2024-03-17 138 views
一啲都唔嘛嘛哋嘅餐廳😋從環境、餐牌到食物都係帶着趣怪,見到餐廳所花嘅心思🩷最緊要係每款食物都好味,我已經黎咗幾次,每次都會有新鮮感👍🏻😍必食推介1️⃣有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵$145睇到相都想再食,非常之足料,每啖都會食到真蟹肉🦀蟹籽、蟹棒,好滿足😋😋😋😋😋2️⃣玉子豆腐無乜豆漿味既豆漿燉飯驚唔驚$142(有蟹肉)怕上一個意粉太濃味嘅可以揀呢個燉飯,清淡得黎食落都好香架!重點係佢入面都有蟹肉👍🏻😋😋😋😋3️⃣記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼(蜜糖芥末)$72呢個係每次黎都係必叫嘅小食,因為佢有4種味道選擇,包括微辣原味、芝士粉、避風塘&我今次試嘅蜜糖芥末😋😋😋😋😋4️⃣非一般一般檸檬果皮烏龍茶沙冰(簡稱檸茶)今次飲品揀咗檸茶沙冰,平時鍾意飲檸茶嘅你一定要點,因為飲落好香好清新,仲可以解膩。😋😋😋😋

😍必食推介

1️⃣有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵$145
😋😋😋😋😋

2️⃣玉子豆腐無乜豆漿味既豆漿燉飯驚唔驚$142(有蟹肉)
😋😋😋😋

3️⃣記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼(蜜糖芥末)
😋😋😋😋😋

4️⃣非一般一般檸檬果皮烏龍茶沙冰(簡稱檸茶)
😋😋😋😋