雖然已訂位,都要等一等,不過唔介意,因為故地重遊,醉翁之意不在酒,趁機可周圍行一行。入坐後點菜,菜上得不慢,熱既菜色夠熱,凍既亦夠凍。我地5個人,當中1個人細食,叫了:風沙雞翼: 味道唔錯,夠入味,惹味得來係皮脆,入口可感受到有幾咁熱氣!蜜桃沙拉骨: 個汁果味濃,好似用左罐頭汁,肉就大少適中,只係肉味略嫌「削」左少少,個皮就LOK LOK脆。整體而言也是不俗。手撕雞: 汁味道唔太濃,總算味道夠---我指D調味,肉就始終不鮮(唔怪師傅...本地已難找到十足的「肉有肉味」...)。經典朱古力: 朱古力味濃,加CREAM當然很滑,整體係好味... 後果是女生大叫「好肥呀 」XD... ORDER佢全為懷舊!整體而言,3,5知己,食感情,此處一帶人情味濃,應該還會再來。

風沙雞翼
蜜桃沙拉骨
手撕雞
朱古力
Other Info. : 當晚都多人等位,建議唔好WALK IN。
2014-07-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
風沙雞翼
蜜桃沙拉骨