燒肉ONE

Yakiniku One
呢間餐廳就位於世貿中心對面 都好易認平日晚餐唔使等位直入佢啲套餐全日都供應,抵食,又唔使收+1🔥不過整體來講呢味道同質素都唔算太好.🔥D餐 美國牛小排+美國牛板腱套餐 200g $158美國牛小排+美國牛板腱 (200g)配日本新潟A+珍珠米飯,麵豉湯,CocoBerry雪糕米飯仲可以揀唔同嘅份量 價錢一樣🤭特別推介牛小排 油脂尚算豐富.🔥I餐 牛魔王燒肉套餐$188澳洲M8和牛牛胸腹+美國牛小排+美國牛頸脊+美國牛板腱 200g.配上日本新潟A+珍珠米飯 ,麵豉湯,日本泡芙M8和牛不過不失吧 覺得有少少物非所值都係鍾意食牛小排 牛板腱多啲 感覺上性價比更高😂.另外仲叫左 🔥魷魚鬚天婦羅(50g) $28.0🔥日本甲羅燒额 $48燒鰻魚串(2串)$58.燒鰻魚好好食 😋夠晒肥美,不過要記得自己控制火候🤣🤣 仲可以自己配埋啲醬汁甲羅燒用嚟撈飯真係好正😋另外,佢嘅炸物魷魚鬚天婦羅都好食😋😋.另外要一讚嘅係餐廳有超過20種醬汁俾你自己選擇真係花多眼亂 又排你揀😂😂不過整體來講 而家咁多間一人燒肉店呢間真係比較遜色其他餐廳嘅質素明顯比較好希望佢會改善一下
呢間餐廳就位於世貿中心對面 都好易認
平日晚餐唔使等位直入
佢啲套餐全日都供應,抵食,又唔使收+1🔥
不過整體來講呢味道同質素都唔算太好
🔥D餐 美國牛小排+美國牛板腱套餐 200g $158
美國牛小排+美國牛板腱 (200g)
配日本新潟A+珍珠米飯,麵豉湯,CocoBerry雪糕
米飯仲可以揀唔同嘅份量 價錢一樣🤭
特別推介牛小排 油脂尚算豐富

🔥I餐 牛魔王燒肉套餐$188
配上日本新潟A+珍珠米飯 ,麵豉湯,日本泡芙
M8和牛不過不失吧 覺得有少少物非所值

都係鍾意食牛小排 牛板腱多啲 感覺上性價比更高😂

另外仲叫左
🔥魷魚鬚天婦羅(50g) $28.0
🔥日本甲羅燒额 $48
燒鰻魚串(2串)$58

甲羅燒用嚟撈飯真係好正😋
另外,佢嘅炸物魷魚鬚天婦羅都好食😋😋
另外要一讚嘅係餐廳有超過20種醬汁俾你自己選擇
真係花多眼亂 又排你揀😂😂