糕鍋,個鍋除咗爽口嘅豬腩肉,仲有好多蔬菜:京蔥、金菇、韮菜、泡菜同埋年糕,味道唔會太辣,甜甜地,啱曬媽咪~🍲我最鍾意食粉絲,就叫個魚糕粉絲湯,除咗粉絲,仲有兩大串魚糕加肉丸子,其實食完都幾飽肚~🥣要一提~佢嘅泡菜真係好好味,最鍾意韓式傳統泡菜嗰隻魷魚鹹香味,我叫咗杯玫瑰花茶畀媽咪☕,我就飲芝士奶蓋蜜桃綠茶🍹。最衰媽咪話唔食熱氣嘢~如果唔係就會享用埋店內內做緊「一蚊六件雞」嘅優惠啦~不過大家都食得好開心!!🥰🤗

炸豆腐牛油果沙律

辣炒腩肉年糕鍋
好好味嘅泡菜
玫瑰花茶
2024-01-18 62 views
可能係近期食過最抵食高CP值韓國fusion菜😳?當日去見到有新優惠,消費滿$200,加$1即送半打炸雞!仲可以任揀六款口味,而且6pm前不收加一🔥2個main嗌多杯嘢飲已經夠數可以加$1炸雞,為返2個人最平人均$11x埋單😎-👍🏻釜山醬油和牛牛肉蓋飯 $98超抵食!用上Prime級和牛,賣呢個價性價比極高和牛燒至五成熟,粉嫩無筋,有牛味又juicy配搭韭菜、蒜蓉嘅自家製甜醬汁,中和返和牛嘅油膩感加埋蛋汁同飯素撈飯,呢個冇得輸🥹-👍🏻辣炒五花肉年糕鍋 $98另一超抵食!平時啲鍋物閒閒地都過百蚊湯底辣中帶甜,辣度適中,濃而不鹹加上大量蒜泥,蒜辣惹味🤤五花肉肉質軟嫩,煮耐咗都唔怕韌,好入味配料仲有年糕、大量泡菜、大豆芽、韭菜、娃娃菜整體份量好多,兩個人食都夠,真心抵食-👍🏻軟殼蟹櫻花蝦麵豉醬意粉 $138特色fusion item,味道幾有驚喜軟殼蟹酥脆唔油膩,蟹身多肉鮮甜加入麵豉醬調味,有別於一般carbonara,creamy得嚟有麵豉鹹香同櫻花蝦鮮味-👍🏻粟米牛油蜂蜜炸雞 $1冇睇錯真係$1😂外皮香脆,淋上適量嘅蜂蜜牛油,食落有淡淡蒜香🧈肉質不過不失,以一蚊嚟講無可挑剔啦,性價比爆燈
可能係近期食過最抵食高CP值韓國fusion菜😳?
當日去見到有新優惠,消費滿$200,加$1即送半打炸雞
仲可以任揀六款口味,而且6pm前不收加一🔥
👍🏻釜山醬油和牛牛肉蓋飯 $98
超抵食!用上Prime級和牛,賣呢個價性價比極高
和牛燒至五成熟,粉嫩無筋,有牛味又juicy
配搭韭菜、蒜蓉嘅自家製甜醬汁,中和返和牛嘅油膩感
加埋蛋汁同飯素撈飯,呢個冇得輸🥹
👍🏻辣炒五花肉年糕鍋 $98
另一超抵食!平時啲鍋物閒閒地都過百蚊
湯底辣中帶甜,辣度適中,濃而不鹹
加上大量蒜泥,蒜辣惹味🤤
五花肉肉質軟嫩,煮耐咗都唔怕韌,好入味
配料仲有年糕、大量泡菜、大豆芽、韭菜、娃娃菜
整體份量好多,兩個人食都夠,真心抵食
👍🏻軟殼蟹櫻花蝦麵豉醬意粉 $138
特色fusion item,味道幾有驚喜
軟殼蟹酥脆唔油膩,蟹身多肉鮮甜
👍🏻粟米牛油蜂蜜炸雞 $1
肉質不過不失,以一蚊嚟講無可挑剔啦,性價比爆燈🤣
另外有5款口味,蒜香蜂蜜/甜辣/芝士/蜜糖芥末/BBQ醬
味道:8/10
性價比:9/10
📍 #MyAhjussi @myahjussi_hk
大角咀大全街39號地舖
#poorjj大角咀 #poorjj韓國菜 #poorjj西餐
2024-01-16 55 views
平時鍾意去Cafe探店,今次嚟到My Ahjussi探店,是一家韓式Cafe,對大玻璃窗嘅餐廳特別有好感😌 天花板是淡粉紅花花裝飾,好少女心💗場邊有大電視播住K-Pop 好有氣氛打卡貼士:坐近門口窗邊位置,從窗外拍攝,就會拍出文青感覺✨餐前小碟有醃蘿蔔和泡菜,喜歡這裏的泡菜,辣到和酸度也是剛剛好韓式素牛肉飯卷未食過素牛肉,特意點來試吓,味道都唔錯,雖然唔係十分似牛肉,不過點埋酸酸哋嘅醬汁,好開胃,口感豐富,真是素食🥒者福音黑松露本菇野菌豆乳汁意粉黑松露香濃,好多菇,加上豆乳嘅味道,好夾!味道似白汁,就是多一分豆乳味道,更香濃呢度嘅咖啡都幾多款式選擇鍾意飲特色咖啡嘅可以試吓,我點了Rose latte,沒有失望,確實不錯👍🏻

