2024-04-18 770 views
位於皇后大道中依間樓上fusion酒吧餐廳一直深受附近OL打工仔歡迎最岩放工落黎飲杯野 食下煙 吹下水我今日都去左朝聖😍餐廳有室內外座位 設計時尚 整潔空間感十足人手安排好足夠 而且每位staff都好friendly同細心 真心要讚一讚💕⭕️ AKAGAI ($138)赤貝都屬於我地幾常食既貝類之一依款做法好清新 包住蔥 蘆筍 加埋少少spicy sauce 作為前菜幾開胃😌⭕️ SHREDDED CELTUCE SALAD ($68)第二款salad都好fresh 萵筍刨成絲 配搭三文魚籽 柴魚片 同蘿蔔蓉好鮮味 好夾 完全零負擔😍⭕️ CARAMELIZED PUMPKIN🎃 ($88)睇相吸引🤩 真樣💯南瓜外層燒至焦糖 好脆口內裡軟身 保留南瓜嘅原味 💕私心最愛⭕️ CHARCOAL GRILLED EEL ($288)有味道😋 有gimmick🔥鰻魚上枱後 店員會拎舊炭埋枱辣一辣佢魚肉十分彈牙 厚實 唔係出邊食開好軟身嗰隻最過癮係入口後 (皮果邊)食到有少少麻嘅感覺成個感覺好新鮮 亦好好味🤤⭕️ A4 WAGYU CUTLET CHARCOAL SANDO ($328)萬眾期待嘅主角 和
位於皇后大道中依間樓上fusion酒吧餐廳
一直深受附近OL打工仔歡迎
最岩放工落黎飲杯野 食下煙 吹下水
我今日都去左朝聖😍
餐廳有室內外座位 設計時尚 整潔
空間感十足
真心要讚一讚💕

⭕️ AKAGAI ($138)
赤貝都屬於我地幾常食既貝類之一

第二款salad都好fresh
萵筍刨成絲 配搭三文魚籽 柴魚片 同蘿蔔蓉
好鮮味 好夾 完全零負擔😍

⭕️ CARAMELIZED PUMPKIN🎃 ($88)
睇相吸引🤩 真樣💯

萬眾期待嘅主角 和牛三文治🐮
中間塊牛用吉列方式烹調過 juicy有咬口😬
竹炭麵包皮有驚喜 成個dish睇得食得又打卡able
正📸

⭕️ AOAO SANGRIA🍸/ GINGER BEER🍺
飲品方面 我叫左杯signature Sangria
店員話依款好受歡迎 👏🏻
餐廳用咗champagne代替紅酒 我個人幾鍾意
之後返嚟都一定會嗌🤗
  • CHARCOAL GRILLED EEL
  • A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando
  • caramelized  pumpkin