旺角日式空中cafe🌻有室內同室外位置可以入座室外既環境就靚d,不過就好full booking但係而家天氣咁熱咁曬,我都係推薦大家簡返室內啦,室內環境都靚架提提大家記住要預早book枱,因為都幾full ga當日未咁熱,我地就係因為遲左book, 就冇晒室外枱lu😞講返呢到真係好適合同密友黎聚會,好優閒好舒服🎉食物款類都唔少,有便當又有甜品,黎食午餐同晚餐又得,下午茶又得🤣當日同朋友黎食下午茶,嗌左好多人推介既伯爵茶麻薯傳統班戟擺碟已經好靚,一定要相機食先menu上形容係傳統班戟,個人認為一啲都唔傳統🤣班戟口感並唔會好硬同實,好軟熟,食完唔會好飽濟,好特別另外伯爵茶味都好突出,暖暖既班戟配上凍冰冰既雪糕,中間仲有一層軟淋淋煙韌韌既麻薯,口感好豐富做得好出色,完住對得住名氣! 總括而言,cafe環境同裝飾都好靚,好多打卡位可以影靚相食物質素亦高,擺盤有心思,好值得一試再試!評分:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
旺角日式空中cafe🌻
有室內同室外位置可以入座
室外既環境就靚d,不過就好full booking
提提大家記住要預早book枱,因為都幾full ga

當日未咁熱,我地就係因為遲左book, 就冇晒室外枱lu😞
當日同朋友黎食下午茶,嗌左好多人推介既伯爵茶麻薯傳統班戟
擺碟已經好靚,一定要相機食先
做得好出色,完住對得住名氣!

伯爵茶麻薯傳統班戟

總括而言,cafe環境同裝飾都好靚,好多打卡位可以影靚相
食物質素亦高,擺盤有心思,好值得一試再試!

評分:
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️