唔知點解男朋友對南山邨好有情意結去南山邨必吃⥅品香樓 ⥆ ୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨𝓛𝓾𝓷𝓬𝓱 𝓶𝓮𝓷𝓾都好多野揀(๑•̀ㅂ•́)و✧星期一至五都有唔同選擇⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ ᴹʸ ᶜʰᵒⁱᶜᵉ✧ 泰式香草葉辣肉碎炒飯 $𝟜𝟠 ✧本身仲覺得好難揀 食咩好 ⚆_⚆選擇困難症但最後見到辣肉碎炒飯好掛住泰國 好想食泰國菜個飯都幾多 仲有個大蝦片再加左個凍朱加忌廉+$𝟙𝟘 ᶠᵃᵗᶠᵃᵗ啦 不過食得好開心好滿足(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)ᴹʸ ᵇᵒʸᶠʳⁱᵉⁿᵈ’ˢ ᶜʰᵒⁱᶜᵉ ✧ 蜜桃沙拉骨菜飯 $𝟜𝟠 ✧無我選擇既錦出色 份量無我個錦多好似有啲甜 但唔阻礙我男朋友既食慾 全清ᕙ(•̤᷆ ॒ ູ•̤᷇)ᕘ₊˚ 熱飲免費黎食飯 記住去樓上影埋相先走  (•̀ᴗ• )  ℝ𝕖𝕒𝕝 ℍ𝕠𝕟𝕘 𝕂𝕠𝕟𝕘 地址 : 品香樓中西風味餐廳 (石硤尾)石硤尾南山村南山商場平台204-205及210-213號舖#香港美食 #香港打卡 #南山村 #石硤尾 #品香樓 #石硤尾美食 #舊香港 #屋村

唔知點解男朋友對南山邨好有情意結

但最後見到辣肉碎炒飯
好掛住泰國 好想食泰國菜
個飯都幾多 仲有個大蝦片
再加左個凍朱加忌廉+$𝟙𝟘
ᶠᵃᵗᶠᵃᵗ啦 不過食得好開心好滿足(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

ᴹʸ ᵇᵒʸᶠʳⁱᵉⁿᵈ’ˢ ᶜʰᵒⁱᶜᵉ
✧ 蜜桃沙拉骨菜飯 $𝟜𝟠 ✧
無我選擇既錦出色 份量無我個錦多
熱飲免費

黎食飯 記住去樓上影埋相先走  (•̀ᴗ• )
ℝ𝕖𝕒𝕝 ℍ𝕠𝕟𝕘 𝕂𝕠𝕟𝕘

地址 : 品香樓中西風味餐廳 (石硤尾)
石硤尾南山村南山商場平台204-205及210-213號舖