👩🏻‍🍳Idiots推介必食主打人氣手工意大利麵!🤤餐廳座位唔多 想食就要早啲book定位喇~雖然地方較細 不過餐枱之間距離都算適中 食飯嗰陣可以望到廚房氣氛比較寧靜 適合少人嘅約會~❤️‍🔥海鮮他他 $168必試前菜🤤🤤一食落就覺得成個口好fresh~好大陣檸檬汁香味 但又唔會有酸嘅感覺啲食材都好新鮮🥰蟹肉入面夾住牛油果蓉同帆立貝 全部嘅配搭加埋好match🥰❤️‍🔥傳統卡邦尼手造意大利幼麵 $168必試~蛋香醬好濃好creamy🥰有一粒粒嘅煙肉 味道似風乾咗嘅醃豬肉而唔係平時食嘅煙肉~意粉就偏實~有啲筋性?唔會好軟好淋 係真手打意粉🥰整體嚟講鹹香味好重 食完成個口都係蛋黃同煙肉味😹🤤🌟手造意大利貓耳朵意粉配黑胡椒汁及舞茸菇 $188個醬汁同樣係好creamy 仲拉到絲~不過唔太食得出有黑胡椒味😗貓耳朵軟硬適中 有咬口同韌度~但又唔會食落一舊粉團咁🌟Tiramisù $98可以另外配一球雪糕🤤idiot揀咗冧酒提子~Tiramisù咖啡味唔重 cream偏多 有少少漏😗不過配雪糕食都可以中和返~
👩🏻‍🍳Idiots推介
必食主打人氣手工意大利麵!🤤
餐廳座位唔多 想食就要早啲book定位喇~
氣氛比較寧靜 適合少人嘅約會~

❤️‍🔥海鮮他他 $168

❤️‍🔥傳統卡邦尼手造意大利幼麵 $168
必試~蛋香醬好濃好creamy🥰
有一粒粒嘅煙肉 味道似風乾咗嘅醃豬肉而唔係平時食嘅煙肉~
意粉就偏實~有啲筋性?唔會好軟好淋 係真手打意粉🥰
整體嚟講鹹香味好重 食完成個口都係蛋黃同煙肉味😹🤤

🌟手造意大利貓耳朵意粉配黑胡椒汁及舞茸菇 $188
貓耳朵軟硬適中 有咬口同韌度~但又唔會食落一舊粉團咁

🌟Tiramisù $98
可以另外配一球雪糕🤤idiot揀咗冧酒提子~
2023-04-20