2024-05-01 78 views
人見人愛酸菜魚(寬粉)我哋兩個人所以叫咗個regular size,辣度我哋就揀咗小辣,我見佢另外仲有個土豪版for 3-4個人,但呢個份量係足夠兩個人食有餘,魚肉同寬粉嘅份量都好多,而且魚肉鮮嫩,寬粉又有口感同索咗啲酸辣湯汁特別好食,如果再多啲酸菜就更加好。經典香辣鍋好耐冇食過麻辣香鍋,見應該係呢度嘅招牌菜,我哋都唔執輸~ 最少要自選5款配料,我哋叫咗肥牛、蓮藕片、土豆、金針菇同埋娃娃菜,一樣都係叫咗小辣,一上菜就見到好足料好大兜,啲配料索曬啲麻辣汁,食落好惹味!川式口水雞川菜經典中嘅經典緊係要try try佢,雞肉夠嫩仲要啖啖肉,配埋辣椒油同各種香料,食到停唔到口。檸檬蘇打 & 熱情果蘇打食辣野緊係要叫返杯野飲,夠fresh同解辣,唔會特別甜不錯!

人見人愛酸菜魚(寬粉)

經典香辣鍋

川式口水雞