打卡貼士:坐近門口窗邊位置,從窗外拍攝,就會拍出文青感覺✨

韓式素牛肉飯卷

黑松露本菇野菌豆乳汁意粉

呢度嘅咖啡都幾多款式選擇
2024-01-10
$140 (Tea)
2024-01-13 54 views
路過見到間餐廳幾靚, 花花天花頂,純白系加投影播放K-pop mv, 有家的感覺。配合SJ D&E主題, 12月16 係出道12週年, 感動。餐廳係韓系西餐廳,fusion 菜都幾特別, 炸雞做緊promotion 好抵食, 但我地怕熱氣無試。仲有提供素食,例如素麥樂雞。餐前一律都有醃蘿蔔&泡菜。♡魚糕粉絲湯 $68韓國菜必食魚糕! 呢間份量幾足, 魚糕魚蛋仲有大碗粉絲。♡厚餐肉飯卷 $68第二必點Gimbap, 有配沙律。♡真露海蜆粉絲 $138俾個名吸引左, 唔知大家鐘唔鐘意飲真露呢。 個湯底甜甜地, 韓國粉絲比較健康。
前菜

♡魚糕粉絲湯 $68
韓國菜必食魚糕! 呢間份量幾足, 魚糕魚蛋仲有大碗粉絲。

♡厚餐肉飯卷 $68
第二必點Gimbap, 有配沙律。
厚餐肉飯卷

♡真露海蜆粉絲 $138
真露海蜆粉絲
2024-01-10
真露海蜆粉絲
2024-01-10 38 views
同行友人平時有追開韓星,話呢度早排以SJ東海同銀赫嘅D&E12周年做主題,想嚟朝聖下。☕️甜麥仁拿鐵 ($40)咖啡底味濃,但加埋脆脆嘅甜麥仁一齊成件事就好balance,同埋d甜麥仁浸咗陣latte都仲有咬口👍🍑奶蓋蜜桃綠茶 ($46)奶蓋甜甜地,奶味都幾濃,蜜桃綠茶甜度適中,飲落幾fresh,唔係果糖漿味,推介🙌🐟魚糕粉絲湯 ($68)湯底🥘飲落幾清但幾夠味,除咗魚糕串,湯入面仲有d粉絲同魚糕,都幾多料。🐷泡菜五花肉飯捲($68)韓國菜點少得飯捲❗️五花肉加埋醬汁一齊幾香,泡菜味都幾出,唔錯。🧉蒜香蜂蜜炸雞($98 6件)雞翼、雞脾同雞胸各兩件,打咗陣卡擺咗陣出食,個外皮都仲脆,而醬汁嘅蒜同蜂蜜味幾balance。雞脾雞翼滑,所以點都好食,點知雞胸又ok bo,算juicy,食完呢個勁飽。

☕️甜麥仁拿鐵 ($40)

🍑奶蓋蜜桃綠茶 ($46)

🐟魚糕粉絲湯 ($68)

🐷泡菜五花肉飯捲($68)

🧉蒜香蜂蜜炸雞($98 6件)

2024-01-09
Type of Meal
Dinner
2024-01-08 50 views
MyAhjussi位於大角咀,奧運站出來走五分鐘就到,店鋪裝修好少女,淺色色調比人好cozy既感覺。🍝素香草醬大蝦長通粉128HKD店鋪主打素食菜單,我地嗌左素青醬通粉,大蝦🍤好好味,質感同口味都同真蝦好似,青醬中load左好多香料,同埋堅果,每一啖都食到脆脆松子,好香口!勁好味🤤🍙牛肉捲60HKD韓式紫菜捲飯,有燒牛肉、黃蘿蔔、胡蘿蔔三種食材,口感層次豐富,飯捲佐以一碟芝麻油,蘸小小芝麻油更加香口。🍺Si L Dan😂 48HKD有松葉和柚子香味既啤酒,幾好入口,清清地,好特別!🍫特濃朱古力跟餐+24HKD嗌左杯特濃朱古力,對比一般朱古力冇咁甜,口感順滑濃郁,鍾意朱古力既朋友要來試下!

🍝素香草醬大蝦長通粉128HKD

🍙牛肉捲60HKD

🍺Si L Dan😂 48HKD
有松葉和柚子香味既啤酒,幾好入口,清清地,好特別!

🍫特濃朱古力跟餐+24HKD
2024-01-06
2023-11-17 92 views
是日午餐去左呢間韓國菜!!!入去見裝修不錯,應該會幾好掛。。。點左個吉列🦑意粉,無影相,因為個樣已經麻麻地,無興趣影。。。🦑炸到好深色,已經心知不妙。。。點知,估唔到,真係伏囉。。。佢得三係瘦身嘅,本身已經唔熱,仲要硬柴柴嘅炸槳,真係十分失望。。。以為個意粉可以食飽算,點知佢係無味嘅。。。真係無味。。。自己加鹽加黑椒先免強叫有返d味可以食到。。。早知食d有味嘅鍋飯。。。不過無下次。。。午餐加咖啡,$118,個心好唔舒服。。。
是日午餐去左呢間韓國菜!!!
入去見裝修不錯,
應該會幾好掛。。。
🦑炸到好深色,已經心知不妙。。。
點知,估唔到,真係伏囉。。。
早知食d有味嘅鍋飯。。。
不過無下次。。。
午餐加咖啡,$118,個心好唔舒服。。。