2024-05-16 41 views
聽日放假,今日收工當然要chill一chill😎今日約左一個好耐無見既朋友食飯,大家都想靜靜地食下野傾下計,於是決定去居酒屋~之前食過申子覺得好食,今次就再encore(´▽`).申子海膽和牛燒$378呢個真係必叫!和牛可以揀熟度,店員推介五至七成,我哋就揀左七成熟,店員會即場係你面前用火槍燒。和牛包住佈滿蛋汁既米飯,面頭鋪上海膽同魚子,未食已經期待,每一啖都好滿足.極上蟹膏蟹肉燉飯 $288我見到餐牌上既圖就話要叫,我係比佢個蟹蓋吸引左😂燉飯有蟹膏、蟹肉同蟹籽,口感豐富,每一啖都充滿蟹味.汁燒蒜片牛柳粒 $128牛柳粒煮得剛好,牛味濃郁配埋蒜片同醬汁嘅調味,令人不知不覺咁食哂.火炙大蝦讚岐手打烏冬 $168火炙蝦大隻又彈牙,面頭擺左大量櫻花蝦,湯底濃郁鮮味

申子海膽和牛燒$378

極上蟹膏蟹肉燉飯 $288

汁燒蒜片牛柳粒 $128

火炙大蝦讚岐手打烏冬 $168
火炙蝦大隻又彈牙,面頭擺左大量櫻花蝦,湯底濃郁鮮味

• 申子海膽和牛燒
  • 極上蟹肉蟹膏燉飯