收工黎搵住喺將軍澳的朋友食飯,就特登黎返呢間高質海邊cafe,食嘢之前仲有海濱夜景可以睇😌✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼ 🥗燒虎蝦帶子田園沙律配檸檬油醋汁 $128加牛油果 $15每次必叫嘅沙律,依然keep到水準,虎蝦同帶子一樣大大隻,彈牙又好味今次再加咗份牛油果🥑,新鮮嘅果肉配埋沙律夠fresh🌟 🥯油漬黃油雞賓尼迪 $118加牛油果 $15加煙三文魚 $25上面啲餸多到差啲睇唔到塊多士😜,酸種多士口感比較結實,配水波蛋🥚嚟食就啱啱好。仲有手撕雞配上自家製辣醬,非常惹味,而且唔會太辣,食落都夾,多士係偏硬有咬口個款,係我口味👍🏻口痕的朋友再加咗份牛油果同煙三文魚,煙三文魚個味調得好好,又唔會太鹹,就咁食或者連埋多士都好食 🥣松葉蟹肉軟殼蟹飯 $148有成隻軟殼蟹🦀,而且整得好香脆,另外仲有松葉蟹肉,溫泉蛋,飛魚籽同青瓜絲,份量十足而且口感豐富,整體價錢非常抵食 ☕️Hot Latte $45今次都係轉燕麥奶同decaf,唔駛夜晚眼光光🤗心形拉花簡約好睇~ ☕️Hot 85% Chocolate $50有驚喜值得一試!!!!朱古力味勁香濃,真喺好似食緊85%朱古力嘅味🍫,朱古力控千

✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼
🥗燒虎蝦帶子田園沙律配檸檬油醋汁 $128
加牛油果 $15

今次再加咗份牛油果🥑,新鮮嘅果肉配埋沙律夠fresh🌟

🥯油漬黃油雞賓尼迪 $118

松葉蟹肉軟殼蟹飯

☕️Hot Latte $45

oatmilk latte

☕️Hot 85% Chocolate $50
有驚喜值得一試!!!!朱古力味勁香濃,真喺好似食緊85%朱古力嘅味🍫,朱古力控千祈唔好錯過

雖然記得更加有義大利gelato雪糕車供應,當日都有4-5款味😏,但我同朋友呢日唔方便食凍嘢就無叫啦🤣之後趁未冬天再去食~

油漬黃油雞賓尼迪
松葉蟹肉軟殼蟹飯