2019-03-20 18 views
店舖並唔係位於大街上,而係位於寶勒巷其中一幢大廈內的地舖,大家只要見到大廈寫住PRAT 10行入去就會見到,入到去係一間太約有30個位的小店,我地7點去到,唔太多人,但之後已經越黎越多人,幾乎滿座,想黎食既朋友最好預先訂位。串燒款式非常多,有海觧類、牛肉、其他肉類、蔬菜類同埋一d特戌的串燒,鍾意食辣的朋友一定要試佢的醬汁,有點泰底醬汁的感覺,仲幾辣添。蒜蓉燒廣島生蠔3PCS—生蠔好鮮甜,平時好少會配蒜蓉食,估唔到咁夾,必食推介。燒珍寶大扇貝—珍寶大扇貝足足有手掌咁大呀。貴妃蚌 2PCS—貴妃蚌唔係恆常MENU有的食物,見到有梗係即刻叫黎試下。黑松露鵝盰多士燒黑豚肉龍躉卷 (鹽燒) —燒到外脆內軟。沙嗲燒厚魚肚、日本霜降和牛串、海鹽燒皇牌牛舌、海鹽燒牛肩胛、燒雞心、海鹽燒法國鮮蘆筍沙嗲燒厚魚肚—魚肚真係好厚,配埋惹味的沙嗲汁,正。日本霜降和牛串—帶有濃郁的和牛味,肉質好軟熟。

蒜蓉燒廣島生蠔

燒珍寶大扇貝

燒珍寶大扇貝—珍寶大扇貝足足有手掌咁大呀。
貴妃蚌

黑松露鵝盰多士
燒黑豚肉龍躉卷 (鹽燒)

燒黑豚肉龍躉卷 (鹽燒) —燒到外脆內軟。

沙嗲燒厚魚肚—魚肚真係好厚,配埋惹味的沙嗲汁,正。
日本霜降和牛串—帶有濃郁的和牛味,肉質好軟熟。

蒜蓉燒廣島生蠔
燒珍寶大扇貝
貴妃蚌
燒黑豚肉龍躉卷 (鹽燒)
  • 燒廣島生蠔
  • 沙嗲燒厚魚肚